Lotus Therm SPA & Luxury Resort este amplasat aproape de liziera padurii, in apropierea lacurilor cu lotusi si nuferi termali.

Facilitati hotel: 180 de spatii de cazare (37 camere duble, 79 camere single, 8 suite, 47 apartamente standard, 9 apartamente speciale), restaurant (180 locuri), 3 sali de conferinte, centru de tratament balnear si Spa Nelumbo Med-Spa, Aquapark Felixarium (14 piscine interioare si exterioare cu apa termala, jacuzzi, pesteri, cascade, 2 tobogane, baruri, studio fitness), centrul Gold Spa (3 tipuri de sauna, camera de gheata, dus aventura), Funlandia (loc special de joaca pentru adulti si copii), parcare.

Facilitati camere: minibar, telefon, TV, incalzire si AC, seif, Wi-Fi, baie proprie, uscator de par, halat si papuci de baie.

~
Oferta include: - cazare cu demipensiune (mic dejun bufet + cina bufet); - 1 procedura SPA/adult/zi in Centrul Nelumbo Med-Spa; - acces gratuit la Aquapark Felixarium (10 piscine acoperite, 4 piscine in aer liber, 2 tobogane, piscine pentru copii, teren de spot, spatii de joaca); - acces gratuit la sauna umeda si sauna uscata, fantana de gheata si sala de fitnes din Centrul Nelumbo Med-Spa; - acces gratuit la 3 tipuri de sauna (umeda, uscata, infrarosu), camera de gheata si dus aventura din Centrul Gold Spa (Aquapark Felixarium); - parcare auto gratuita (in limita locurilor disponibile); - acces gratuit si nelimitat Wi-Fi. *Taxa speciala de promovare a turismului, care reprezinta 1% din valoarea primei nopti de cazare, NU este inclusa si se achita, separat, la receptia hotelului.

Oferta include:
- cazare cu demipensiune (mic dejun bufet + cina bufet);
- 1 procedura SPA/adult/zi in Centrul Nelumbo Med-Spa;
- acces gratuit la Aquapark Felixarium (10 piscine acoperite, 4 piscine in aer liber, 2 tobogane, piscine pentru copii, teren de spot, spatii de joaca);
- acces gratuit la sauna umeda si sauna uscata, fantana de gheata si sala de fitnes din Centrul Nelumbo Med-Spa;
- acces gratuit la 3 tipuri de sauna (umeda, uscata, infrarosu), camera de gheata si dus aventura din Centrul Gold Spa (Aquapark Felixarium);
- parcare auto gratuita (in limita locurilor disponibile);
- acces gratuit si nelimitat Wi-Fi.

*Taxa speciala de promovare a turismului, care reprezinta 1% din valoarea primei nopti de cazare, NU este inclusa si se achita, separat, la receptia hotelului.

vezi mai multe

Lotus Therm Spa & Luxury Resort - Oferta Lotus Spa, Vacanta in Baile Felix,Romania| Sejururi cu individuale din DE ORIUNDE

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
verifica
10
11
verifica
12
13
14
15
16
verifica
17
18
19
20
21
verifica
22
verifica
23
verifica
24
verifica
25
26
27
verifica
28
verifica
29
verifica
30
verifica
31