Lotus Therm SPA & Luxury Resort este amplasat aproape de liziera padurii, in apropierea lacurilor cu lotusi si nuferi termali.

Facilitati hotel: 180 de spatii de cazare (37 camere duble, 79 camere single, 8 suite, 47 apartamente standard, 9 apartamente speciale), restaurant (180 locuri), 3 sali de conferinte, centru de tratament balnear si Spa Nelumbo Med-Spa, Aquapark Felixarium (14 piscine interioare si exterioare cu apa termala, jacuzzi, pesteri, cascade, 2 tobogane, baruri, studio fitness), centrul Gold Spa (3 tipuri de sauna, camera de gheata, dus aventura), Funlandia (loc special de joaca pentru adulti si copii), parcare.

Facilitati camere: minibar, telefon, TV, incalzire si AC, seif, Wi-Fi, baie proprie, uscator de par, halat si papuci de baie.

~
Oferta de Paste include: - cazare cu mic dejun bufet; - cina bufet; - pranz in 01.05.21; - pranz de Paste in 02.05.21; - 1 procedura Spa/sejur/adult in Centrul Nelumbo Med-Spa; - sesiuni de AquaZumba; - acces gratuit la Aquapark Felixarium (10 piscine acoperite, 4 piscine in aer liber, 2 tobogane, piscine pentru copii, teren de sport, spatii de joaca); - acces gratuit la 2 tipuri de sauna (umeda si uscata), fantana de gheata si studio fitness in Centrul Nelumbo Med-Spa; - acces gratuit la 3 tipuri de sauna (umeda, uscata, infrarosu), camera de gheata si dus-aventura in Centrul Gold Spa; - acces gratuit si nelimitat Wi-Fi; - parcare gratuita (in limita locurilor disponibile). Informatii suplimentare: - taxa speciala de promovare a turismului NU este inclusa in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Oferta de Paste include:
- 4 nopti cazare cu mic dejun bufet;
- cina bufet - 4 zile;
- pranz in 01.05.21;
- pranz de Paste in 02.05.21;
- 1 procedura Spa/sejur/adult in Centrul Nelumbo Med-Spa;
- sesiuni de AquaZumba;
- acces gratuit la Aquapark Felixarium (10 piscine acoperite, 4 piscine in aer liber, 2 tobogane, piscine pentru copii, teren de sport, spatii de joaca);
- acces gratuit la 2 tipuri de sauna (umeda si uscata), fantana de gheata si studio fitness in Centrul Nelumbo Med-Spa;
- acces gratuit la 3 tipuri de sauna (umeda, uscata, infrarosu), camera de gheata si dus-aventura in Centrul Gold Spa;
- acces gratuit si nelimitat Wi-Fi;
- parcare gratuita (in limita locurilor disponibile).

Informatii suplimentare:
- taxa speciala de promovare a turismului NU este inclusa in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Lotus Therm Spa & Luxury Resort - Oferta Paste, Vacanta in Baile Felix,Romania| Sejururi cu individuale din DE ORIUNDE

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
verifica
10
11
verifica
12
13
14
15
16
verifica
17
18
19
20
21
verifica
22
verifica
23
verifica
24
verifica
25
26
27
verifica
28
verifica
29
verifica
30
verifica
31