Vikingen Infinity Resort & Spa

Alanya Turcia
de la
RON 4226 27 RON
2 adulti
  Centru Wellness & Spa    Aqua park cu 6 tobogane  
Localizare:Hotelul se afla situat la 20 de km de orasul Alanya si la 105 km de Aeroportul din Antalya. Facilitati hotel:restaurant,piscina,cafenea,spa si centru de wellness,aer conditionat,wifi disponibil,plaja privata,gradina,teren de joaca pentru copii. Facilitati contra-cost:serviciu de călcătorie si spalatorie,seif,masaj,spa si centru wellness,biliard,teren de tenis,wifi.
Hotel Website: www.vikingenhotels.com

Informatii hotel

Situat la malul mării, Vikingen Infinity Resort & Spa, se afla in statiunea Alanya, dispune de  plajă privată cu o lungime de 650 de metri.Complexul oferă o piscină în aer liber, piscină pentru copii, 7 tobogane de apă, precum şi facilităţi spa.Camerele sunt moderne si dotate cu toate facilitatile necesare pentru petrecerea unei vacante memorabile.


Utile
***Descrierea are caracter informativ.
 
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului,
 


Tarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme. Conditiile de plata: -Avans 20% la rezervare -Diferenta de 80% se achita cu pana la 21 de zile inainte de check-in Conditiile de penalizare sunt conforme cu cele de plata ! Atentie: Pasaport simplu / temporar de calatorie (valabilitate minim 6 luni de la data intoarcerii in tara si min ½ pagina goala, spatiu necesar vizei). Conditii de rezervare: este responsabilitatea agentiei de turism revanzatoare sa se informeze de pe site-ul www.mae.ro si sa comunice clientului final, statusul destinatiei selectate pentru vacanta acestuia!

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare