google-site-verification=E5IWBtUC8FGzX1gTe3NVHRXdQtK511TakZY0HnVWjBE

Golden Sands Hotel

Agios Georgios Argirades Akti Olountos
Agios Georgios Argirades - P.O. Box 244Corfu 49100 - Greece
Tripadvisor Score:3.0

Golden Sands Hotel este o proprietate de 3 stele situată în Agios Georgios Argirades (Corfu) care oferă un restaurant și o piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 78 camere. Camerele de la Golden Sands Hotel au în dotare aer condiționat și Tv. Unele camere au balcon, cu vedere la piscină, unde oaspeții se pot relaxa în voie. În camere există baie cu foehn și articole de toaletă gratuite. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Fiecare unitate de cazare are frigider.

La Golden Sands Hotel oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare à la carte. Preparate din bucătăria grecească așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. 2 baruri, dintre care unul la piscină, sunt disponibile cu o ofertă variată de băuturi răcoritoare și alcoolice.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Seara, Golden Sands Hotel organizează spectacole cu muzică live și alte show-uri atrăgătoare.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber – tenis de câmp poate fi practicat la proprietate de cei pasionați. Golden Sands Hotel oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Proprietatea este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra în aer liber la piscina pentru copii sau în locul de joacă special amenajat.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru depozitarea bagajelor. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de schimb valutar.

Golden Sands Hotel are în apropiere o plajă cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Golden Sands Hotel se află la 33 km de Orașul Corfu și la 30 km de Aeroportul Internațional Corfu.

Stațiunea Kavos se află la 25,0 km de proprietate.

vezi mai multe

Bilet avion cursă charter;
Basic catering (in functie de reglementarile actuale);
Taxe de aeroport – 95 €/pers.;
Transfer aeroport-hotel-aeroport;
7 nopți cazare;
Masa în funcție de hotelul ales;
Asistență turistică.

vezi mai multe

Taxa hotelieră - se achită la recepție de catre client. Aceasta diferă ȋn funcție de clasificarea hotelului și destinație;
Taxele de intrare la obiectivele turistice;
Alte taxe și cheltuieli personale;
Programe opționale.

vezi mai multe

Golden Sands Hotel, Vacanta in Agios Georgios Argirades,Akti Olountos| Sejururi cu cu avionul din Bucuresti

Verifica tarife si disponibilitate