LOCALIZARE: Hotelul Elena a fost contruit in anul 2004 si este situat in partea de sud a statiunii Nisipurile de Aur, la 300 m de plaja, renovat in 2009.


CAPACITATE: Hotelul dispune de 176 de camere duble ( cu capacitate de 2 adulti +  2 copii ), 17 studio-uri ( capacitate  3 adulti + 2 copii ) cu vedere la parc sau la mare.

FACILITATI CAMERE: Camerele duble au cam 13 mp, balcon, aer conditionat/incalzire, Tv prin satelit, minibar ( umplerea contra-cost), telefon cu linie directa, seif, 2 paturi twin, baie cu cabina de dus, ventilatie, uscator de par, vedere la mare sau la parc.  Studio-urile au cam 40 mp, vedere la mare, 3 paturi normale, baie cu cada, aceleasi facilitati ca si camera dubla.

FACILITATI HOTEL: restaurant cu 220 de locuri si terasa (80 locuri), lobby bar, bar la piscina, cocktail bar,  piscina interioara si exterioara,  centru SPA, sauna, masaj, baie cu aburi, salon de coafura/frizerie, centru medical 24 de ore, sauna, baie de aburi, fitness,  casa de schimb valutar si sala de conferinte cu 100 de locuri.

Info parcare: exista parcare langa hotel, nepazita - nu se poate rezerva / garanta din agentie; hotelul nu isi asuma responsabilitatea pentru masinile turistilor.Parcarea este contra cost: 5 euro/masina/zi.


vezi mai multe

transfer; Avion BAY-VAR 2022 Baia Mare - Varna ; Taxa de aeroport; Catering (doar apa); Avion VAR-BAY 2022 Varna - Baia Mare; Package commission

vezi mai multe

Elena, Vacanta in Nisipurile De Aur,Bulgaria| Sejururi cu cu avionul din Baia Mare