google-site-verification=E5IWBtUC8FGzX1gTe3NVHRXdQtK511TakZY0HnVWjBE
Charter Antalya - Eftalia Village Resort, cu plecare din Constanta

Acest hotel este situat chiar in apropierea mării, oferind o piscină in aer liber, facilități de spa și Wi-Fi gratuit. Pune la dispoziție camere cu aer condiționat, TV prin satelit și balcon.

Camerele de la Eftalia Holiday Village sunt mobilate modern. Toate oferă baie proprie cu articole de toaletă și uscător de păr. Dotările standard includ minibar.

Micul dejun este servit in fiecare zi in stil bufet. La restaurantul de la Holiday Village Eftalia puteti savura mancăruri din bucătăria otomană, turcească si cea italiană. Barurile oferă gustări și băuturi inviorătoare.

Facilitățile de spa includ o baie turcească, saună și servicii de masaj. Aveti, de asemenea, la dispozitie, o sală de fitness. La Eftalia Holiday Village puteti juca tenis, darts si tenis de masă. Piscina pentru adulți are 4 tobogane de apă, iar cea pentru copii, 2 tobogane de apă mici. Proprietatea oferă, de asemenea, un loc de joacă pentru copii și un miniclub pentru cei cu varstele intre 4 și 12 ani.

Centrul orașului Alanya se află la mai puțin de 20 km de hotel. Aeroportul Antalya este situat la 2 ore de mers cu mașina.

vezi mai multe

Eftalia Village Resort, Vacanta in Alanya,Turcia| Sejururi cu cu avionul din Timisoara

Verifica tarife si disponibilitate