google-site-verification=E5IWBtUC8FGzX1gTe3NVHRXdQtK511TakZY0HnVWjBE

Ziua 1. Bucuresti – Luxor
Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia Luxor. Transfer catre port si imbarcare pe nava JAZ Crown Prince 5* sau similar. Seara se poate opta pentru Spectacol de sunet si lumini ** sau Plimbare cu trasura si felucca**. Cazare la bordul navei de croaziera.

Ziua 2. Luxor - Edfu
Mic dejun. Dimineata devreme excursie optionala ‘’Plimbare cu balonul’’**.   Apoi vizita pe Malul Vestic al Nilului pentru a vedea Valea Regilor* - cunoscuta pentru mormintele faraonilor si regilor egipteni (cu acces la 3 morminte ale faimosilor regi din perioada Egiptului Antic), Colosii lui Memnon* si Templul Reginei Hatshepsut* - singura femeie faraon din istoria Egiptului. Dupa pranz, navigare in directia Edfu via Esna.  Intr-o atmosfera relaxanta, se va servi ceaiul. Dupa cina, Managerul vasului va invita la Cocktail Party la bordul navei.  Cazare la bord.

Ziua 3. Edfu – Kom Ombo – Aswan

Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Templul Edfu* apoi navigam catre Kom Ombo. Dupa pranz se serveste ceaiul pe punte. Timp liber in Kom Ombo. Navigare in directia Aswan. Cina pe vas urmata de Galabya Party. Vom avea ocazia sa descoperim muzica si costumele traditionale egiptene.  Cazare la bordul navei de croaziera.

Ziua 4. Aswan

Mic dejun. Timp liber sau, optional excursie la barajul din Aswan*, excursie la Templul Philae*, dedicat zeitei Isis si la Obeliscul Neterminat *. Pranz. Optional, plimbare cu felucca** in jurul Insulei Elephantine pentru a vizita Gradina Botanica** sau Satul Nubian**. Seara, optional Spectacol de sunet si lumini**. Cina si cazare la bordul navei de croaziera.

Ziua 5. Abu Simbel – Aswan

Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Aswan sau participare la excursia optionala care se poate rezerva la fata locului, cu plecare dimineata devreme catre templul din Abu Simbel** - ridicat in timpul dinastiei a XIX-a, de catre Ramses al II-lea. Abu Simbel este inclus in Patrimoniul UNESCO si se face remarcat, in primul rand, prin masivele statui de piatra ale lui Ramses si a sotiei sale Nefertari. Pranz. Cina si cazare la bordul navei de croaziera.

Ziua 6. Aswan – Kom Ombo - Luxor

Navigam devreme spre Kom Ombo. Mic dejun. Vizita la Templul Kom Ombo*. Navigare spre Edfu. Dupa pranz se navigheaza spre Luxor via Esna. Cina si cazare la bordul navei de croaziera.

Ziua 7. Luxor
Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Templele Karnak & Luxor*. Pranz. Dupa-amiaza libera la dispozitie. Cina si cazare la bordul navei de croaziera.

Ziua 8. Luxor – Bucuresti

Mic dejun. Formalitati check-out. Transfer la aeroport pentru check-in si imbarcare cu destinatia Bucuresti Otopeni.

 

 Note importante:

*Pachetul de excursii optionale se poate rezerva doar in avans la tariful special de de 199 Euro/ persoana, si include urmatoarele vizite: Templul Karnak, Templul Luxor, Valea Regilor, Templul Hatshepsut, Colossi din Memnon, Templul Kom Ombo,  Templul Philae din Aswan, Barajul Inalt din Aswan, Obeliscul Neterminat din Aswan.

Pachet excursii optionale pe parcursul croazierei: 259 Euro/ persoana (pentru plata la fata locului)

Excursiile marcate cu ** se pot rezerva doar la fata locului si nu sunt incluse in pachetul de excursii optionale

Programul croazierei poate fi modificat in functie de conditiile meteo si de navigatie.

In functie de programul vizitelor la obiective, micul dejun se va servi foarte devreme sau la pachet.

vezi mai multe

Croaziera Nil - Nava JAZ Crown Vacanta in Luxor, Egipt 0|Plecare din Craiova

Verifica tarife si disponibilitate