Holiday Inn Dubai Festival City

Dubai, United Arab Emirates
Dubai / Dubai Festival City
Conectat direct la centrul comercial Dubai Festival, cu 500 de magazine, restaurante și divertisment pentru copii și familii, Holiday Inn Dubai Festival City este o proprietate de 4 stele, ideală pentru familii în suitele de familie. Oaspeții se pot bucura de WiFi gratuit în întregul hotel. (Vat) Rates are inclusive of 5% Value Added Tax starting from 01st January 2018. **Extra Bed is Sofa Cum Bed onlly** Check-in time is 14:00 hours and Check-out time is 12:00 noon.

Localizare

Cel mai apropiat aeroport este aeroportul internațional Dubai, la 3 km de Holiday Inn - Dubai Festival City Mall, an IHG Hotel.

IKEA se află la câțiva pași de hotel.


Facilitati Hotel

Oaspeții se pot bucura de "Imagine Show", o atracție ce a doborât multe recorduri. Având cea mai mare suprafață de proiecție pe apă și cea mai mare hartă permanentă de proiecție din lume - ambele aflate în Guinness World Records, acesta oferă cea mai recentă tehnologie de divertisment în apă, pirotehnie, lasere, lumini și efecte dramatice.

 


Facilitati Camere

Toate camerele hotelului includ fierbător. Camerele au baie privată cu o cadă, iar anumite camere sunt dotate cu zonă de relaxare. La Holiday Inn - Dubai Festival City Mall, an IHG Hotel, camerele pun la dispoziție aer condiționat și TV cu ecran plat.

vezi mai multe

7 nopti cazare cu tipul de masa ales in functie de hotel

bilet de avion cursa charter, bagaj de cala 20kg si bagaj de mana 10kg

transfer de grup aeroport/hotel/aeroport (la cerere se poate solicita transfer privat)

asistenta turistica

vezi mai multe

dirham taxe se achita la receptie

asigurarea medicala si storno

vezi mai multe

Holiday Inn Dubai Festival City, Vacanta in Dubai,United Arab Emirates| Sejururi cu cu avionul din Cluj Napoca