ZIUA I: Bucuresti - Tel Aviv - Mormantul Sf. Gheorghe - Bethlehem
Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora 10:45 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la 13:20. Vizita la Biserica Sf. Gheorghe - Lod, care adaposteste Mormantul   Sfantului. Cina si cazare Bethlehem.
 
ZIUA II: Bethlehem - Sf Sava - Ein Karem - Betania
Mic dejun. Optional: Manastirea Sf. Sava cel Sfintit in desertul Iudeii (10 euro/pers). Se continua programul cu vizitarea Manastirii Sf. Teodosie care adaposteste mai multe Sfinte Moaste. Plecare spre Ein Karem - patria Sf. Ioan Botezatorul. Vizita la Biserica Nasterii Sf. Ioan Botezatorul si la Izvorul unde a avut loc intalnirea Maicii Domnului cu Elisabeta. Betania - orasul lui Lazar, se viziteaza biserica unde a avut loc intalnirea Martei si Mariei cu Mantuitorul. Cina si cazare     Bethlehem.

ZIUA III: Ierusalim - Muntele Eleon - Bethlehem - Biserica Nasterii Mantuitorului
Mic dejun. Plecare spre M-tele Eleon la Biserica ortodoxa a Inaltarii Mantuitorului la cer si Biserica cu prima si a doua aflare a Capului  Sf. Ioan Botezatorul. Vizita la Manastirea Sf. Pelaghia unde se afla icoana Mantuitorului facatoare de minuni - Pantocrator. Se continua cu Muntele Maslinilor, Valea Chedronului - Locul Judecatii de Apoi si Poarta de aur. Muntele Sion cu vizita la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Cina cea de Taina si Mormantul prorocului David. Vizita la Zidul Plangerii. Deplasare spre Bethlehem, unde se viziteaza Biserica Nasterii Mantuitorului si Biserica Sf. Ecaterina. Optional: Participare la Slujba de noapte la Mormantul Sfant (20 euro/pers) . Cina si cazare Bethlehem.
 
ZIUA IV: Ierusalim - Biserica Mormantul Maicii Domnului - Gradina Ghetimani - Drumul Crucii
 Mic dejun. Plecare spre Ierusalim, vizita la Biserica Mormantul Maicii Domnului, Gradina Ghetimani - locul mult iubit de Domnul, acolo unde obisnuia sa se roage si unde a fost prins. Se va intra pe poarta Sf. Stefan si se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri. Ajungand in Cetatea Sfanta, se viziteaza Biserica Sfintei Invieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfantul Mormant si locul unde s-a aflat Sfanta Cruce. Cina si cazare Bethlehem.
 
ZIUA V: Hozeva - Sf. Ioan Iacob Romanul - Raul Iordan - Ierihon - Marea Moarta - Manastirea Sf. Gherasim
Mic dejun. Optional: Plecare spre Manastirea Hozeva din desertul Iudeii, care adaposteste Moastele Sfantului Ioan Iacob Romanul. Raul Sf. Iordan - in care a fost botezat Mantuitorul IIsus Hristos, oprire pentru baie si botez simbolic. Ierihon, care este considerat cel mai vechi oras din lume. Aici se viziteaza Asezamantul Romanesc - unde parintele va face o rugaciune pentru cei care ajung in acest lacas, Biserica Dudul lui Zaheu, Muntele Ispitirii Carantania-vedere generala cu oprire la Marea Moarta pentru baie si cumparaturi produse cosmetice. Pesterile de la Qumran - vedere generala din autocar. Plecare spre hotel cu oprire la Manastirea Sfantului Gherasim de la Iordan (45 euro/pers).
Cina si cazare Bethlehem.
 
ZIUA VI: Mt. Tabor - Nazareth - Tiberias - Galileea - Capernaum
Mic dejun. Optional: Muntele Tabor - Biserica Schimbarii la Fata, unde Domnul le-a aratat ucenicilor firea Sa Dumnezeiasca (10 euro/pers). Nazareth - vizitarea Bisericii Sf. Fecioare Maria si a Izvorului Maicii Domnului, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea ca va naste pe Mesia. Cana Galileii - Biserica din locul primei minuni savarsite de Iisus la nunta lui Simon si transformarea apei in vin. Optional: Croaziera pe Marea Galileii pe
urmele Sf. Apostol Petru, unde se va servi pranzul gustand din Pestele Sf. Petru (35 euro/pers.). Oprire la Biserica Ortodoxa cu hramul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel - Capernaum. Deplasare spre Haifa pentru panorama asupra faimoaselor gradini Bahai s. Cina si cazare Bethlehem. 

ZIUA VII: Tel Aviv - Jaffa - Bucuresti
Mic dejun. Plecare spre aeroportul din Tel-Aviv cu oprire la Jaffa pentru o scurta plimbare de-a lungul marii Mediterane. Se pot vizita bisericile Sf. Arhanghel Gavril, Sf. Petru si Podul Dorintelor. Decolare la 17:50 cu sosire in Bucuresti - Henri Coanda la ora 20:35.


SERVICII INCLUSE
-bilet de avion Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti
-6 nopti cazare cu demipensiune la hotel de 4*
-transfer aeroport - hotel - aeroport
-2 mese in avion cu bauturi incluse
-transport cu autocar modern - aer conditionat
-ghid si preot
-taxele de aeroport
-taxele de intrare la obiectivele turistice din programe
-bagaj de mana si bagaj de calaTARIFUL NU INCLUDE
-asigurarea medicala  (recomandata)
-bauturile alcoolice si racoritoare la mese
-mesele de pranz
-excursiile optionale din program,Slujba de noapte la Mormantul Sfant , precum si alte excursii propuse la fata locului (grup minim 20 pers) 
-bacsisuri 5 euro/zi/pers (se achita in prima zi la sosirea in Israel)

!!! Persoanele care achita excursiile optionale din tara, beneficiaza de pretul din program. Pentru plata excursiilor optionale in Israel, pretul se majoreaza cu 5 euro / optionala.


Nota:
-Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
-Programul pe zile si ordinea vizitelor se pot modifica, respectand in totalitate vizitele mentionate in program.
-Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este in conformitate cu normele locale.
-Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partaj in camera dubla sau tripla, nu vor plati diferenta de single, aceasta fiind suportata de catre agentieLa inscriere se achita un avans de 30% din valoarea totala a pachetului de servicii. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 30 zile inaintea plecarii.


De retinut:
-Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, trebuie sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu eensoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazierul judiciar. Detalii la www.politiadefrontiera.ro.
-Orice abatere a turistului de la program, se face pe propria raspundere.
Turistul este obligat sa anunte agentia asupra oricarui incident petrecut in afara granitelor Romaniei.
-In cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primii turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu, Agentia de turism nu isi asuma responsabilitatea.
-Deteriorarea sau pierderea bagajului nu este imputabila agentiei de turism, ci companiei aeriene. Solicitarile pentru recuperarea bagajului pierdut si pentru eventualele despagubiri se vor adresa direct companiei aeriene care a efectuat transportul.
-Orarul de zbor poate fi modificat de compania aeriana ELAL . Va rugam sa verificati orarul de zbor cu 24 ore inainte de plecare. Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarea orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare.
-Pentru alte Conditii de calatorie in contextul actual COVID-19: va recomandam sa va informati de pe site-ul www.mae.ro/travel-conditions.


vezi mai multe

Camera Dubla
Ghid - Preot - Hotel 4* - Demipensiune
Transport Avion El Al Bucuresti - Tel Aviv
Transport Avion El Al Tel Aviv - Bucuresti

vezi mai multe

Circuit Israel 27 Octombrie Vacanta in Toate Locatiile, Israel 2023|Plecare din Bucuresti