Complexul este construit in stilul clasic grecesc, cu arcade impozante, toate fiind acoperite de vegetatia luxurianta. Un hotel prietenos si ospitalier care va face tot posibilul pentru a va asigura o vacanta perfecta. Turistii care isi petrec sejurul la Mariva Bungalows pot beneficia de o gama larga de activitati oferite: yoga, ciclism si drumetii.

Localizare:

Unitatea de cazare afla in partea de nord a insulei Samothraki, la 1 km de plaja si 4 km de raul si cascada Fonias. Centrul statiunii Therma se afla la 5 minute de mers pe jos. 


Categorie:

3*


Website:

https://www.mariva.gr/rooms


Tip masa:

Mic Dejun


Facilitati hotel:

Unitatea de cazare beneficiaza de internet Wi-Fi, parcare, bar, salon pentru micul dejun, receptie 24/24h.


Facilităţi camere:

Hotelul dispune de 50 de camere care sunt dotate cu aer conditionat, TV, frigider și un balcon cu vedere la grădină sau la mare.
Bungalourile au arcade, sunt înconjurate de vegetație luxuriantă şi oferă aer condiţionat, TV şi balcon. Camere allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Pentru ALEXANDROUPOLIS, FANARI, MARONIA - transfer din Keramoti ATENTIE! TRANSPORTUL ESTE ASIGURAT PANA IN PORTUL ALEXANDROUPOLI! DE ACOLO, TURISTII SE IMBARCA PE CONT PROPRIU PE FERRY-BOAT, IAR PE INSULA TRANSPORTUL PANA LA HOTEL, ESTE, DE ASEMENEA DATORIA EXCLUSIVA A TURISTILOR!

vezi mai multe

Autocar Bucuresti-Samothraki 2022 Bucuresti - Samothraki; Autocar Samothraki-Bucuresti 2022 Samothraki - Bucuresti; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare