Ziua 1
30.04.2021: Plecare din Bucuresti (Piata Unirii - Baza Dealului Mitropoliei), la ora 06:00, pe traseul Bucuresti - Ploiesti - Cheile Bicazului - Suceava. Vom vizita: 
- Manastirea Izvorul Muresului se afla la poalele Muntelui Hasmasul Mare, la o altitudine de 950 m si a fost infiintata din dorinta comunitatii locale in 1996. Complexul monahal cuprinde biserica in stil brancovenesc, corpul de chilii cu paraclis, casa duhovnicului, clopotnita si alte anexe gospodaresti.
- Cheile Bicazului, supranumite si poarta dintre Moldova si Transilvania. Situate in muntii Hasmas, Cheile Bicazului fac parte din Parcul National Cheile Bicazului - Hasmas. Cheile au fost sculptate natural de raul Bicaz, dand nastere unor peisaje spectaculoase. 
- Vom vedea si Lacul Rosu, pe care veti avea ocazia sa va plimbati cu barcutele (daca starea vremii ne permite). Numele lacului provine de la Paraul Rosu care traverseaza straturi cu oxizi de fier.Seara cazare + cina de post la Hotel Continental 3* Suceava.


Ziua 2
01.05.2021 : Mic dejun. Vizitam:- Plimbare cu mocanita Hutulca pe plaiuri bucovinene, pe firul raului Moldovita. Mocanita a fost pusa functiune in anul 1888 si initial era folosita pentru a transporta lemnul din padure catre oras. Si pentru ca menirea acestei plimbari este aceea sa descoperim frumusetea iernii pe aceste meleaguri, nu vor lipsi ocaziile pentru fotografii memorabile. 
- Manastirea Moldovita a fost ctitorita de Pestru Rares, fiul lui Stefan cel Mare, si poarta hramul Buna Vestire. Pe peretii exteriori ai manastirii pot fi admirate scene cu caracter istoric, religios sau cultural, iar culorile, care au devenit faimoase in intreaga lume, sunt bine conservate de mai bine de 500 de ani, chiar se spune ca dintre toate bisericile bucovinene picturile exterioare de aici s-au pastrat cel mai bine. In incinta manastirii se afla si un muzeu in care se gasesc diferite piese de mobilier precum un tron domnesc de-al lui Petru Rares, stampila manastirii, broderii, dar si icoane.
- Muzeul Oului din Moldovita este cel mai mare muzeu cu oua decorate din lume cuprinzand peste 11.000 de exponate, realizate de artistul plastic Lucia Condrea.
- Ceramica Neagra de Marginea a luat nastere ca rezultat al folosirii unei tehnologii de productie ce apartine culturii Horodistea - Floresti. Tehnologia prin care se obtin oalele la Marginea este aceea de ardere inabusita si de lustruire cu ajutorul unui cremene. Culoarea neagra a lutului este data de cele noua ore de arderea a acestuia, in urma carora negrul de frum patrunde in pamant. Seara cazare + cina la Hotel Continental 3* Suceava. Seara, participam la Slujba de Inviere la Manastirea Sf. Ioan cel Nou, Suceava.Bonus! Gustare Pascala la intoarcerea de la Slujba de Inviere


Ziua 3
02.05.2021 : HRISTOS A INVIAT ! Mic dejun. Vizitam: - BONUS! Ne vom inchina la Manastirea Putna - Ierusalimul neamului romanesc - prima si cea mai importata ctitorie a Voievodului Stefan cel Mare si Sfant. 
- Manastirea Sihastria Putnei, liman de liniste, pace si binecuvantare.
- Manastirea Dragomirna detine o biserica unica in Romania pentru proportiile sale neobisnuite. De departe este cea mai inalta si cea mai stramta biserica intemeiata vreodata. Manastirea Dragomirna, detine in patrimoniul sau mai multe obiecte cu valoare documentara i artistica de excepie, acestea fiind prezentate in Sala Gotica: cruce din lemn de abanos ferecata in 1542, un Evangheliar ferecat in 1557, provenit de la Manastirea Voronet, un epitaf din matase brodat cu fir de aur i argint, obiecte de cult datate din secolul XVIII-lea, precum potire, stea, disc si litier. Seara cazare + BONUS! CINA FESTIVA cu preparate traditionale si muzica live la Hotel Continental 3* Suceava.


Ziua 4
03.05.2021. Mic dejun. Vizitam:- Manastirea Neamt, cea mai veche si cea mai mare manastire din Moldova, este atestata documentar pentru prima data in anul 1407. Manastirea adaposteste Icoana Maicii Domnului (Lidianca), fiind considerata cea mai veche si mai frumoasa icoana din Romania, cunoscuta in toata lumea ca facatoare de minuni.
Oprire Piatra Neamt - TUR PIETONAL (vedere exterioara): Biserica Sfantul Ioan Botezatorul (ridicata in anul 1497 de Stefan cel Mare) - Turnul lui Stefan - Muzeul de Arta Eneolitica Cucuteni - Muzeul de Istorie si Arheologie (fosta primarie). Plecare catre casa, sosire in functie de trafic.- Bonus! Cina festiva de Paste
- Bonus! Vizita la Manastirea Putna
- Bonus! Gustare pascala la intoarcerea de la Slujba de Inviere

Pretul include: 
- transport cu autocar clasificat pentru transport intern si international;
- cazare 3 nopti Hotel Continental 3* cu mic dejun + cina (cina din prima seara va fi de post) + BONUS! GUSTARE PASCALA LA INTOARCEREA DE LA SLUJBA DE INVIERE+ BONUS CINA FESTIVA DE PASTE CU MUZICA LIVE +  BONUS! VIZITA LA MANASTIREA PUTNA- ghid de turism atestat. 

Pretul nu include:  
- intrarile la obiectivele turistice (Plimbarea cu Mocanita Hutulca -35 lei/adult, 20 lei/copil);etc; 
- taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata. Se va achita cash de catre turisti la receptie; 
- orice alt serviciu care nu este mentionat.

Avans 30% in termen de 7 zile din momentul efectuarii rezervarii. Diferenta se achita cel tarziu cu 15 zile inaintea plecarii. Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare. 

Supliment single: 250 lei / pers
Grup minim: 25 persoane.

Tarife copii :
Copiii pana la 5 ani cazati cu doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare si loc in autocar, fara pat suplimentar, nu beneficiaza de mese, achita 40% din pret pachet ( 540 lei).
Copiii cu varste 5 ani - 12 ani cazati cu doi adulti achita 70% din pret pachet (945 lei) , beneficiaza de mese si loc in autocar, se asigura pat suplimentar .
Copiii cu varsta peste 12 ani sau copii insotiti de un singur adult achita pret intreg.
Nota: locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului. 

Nota: locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului. 

OBSERVATII:
- tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
- camerele single se confirma doar de catre agentie;
- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
- distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
- ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
- conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
- agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
- efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site);
- pentru grupuri mai mici de 30 persoane, transportul se va realiza cu microbus, minibus sau midiautocar;
- transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer, pentru un nr.mai mic de persoane, tariful se recalculeaza;
 - prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Conditii pentru ANULARI, PENALIZARI:
a)30% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii. 
b)70% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face in intervalul 30 zile - 16 zile inainte de plecare.
c)100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile inainte de plecare.
d)100% din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.
e)100% din pretul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere: Early Booking/ Inscrieri timpurii/ Litoralul pentru toti/ Decada balneara/ Saptamana de refacere/ O saptamana la munte/ Last minute/ Ultra Last minute/ Oferte speciale/ Targ Turism/ Seniori/ Craciun/ Revelion/ Martisor/ Fidelitate sau alte programe similare.
f)100% din pretul pachetului de servicii cand calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare, cand calatorul este intors de la granitele Romaniei de catre politia de frontiera din motive ce nu tin de agentie sau calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile inafara Romaniei).
g)100% din pretul pachetului de servicii pentru in cazul in care plata pentru serviciile turistice interne a fost facuta partial sau integral cu vouchere de vacanta.
h)100% pentru biletele de avion.

Nota: In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un VOUCHER emis de CISTOUR (considerat anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata). Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni de la emitere, integral la efectuarea uneia sau mai multor rezervari pentru orice pachete CISTOUR Agency in calitate de organizator. In cazul utilizarii VOUCHER-ului pentru mai multe pachete turistice, acestea trebuie comunicate simultan.

vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Autocar Bucuresti - Suceava
Transport Autocar Suceava - Bucuresti

vezi mai multe

PASTE TRADITIONAL IN BUCOVINA - MOCANITA HUTULCA, Vacanta in Toate Locatiile,Romania| Circuite cu cu autocarul din Bucuresti