Ziua 1
Ziua 1: Plecare ora 05:30 (Piata Unirii - Aleea Dealul Mitropoliei), pe ruta Bucuresti - Lehliu Gara - Tulcea.Odata ajunsi in Tulcea, vom porni intr-o minunata CROAZIERA IN DELTA DUNARII, cu ambarcatiuni de agreement pe traseul: Port Tulcea - Canal Mila 36 - Canal Nebunu - Lac Nebunu - Lac Baclanesti - Lac Fortuna - Lac Vacaru - lac Ligheanca - Mila 23 --- PRANZ PESCARESC OPTIONAL (consta in traditionalul bors de peste si peste prajit/ plachie de peste, servite cu mujdei de usturoi - tarif 60 lei / persoana, optiunea pentru pranz pescaresc se face de la inscriere, plata se efectueaza la agentie);Returul il vom face pe traseul: Canal Sontea - Baba Rada - Lac Gorgova - Maliuc - Partizani - Tulcea.Cazare + cina Hotel / Pensiune 3* in Tulcea

Ziua 2
Ziua 2: Dupa ce servim micul dejun.. Vizitam:Manastirea Valea Teilor - este o manastire a carei piatra de temelie a fost pusa relativ recent, in anul 2007. Are cinci praznice dar cele mai importante sunt urmatoarele: Sfintii 40 de Mucenici din Sevastia - 9 martie; Nasterea Sfantului Ioan Botezatoru - 24 iunie; Sfintii Cuviosi Arsenie si Teodosie cel Mare - 9 mai; Izvorul Tamaduirii-prima vineri dupa Paste. Mausoleul de la Marasesti - monument istoric dedicat eroilor Primului Razboi Mondial. Mausoleul a fost ridicat pe locul in care, in vara anului 1917, s-au desfasurat luptele de la Marasesti, soldate cu victoria trupelor romane.
Piatra Neamt - TUR PIETONAL ( vedere exterioara) : Biserica Sfantul Ioan Botezatorul (ridicata in anul 1497 de Stefan cel Mare) - Turnul lui Stefan - Muzeul de Arta Eneolitica Cucuteni - Muzeul de Istorie si Arheologie (fosta primarie). Cazare + cina Hotel / Pensiune 3* in zona Piatra Neamt


Ziua 3
Ziua 3: Mic dejun. Cetatea Neamt, unde vom descoperi impreuna tainele acestei veritabile cetati medievale, ridicata in timpul domniei lui Petru Musat. Pozitia strategica de care a beneficiat in evenimentele marcante pe care le-a cunoscut aceasta parte a tarii demonstreaza faptul ca, Cetatea Neamtului, a fost una dintre cele mai bine intarite cetati de care a dispus statul medieval moldovenesc. Epoca de glorie a cetatii medievale de la Neamt corespunde domniei lui Stefan cel Mare care a inteles foarte bine rolul pe care fortificatiile il au in cresterea sanselor de aparare a tarii. Vom admira diferitele Sali ale cetatii, vechiul paraclis, bucataria, monetaria si dormitoarele. 
Casa memoriala si parcul tematic Ion Creanga sunt locurile in care ne vom intoarce in lumea copilariei, intalnind mult iubitele personaje ale scriitorului Ion Creanga : capra cu trei iezi, matusa Marioara, Smarandita, ursul pacalit de vulpe etc. Parcul este primul parc tematic de pe teritoriul tarii noastre care da viata personajelor unui autor.Casa Memoriala Ion Creanga functioneaza in vechea casa a familiei scriitorului de la Humulesti si inca isi pastreaza scopul initial, anume promovarea vietii si operei autorului, in special a capodoperei literare Amintiri din copilarie. Este unul dintre cele mai vizitate muzee, si dincolo de semnificatia sa istorico- literara , muzeul reprezinta un produs al arhitecturii populare specifice zonei respective, care evoca viata reala a unei familii dintr-un sat moldovenesc. 
Casa Memoriala Veronica Micle este unul dintre puinele locuri care acorda atenia cuvenita celei care a fost considerata muza lui EminescuCetatea de Scaun a Sucevei este cea mai mare cetate contruita in spatiul extracarpatic, fiind consturita in perioada de glorie a Moldovei. Ridicata in perioada lui Petru Musat, cetatea a primit fortificatii importante in timpul lui Stefan cel Mare si a ramas in constiinta poporului drept cetatea care nu a fost cucerita vreodata. Cazare + cina Hotel / Pensiune 3* in zona Suceava.


Ziua 4
Ziua 4: Mic dejun.Manastirea Humor - una dintre cele mai importante atractii din Bucovina. Ea este o ctitorie a logofatului Teodor Bubuiog. Pictura exterioara este dominata de rosul de Humor, reprezentativa fiind scena numita asediul Constantinopolului. A fost inclusa in patrimoniul mondial UNESCO in anul 1993, alaturi de alte sase manastiri din Nordul Moldovei. Ansamblul manastiresc include: Biserica cu hramurile Adormirea Maicii Domnului si Sfantul Gheorghe ridicata in 1530, ruinele caselor manastiresti care dateaza din secolele XVI - XVIII, Turnul lui Vasile Lupu, construit in anul 1641 si Turnul clopotnita.Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina, Gura Humorului, este un muzeu unic in tara noastra, el dezvaluie taine nebanuite ale calendarului popular bucovinean incepand cu practicile de la Sfantul Andrei, continuand cu cele specifice Craciunului, Anului Nou, Bobotezei, inceputurilor de an agrar, pastoral, apicol si pomicol, sarbatorii pascale, sarbatorii solstitiale a Sanzienelor si incheind cu practici specifice sarbatorilor de toamna, Sfanta Parascheva (Vinerea Mare) si Sfantul Dumitru. 
Manastirea Voronet - ridicata in anul 1488 de Stefan cel Mare care, spune legenda, in timpul unei perioade grele in lupta impotriva turcilor a venit la Arhimandritul Daniel, in Voronet, si a cerut sfatul acestuia. Castigand batalia impotriva turcilor, domnitorul si-a pastrat promisiunea facuta calugarului si a ridicat o noua biserica inchinata Sfantului Gheorghe, ocrotitorul romanilor in batalie. Monument UNESCO, Manastirea Voronet a fost supranumita Capela Sixtina a Estului datorita frescei care ilustreaza Judecata de Apoi, pictata folosind mult cunoscutul pigment albastru de voronet. Biserica se inscrie pe lista putinelor monumente de arhitectura religioasa din nordul Moldovei care isi pastreaza in mare masura forma initiala.Manastirea Moldovita a fost ctitorita de Pestru Rares, fiul lui Stefan cel Mare, si poarta hramul Buna Vestire. Pe peretii exteriori ai manastirii pot fi admirate scene cu caracter istoric, religios sau cultural, iar culorile, care au devenit faimoase in intreaga lume, sunt bine conservate de mai bine de 500 de ani, chiar se spune ca dintre toate bisericile bucovinene picturile exterioare de aici s-au pastrat cel mai bine. In incinta manastirii se afla si un muzeu in care se gasesc diferite piese de mobilier precum un tron domnesc de-al lui Petru Rares, stampila manastirii, broderii, dar si icoane.
Muzeul Etnografic Ioan Gramada se afla intr-o casa din lemn cioplit pe patru parti de la inceputul secolului al XIX-lea si cuprinde, in prezent, 10780 de obiecte, expuse in cadrul a 18 sectii si trei expozitii in aer liber. Zestrea de aur a Bucovinei cuprinde intreaga sfera ocupationala a zonei Campulung Moldovenesc. Cina si cazare la Hotel/ pensiune 3* in zona Suceava.


Ziua 5
Ziua 5: Mic dejun. Manastirea Varatec si-a intemeiat comunitatea, conform traditiei datorita monahiei Olimpiada, care, ajutata de duhovnicul Iosif si de mai multe monahiii, a pus bazele unei mici sihastrii, in jurul anilor 1781-1785. Biserica manastirii, inchinata Adormirii Maicii Domnului, imbina stilul moldovenesc cu elemente noi, aparute in Moldova prin secolele XVIII-XIX. 
Manastirea Agapia cu hramul Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil, detine singura comunitate monahala din tara noastra care poarta numele de dragoste crestina, din grecescul agapis - este impresionanta prin pictura - tezaur realizata de catre Nicolae Grigorescu in anul 1858, prin compozitia deosebita, ce imbina elemente ale stilului bizantin cu influete neoclasice si cu arta romaneasca. In incinta manastirii se gaseste un muzeu, care alaturi de tablouri ale marelui pictor, adaposteste lucrari de arta medievala si religioasa, precum si o biblioteca cu un patrimoniu de peste 12.000 de volume. Sosire acasa in functie de trafic.Plecari: Bucuresti, Rm Valcea, Pitesti, Targoviste, Ploiesti
Transbordare:
Rm Valcea - Bucuresti - retur = 100 lei / pers (Rm Valcea - Autogara 1 Mai Antares)
Pitesti - Bucuresti - retur = 80 lei / pers (Pitesti - Petrom Podul Viilor)
Targoviste - Bucuresti - retur = 90 lei / pers (Targoviste - Hotel Valahia)
Ploiesti - Bucuresti - retur = 80 lei / pers (Ploiesti - Petrom Metro)
*Transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer; pentru un nr.mai mic de persoane, tariful se recalculeaza.


Pretul include: -Transport cu autocar clasificat pentru curse internationale, 
-ghid de turism atestat, 
-4 nopti de cazare + mic dejun + cina la  Hotel/ Pensiune 3*, 
-excursia in Delta Dunarii.

Pretul nu include: 
-cheltuieli personale, 
-Taxa intrare in Delta Dunarii - 5 lei / pers;  Mausoleul de la Marasesti - 8 lei/pers, Casa Memoriala Veronic Micle - 16 lei/pers; Cetatea Neamt: 12 lei/ adult, student, 6 lei/ elev; Casa Memoriala Ion Creanga: 10 lei/ adult, student, 5 lei/prescolar, elev; Parc tematic Ion Creanga: 4 lei/adult, 2 lei/elev, student; Cetatea de Scaun a Sucevei: 12 lei / adult, 3 lei / elev, student - cu legitimatie valabil, Manastirea Humor: 5 lei / adult, 2 lei / elev; Manastirea Voronet: 5 lei / adult, 2,5 lei / copil;  Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina: 5 lei / pers, etc. 
-taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata, se va achita cash de catre turisti la receptie, 
-pranz pecaresc - optional - 60 lei / pers (consta in traditionalul bors de peste si peste prajit/ plachie  de peste, servite cu mujdei de usturoi).

Avans 30% in termen de 7 zile de la momentul efectuarii rezervarii. Diferenta se achita cel tarziu cu 15 zile inainte de plecare.  Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare.

Supliment single: 400 lei / pers. Grup minim 25 persoane.

Tarife  copii:
Copiii pana la 5 ani cazati cu doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare si loc in autocar, fara pat suplimentar, nu beneficiaza de mese, achita 40% din pret pachet (480  lei)
Copiii cu varste 5 ani - 12 ani cazati cu doi adulti achita 70% din pret pachet (840 lei),  beneficiaza de mese si loc in autocar,  se asigura pat suplimentar .
Copiii cu varsta peste 12 ani sau copiii insotiti de un singur adult achita pret intreg.

Nota: Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

OBSERVATII:

t-arifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
-clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
-camerele single se confirma doar de catre agentia de turism;
-agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
-distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
-ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
-conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
-agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
-efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site);
-pentru grupuri mai mici de 30 persoane, transportul se va realiza cu minibus sau midiautocar;
-transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer; pentru un nr.mai mic de persoane, tariful se recalculeaza.
prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.


Conditii pentru ANULARI, PENALIZARI:
a)30% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii. 
b)70% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face in intervalul 30 zile - 16 zile inainte de plecare.
c)100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile inainte de plecare.
d)100% din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.
e)100% din pretul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere: Early Booking/ Inscrieri timpurii/ Litoralul pentru toti/ Decada balneara/ Saptamana de refacere/ O saptamana la munte/ Last minute/ Ultra Last minute/ Oferte speciale/ Targ Turism/ Seniori/ Craciun/ Revelion/ Martisor/ Fidelitate sau alte programe similare.
f)100% din pretul pachetului de servicii cand calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare, cand calatorul este intors de la granitele Romaniei de catre politia de frontiera din motive ce nu tin de agentie sau calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile inafara Romaniei).
g)100% din pretul pachetului de servicii pentru in cazul in care plata pentru serviciile turistice interne a fost facuta partial sau integral cu vouchere de vacanta.
h)100% pentru biletele de avion.

Nota: In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un VOUCHER emis de CISTOUR (considerat anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata). Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni de la emitere, integral la efectuarea uneia sau mai multor rezervari pentru orice pachete CISTOUR Agency in calitate de organizator. In cazul utilizarii VOUCHER-ului pentru mai multe pachete turistice, acestea trebuie comunicate simultan.


vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Autocar Bucuresti - Suceava
Transport Autocar Suceava - Bucuresti

vezi mai multe

CIRCUIT 5 ZILE DELTA DUNARII - BUCOVINA, Vacanta in Toate Locatiile,Romania| Circuite cu cu autocarul din Bucuresti