Localitate plecare

Brilant Hotel

Saranda, Albania
Rruga Bilal Golemi, Sarandë, Albania
Plecare Duminica Brilant Hotel 7 nopti sejur Albania | Autocar 2021Hotel Website: https://www.brilanthotel.com/

Hotel Website: https://www.brilanthotel.com/

Descriere:

Hotelul modern de 4 stele este o alegere de top pentru petrecerea vacantei, combinand pentru serviccile oferite locatia excelenta, facilitaile deosebite si personalul prietenos.


Localizare:

Brilant se afla la 2 minute de plaja, in centrul zonei turistice, la 700 m de centrul istoric al orasului si la 1 km de portul de ferry-boaturi.


Facilitati Hotel:

Hotelul ofera receptie non-stop, internet Wi-Fi gratuit, restaurant, bar, camera de bagaje, parcare proprie. La 50 m de hotel este un magazin alimentar, la 100 m un restaurant cu specialitati mediteraneene, iar la 200 m un club de noapte.


Facilitati Camere:

Camerele hotelului sunt spatioase si sunt dotate cu: aer conditionat, Tv LCD, minibar, baie cu dus si uscator de par, balcon.Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Promo/Economy Rooms – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din ofertă doar că în unele situații pot apărea anumite inconveniente cum ar fi: poziționarea în zone nefavorabile (de exemplu: clădiri anexe, parter, pe colț, etc.), pot avea dimesiuni mai mici, fără balcon sau pot avea vederea obstrucţionată.

vezi mai multe

Transport autocar clasificat pentru curse internationale;

7 nopti cazare si masa conform hotel;

Insotitor de grup;

Asistenta turistica pe perioada sejurului.

vezi mai multe

Asigurare Travel (medicala+storno) - recomandata;

Taxele de intrare la obiectivele turistice;

Alte taxe si cheltuieli personale;

Programele optionale pe perioada sejurului.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare