Hotel Bradul este situat langa parcul statiunii, foarte aproape de partia de schi.

Facilitati hotel: 25 camere duble matrimoniale, 119 camere duble twin si 6 apartamente, restaurant (380-400 locuri), lift, seif la receptie, sala de conferinte (120 locuri), baza de tratament, piscina, sauna.

Facilitati camere: TV-LCD, frigider cu minibar, telefon, cablu, baie proprie. Camerele situate la etajele 1 si 6 sunt fara balcon.

~
Oferta include: - 3 nopti cazare cu mic dejun bufet; - pranz bufet - 2 zile; - cina bufet - 1 zi; - cina in ajunul Craciunului - 24.12.2021; - cina festiva in 25.12.2021 - meniu traditional de Craciun; - acces gratuit la centrul SPA: sauna, piscina, sala fitness*. *accesul la centrul SPA pe durata pachetelor turistice este considerat facilitate gratuita a ofertei si, prin urmare, daca vor exista restrictii de functionare a centrelor SPA interioare, nu se va putea oferi aceasta facilitate si nici nu se poate compensa cu alte servicii turistice. Informatii turistice: - copiii intre 0-1.99 ani NU au mesele incluse. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Oferta include:
- 3 nopti cazare cu mic dejun bufet;
- pranz bufet - 2 zile;
- cina bufet - 1 zi;
- cina in ajunul Craciunului - 24.12.2021;
- cina festiva in 25.12.2021 - meniu traditional de Craciun;
- acces gratuit la centrul SPA: sauna, piscina, sala fitness*.

*accesul la centrul SPA pe durata pachetelor turistice este considerat facilitate gratuita a ofertei si, prin urmare, daca vor exista restrictii de functionare a centrelor SPA interioare, nu se va putea oferi aceasta facilitate si nici nu se poate compensa cu alte servicii turistice.

Informatii turistice:
- copiii intre 0-1.99 ani NU au mesele incluse.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Hotel Bradul - Oferta Craciun, Vacanta in Vatra Dornei,Romania| Sejururi cu din DE ORIUNDE