Amplasare: Elexus Boutique 3* este situat in statiunea Predeal.

Facilitati hotel: unitatea pune la dispozitie 20 de camere si apartamente cu baii proprii renovate integral in anul 2020.Pe langa acestea hotelul dispune de: un bar, un restaurant, o terasa acoperita.

Facilitati camere: acestea sunt complet renovate si sunt dotate cu: baie proprie cu cabina de dus, televizor LCD, acces internet, uscator de par, minibar, seif, fierbator de apa.

~
Servicii incluse: - Cazare cu mic dejun; - Pomana porcului in data de 24.12.2022; - Venirea lui Mos Craciun cu cadouri pentru copii in data de 25.12.2022; - Cina traditionala de Craciun in data de 25.12.2022. Nota: - serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- Cazare cu mic dejun;
- Pomana porcului in data de 24.12.2022;
- Venirea lui Mos Craciun cu cadouri pentru copii in data de 25.12.2022;
- Cina traditionala de Craciun in data de 25.12.2022.


Nota:
- serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Hotel Elexus Boutique - Oferta Craciun - 3 nopti, Vacanta in Predeal,Romania| Sejururi cu din DE ORIUNDE