google-site-verification=E5IWBtUC8FGzX1gTe3NVHRXdQtK511TakZY0HnVWjBE

Aqua Marina Aparthotel

Rethymnon Grecia
Tripadvisor Score:4.0

Aqua Marina este o proprietate de familie, situată in orasul Rethymnon, la numai 20 de metri de plajă și oferă studiouri cu acces Wi-Fi gratuit și vedere panoramică la Marea Cretei. Proprietatea se află la o scurtă plimbare de diferite restaurante, magazine și baruri.

Oferind deschidere spre un balcon mobilat, studiourile cu aer condiționat sunt decorate cu nuanțe de albastru, podea cu gresie și mobilier din lemn. Fiecare include loc de luat masa și chicinetă cu frigider și fierbător electric. Baia privată este dotată cu duș.

Portul Rethymnon este situat la 800 de metri de Aqua Marina, iar Aeroportul Internațional din Chania se află la 68 km. Renumita cetate Fortezza este la 1,5 km, iar Georgioupolis se găsește la 22 km. Proprietatea oferă servicii de inchirieri auto, iar in apropiere sunt disponibile locuri de parcare publice gratuite.

vezi mai multe

Transfer aeroport-hotel-aeroport; Asistenta turistica; Asistenta ghid; Avion OTP-HER Day 3 2023 Bucuresti - Heraklion; ; ; ; Avion HER-OTP Day 3 2023 Heraklion - Bucuresti; Package discount; Package commission; SPO 2

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare