Charter Creta - Athina Aparthotel, cu plecare din Sibiu

Amplasare

Acest aparthotel se află la o scurtă plimbare față de centrul insulei Bali.

Dotări

Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Un spațiu cu televizor le stă la dispoziție clienților. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea aparthotelului.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat. Majoritatea camerelor dispun de un balcon ce oferă mai mult spațiu de odihnă și relaxare pe timpul șederii. Opțional pot fi rezervate dormitoare separate. Mobilierul camerelor cuprinde o chicinetă, un frigider, un radio și un seif. În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr.

Sport/divertisment

Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale hotelului. Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. O discotecă oferă distracție și divertisment. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locul de cazare dispune de un restaurant și de un bar. Se oferă spre rezervare demipensiune. Un bufet bogat la micul dejun și cina garantează savori culinare zilnic.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa, AMEXCO și MasterCard.

vezi mai multe

Athina Aparthotel, Vacanta in Bali,Grecia| Sejururi cu cu avionul din Timisoara

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
verifica
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31