Antonios Hotel

Faliraki, Grecia
de la
RON 3908 28 RON
2 adulti
Charter Rhodos - Antonios Hotel, cu plecare din Cluj Napoca

Această proprietate este la 7 minute pe jos față de plajă. Aflat la 5 minute de mers pe jos de plaja din Faliraki, hotelul Antonios oferă camere si studiouri in sistem self-catering cu balcon privat. Facilitătile includ o piscină de sezon si o piscină pentru copii, un snack bar langă piscină, sezlonguri si umbrele.

Toate camerele si studiourile au aer conditionat, TV prin satelit, ceainic si frigider. Studiourile includ si o chicinetă pentru pregătirea meselor. Toate unitătile de cazare au baie privată cu dus si uscător de păr.

La un cost suplimentar, se serveste un mic dejun à la carte la barul de langă piscină. Există restaurante locale vizavi de hotel, iar celebra zonă cu baruri din Faliraki este la 2 minute de mers pe jos.

Conexiunea Wi-Fi este gratuită in hol si langă piscină, iar hotelul asigură locuri de parcare gratuite. Oaspetii au la dispozitie un bancomat. Receptia este deschisă nonstop si există o cameră de bagaje.

Hotelul este la doar 14 km de orăselul Rodos si la doar 5 km de terenul de golf cu 18 găuri din Rodos. Puteti inchiria biciclete de la proprietate.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare