ANTIK HOTEL

Balchik, Bulgaria
БАЛЧИК, УЛ. ПРИМОРСКА 16
Hotel Antik din Balchik este un hotel relativ nou, cochet, cu dotari si mobilier ultramoderne, conditii de cazare excelente si facilitati multiple.

Descriere :

Hotel Antik din Balchik este un hotel relativ nou , cochet cu dotari si mobilier ultramoderne, conditii de cazare excelente si facilitati multiple.

 


Localizare :

Se afla chiar pe faleza principala a statiunii oferind o priveliste superba asupra portului de iahturi si a marii. 


Categorie:

3*


Website:

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de restaurant, magazin desuveniruri/ cadouri, lift, incalzire, aer conditionat, zona pentru fumatori,parcare - in limita locurilor disponibile. 

 


Facilitati camere:

Fiecare camera este mobilata modern si  dispune de grup sanitar propriu cu dus si uscator de par; aer conditionat si sistem de incalzire (climatizare), TV cu ecran plat, TV satelit, telefon, WiFi.Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Promo/Economy Rooms – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din ofertă doar că în unele situații pot apărea anumite inconveniente cum ar fi: poziționarea în zone nefavorabile (de exemplu: clădiri anexe, parter, pe colț, etc.), pot avea dimesiuni mai mici, fără balcon sau pot avea vederea obstrucţionată.

vezi mai multe

Transport autocar clasificat pentru curse internationale;

Cazare si masa conform hotel;

Asistenta turistica pe perioada sejurului;

Taxa de statiune/resort.

vezi mai multe

Asigurare Travel (medicala+storno) - recomandata;

Taxele de intrare la obiectivele turistice;

Alte taxe si cheltuieli personale;

Programele optionale pe perioada sejurului.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare