Alkyonides Hotel

Kremasti, Akti Olountos
Niriidon 6285104 Rhodes, GREECE
Tripadvisor Score:4.0

Alkyonides Hotel este o proprietate de 3 stele situată în Kremasti (Rhodos) care oferă unități de cazare cu aer condiționat, grădină și o terasă unde oaspeții pot petrece timp împreună cu prietenii sau familia. Proprietatea are servicii de închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este posibilă pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

Sunt disponibile 22 camere. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare articole de toaletă gratuite. Fiecare cameră dispune de mașină pentru preparare cafea sau ceai. Camerele confortabile de la Alkyonides Hotel sunt dotate cu pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat, Tv și seif. Camerele au balcon cu masă și scaune unde pot fi petrecute momente de relaxare. Curățenia in cameră se face zilnic. Fiecare unitate de cazare are frigider. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

Alkyonides Hotel servește zilnic un mic dejun tip bufet în zona de luat masa. La proprietate există un snack-bar care oferă cafea, băuturi și gustări. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme.

 

Alkyonides Hotel este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de sesiuni de pescuit. Alkyonides Hotel oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru bagaje și un lounge cu Tv. Oaspeții se pot relaxa în grădina frumos amenajată de la proprietate.

Alkyonides Hotel are acces imediat la o plajă publică.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Rodos, situat la o distanță de 2,9 km.

Cele mai apropiate atracții de Alkyonides Hotel sunt: Filerimos - 3,0 km, Acropole din Rhodos - 8,7 km, Templul lui Apollon - 9,1 km.

vezi mai multe

Bilet avion cursă charter;
Basic catering (in functie de reglementarile actuale);
Taxe de aeroport – 95 €/pers.;
Transfer aeroport-hotel-aeroport;
7 nopți cazare;
Masa în funcție de hotelul ales;
Asistență turistică.

vezi mai multe

Taxa hotel - se plateste la fata locului;
Taxele de intrare la obiectivele turistice;
Alte taxe și cheltuieli personale;
Programe opționale;
Asigurare COVID (storno+medicala).

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare