Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pelerinaje

Pelerinaje

Perelinaje 2020Calatorii pentru sufletVisezi sa megi in Tara Iubirii fara Sfarsit? Atunci vacanta Israel este raspunsul. Perelinajele sunt adevarate calatorii pentru suflet. Israelul se bucura de o istorie de peste 4000 de ani, iar orase vechi si ruine se gasesc la tot pasul. Cele mai cunoscute atractii turistice din aceasta destinatie de vacanta sunt reprezentate de: Biserica Sfantului Mormant, Cetatea Ierusalimului, Gradinile suspendate din Haifa, Stalpul Biciuirii, Altarul pe Piatra a Sfantului Mormant. ...

Citeste mai mult

Pelerinaje


Perelinaje 2020

Calatorii pentru suflet

Visezi sa megi in Tara Iubirii fara Sfarsit? Atunci vacanta Israel este raspunsul. Perelinajele sunt adevarate calatorii pentru suflet.
Israelul se bucura de o istorie de peste 4000 de ani, iar orase vechi si ruine se gasesc la tot pasul. Cele mai cunoscute atractii turistice din aceasta destinatie de vacanta sunt reprezentate de: Biserica Sfantului Mormant, Cetatea Ierusalimului, Gradinile suspendate din Haifa, Stalpul Biciuirii, Altarul pe Piatra a Sfantului Mormant.

Calatorie de facut cel putin o data in viata.
Vizitati: Haifa - Cana Galiileii - Muntele Tabor - Muntele Fericirilor - Capernaum - Marea Moarta - Ierusalim - Muntele Maslinilor - Muntele Sion - Via Dolorosa Bethleem - Manastirea Sf Sava - Manastirea Hozeva