google-site-verification=E5IWBtUC8FGzX1gTe3NVHRXdQtK511TakZY0HnVWjBE
Revelion Hurghada 2024 Sejur Revelion Hurghada Egipt

Plecare 30 Decembrie 7 Nopti

De ce sa mergi de revelion in Hurghada

Vacanta Revelion Hurghada 2024

  1. Vreme caldă și soare: Hurghada se bucură de un climat cald și soare pe tot parcursul anului, inclusiv în timpul iernii. Temperaturile sunt în general ridicate, iar zilele sunt însorite și plăcute. Aceasta vă oferă o oportunitate de a petrece Revelionul într-un mediu confortabil, într-o atmosferă relaxată și în aer liber.

  2. Plaje și activități acvatice: Hurghada este renumită pentru plajele sale spectaculoase și apele cristaline ale Mării Roșii. Puteți petrece zile relaxante pe plajă, bucurându-vă de soare și de sporturile acvatice, precum snorkeling, scufundări și plimbări cu barca. Aceasta vă oferă oportunități excelente de a vă relaxa și de a vă bucura de activități în aer liber în timpul sejurului dumneavoastră de Revelion.

  3. Hoteluri și restaurante de calitate: Hurghada are o selecție largă de hoteluri și resorturi de lux, care oferă facilități excelente și servicii de înaltă calitate. Multe dintre acestea organizează evenimente speciale de Revelion, care includ cine festive, petreceri tematice și spectacole live. De asemenea, există o varietate de restaurante în care puteți savura mâncăruri delicioase din bucătăria egipteană și internațională.

  4. Excursii și aventură: Hurghada este o poartă de intrare către numeroase atracții și activități interesante. Puteți face excursii către Vechiul Cairo și piramidele din Giza, puteți explora templele antice de la Luxor și Aswan sau puteți merge într-un safari în deșert. De asemenea, puteți experimenta plimbări cu camila, sandboarding și alte aventuri în deșert.

  5. Atmosferă festivă și ospitalitate egipteană: Egiptul este renumit pentru ospitalitatea sa caldă și prietenoasă, iar Hurghada nu face excepție. Veți fi întâmpinați cu zâmbete și o atmosferă festivă în timpul sezonului de Revelion. De asemenea, veți putea savura muzică și dansuri tradiționale egiptene, oferindu-vă o experiență culturală autentică în timpul sărbătorilor.

 

Top 5 cele mai bune hoteluri de Revelion din Hurghada
  1. Steigenberger Aldau Beach Hotel: Acest hotel de lux situat pe malul mării oferă camere elegante, piscine spectaculoase și facilități de spa. În noaptea de Revelion, se organizează petreceri festive cu mâncare delicioasă, muzică live și un spectacol de artificii impresionant.

  2. Jaz Makadi Star & Spa: Situat în zona Makadi Bay, acest hotel de cinci stele oferă camere confortabile, piscine, plaje private și facilități de wellness. În noaptea de Revelion, se organizează petreceri tematice cu bufeturi festive, divertisment și dans.

  3. Baron Palace Sahl Hasheesh: Acest resort de lux situat în zona Sahl Hasheesh oferă camere și suite elegante, piscine spectaculoase și opțiuni gastronomice rafinate. În noaptea de Revelion, se organizează petreceri exclusiviste cu mâncare gourmet, muzică live și un spectacol de artificii grandios.

  4. Steigenberger Aqua Magic: Amplasat în zona Sahl Hasheesh, acest complex turistic de lux oferă camere moderne, parcuri acvatice, piscine și facilități de divertisment. În noaptea de Revelion, se organizează petreceri animate cu mâncare delicioasă, muzică live și un spectacol de artificii impresionant.

  5. Titanic Palace Aqua Park & Resort: Situat în zona Sahl Hasheesh, acest resort oferă camere confortabile, parcuri acvatice, piscine și opțiuni de divertisment pentru toată familia. În noaptea de Revelion, se organizează petreceri festive cu bufeturi tematice, muzică live și un spectacol de artificii.