google-site-verification=E5IWBtUC8FGzX1gTe3NVHRXdQtK511TakZY0HnVWjBE
Revelion Dubai 2024 Sejur Revelion Dubai Emiratele Arabe Unite

Plecare 29 Decembrie 6 Nopti

De ce sa mergi de revelion in Dubai ?

Vacanta Revelion Dubai 2024

  1. Artificii spectaculoase: Dubai este renumită pentru spectacolele sale de artificii uimitoare. Cu ocazia Revelionului, orașul organizează unul dintre cele mai mari și mai impresionante spectacole de artificii din lume. Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume, devine un ecran uriaș de lumini și culori, oferind un spectacol de neuitat pentru cei prezenți.

  2. Atmosferă luxoasă și ospitalitate: Dubai este cunoscută pentru atmosfera sa luxoasă și serviciile de înaltă calitate. Hotelurile și resorturile din Dubai se pregătesc de Revelion cu evenimente speciale, cine festive și petreceri extravagante. Veți putea experimenta ospitalitatea și luxul caracteristice Dubaiului în timp ce vă bucurați de toate facilitățile și serviciile pe care le oferă.

  3. Cumpărături și distractie: Dubai este un paradis pentru iubitorii de shopping. Aici veți găsi o gamă largă de mall-uri și centre comerciale, unde puteți achiziționa cele mai recente produse de la branduri de top din întreaga lume. De asemenea, Dubai oferă o varietate de activități de distracție, cum ar fi parcuri tematice, parcuri acvatice, piste de schi interioare și multe altele. Vă veți putea bucura de aventură și distracție în timpul sejurului dumneavoastră de Revelion.

  4. Mâncare delicioasă și diversă: Dubai găzduiește o varietate de restaurante și bucătării din întreaga lume. Veți putea savura mâncăruri tradiționale și internaționale de înaltă calitate în restaurantele fine din Dubai. De asemenea, Dubai găzduiește festivaluri gastronomice și evenimente culinare în timpul sezonului de Revelion, oferindu-vă ocazia de a explora și descoperi noi gusturi și arome.

  5. Excursii și atracții turistice: Dubai este plină de atracții turistice și oferă o varietate de excursii interesante. Puteți vizita Burj Khalifa, Palm Jumeirah, Dubai Mall, Muzeul Dubai și multe alte locuri de interes. De asemenea, puteți merge într-un safari în deșert, puteți face o croazieră pe apă sau puteți explora orașele vecine precum Abu Dhabi.

 

Top 5 cele mai bune hoteluri de Revelion din Dubai
  1. Burj Al Arab Jumeirah: Acest emblematic hotel cu formă de velier este unul dintre cele mai luxoase din lume. Oferă camere și suite opulente, restaurante fine, o plajă privată și facilități de spa de înaltă clasă. În noaptea de Revelion, hotelul organizează petreceri exclusiviste cu mâncare gourmet, divertisment live și un spectacol de artificii impresionant.

  2. Atlantis The Palm: Situat pe Insula Palmierilor, acest hotel iconic oferă camere și suite elegante, piscine spectaculoase, plaje private și o varietate de restaurante și baruri de top. În noaptea de Revelion, se organizează petreceri elegante, cu bufeturi excepționale, spectacole de divertisment și un impresionant spectacol de artificii.

  3. Armani Hotel Dubai: Situat în turnul Burj Khalifa, cel mai înalt zgârie-nori din lume, acest hotel de lux reflectă eleganța și rafinamentul brandului Armani. Oferă camere și suite elegante, restaurante gourmet, un spa exclusivist și acces la faimoasa platformă de observare a Burj Khalifa. În noaptea de Revelion, se organizează petreceri sofisticate cu mâncare gourmet și divertisment de calitate.

  4. Jumeirah Beach Hotel: Amplasat pe plaja Jumeirah, acest hotel de lux oferă camere și suite elegante, piscine spectaculoase, plaje private și o gamă variată de restaurante și baruri. În noaptea de Revelion, se organizează petreceri pe plajă, cu bufeturi tematice, muzică live și un spectacol de artificii de neuitat.

  5. Grosvenor House Dubai: Acest hotel de lux situat în cartierul Dubai Marina oferă camere și apartamente elegante, restaurante de renume, o piscină cu vedere la mare și acces la plaja privată. În noaptea de Revelion, hotelul organizează petreceri sofisticate cu mâncare gourmet, divertisment live și un spectacol de artificii impresionant.