google-site-verification=E5IWBtUC8FGzX1gTe3NVHRXdQtK511TakZY0HnVWjBE
Revelion Antalya 2024 Sejur Revelion Antalya Turcia

Plecare 28 Decembrie 5 Nopti

Plecare 29 Decembrie 4 Nopti

De ce sa mergi de revelion in Antalya

Vacanta Revelion Antalya 2024

  1. Vreme blândă și plajele spectaculoase: Antalya beneficiază de un climat mediteranean blând chiar și în timpul iernii. Temperaturile sunt relativ calde, ceea ce vă permite să vă bucurați de plajele sale spectaculoase și de apă închisă chiar și în luna decembrie. Puteți petrece Revelionul cu picioarele în nisip, în timp ce admirați apusurile frumoase de pe coastă.

  2. Hoteluri și restaurante de lux: Antalya este renumită pentru hotelurile sale de lux și restaurantele rafinate. Aici veți găsi o selecție vastă de opțiuni de cazare și restaurante care vă vor oferi servicii de înaltă calitate și mâncăruri delicioase pentru a sărbători Revelionul în stil.

  3. Petreceri și evenimente festive: Antalya găzduiește numeroase petreceri și evenimente festive în timpul sezonului de iarnă, în special pentru Revelion. Hotelurile și restaurantele organizează adesea evenimente speciale de Revelion, cu muzică live, dans și spectacole impresionante de artificii. Puteți alege să petreceți Revelionul într-o atmosferă animată și plină de distracție.

  4. Explorarea atracțiilor turistice: Antalya are o istorie bogată și o mulțime de atracții turistice de explorat. Puteți vizita vechiul oraș din Antalya, cu străzi înguste și case tradiționale, precum și poarta Hadrian, turnul cu ceas și minaretul Yivli. De asemenea, puteți face excursii la siturile arheologice din apropiere, cum ar fi Aspendos și Termessos.

  5. Shopping și cumpărături: Antalya oferă o gamă largă de opțiuni pentru shopping și cumpărături. Puteți explora bazarurile tradiționale, cum ar fi Bazarul Vechi, și să vă bucurați de experiența autentică a negocierii și a cumpărăturilor într-un mediu vibrant. De asemenea, există și mall-uri moderne și centre comerciale unde puteți găsi produse de brand și articole de lux.

Acestea sunt doar câteva motive pentru a alege Antalya ca destinație pentru a sărbători Revelionul. Orașul oferă o combinație între relaxare, distracție, cultură și aventură, asigurându-vă o experiență de neuitat în timpul acestei perioade speciale a anului

 

Top 5 cele mai bune hoteluri de Revelion din Antalya
  1. Titanic Beach Lara: Acest hotel de lux situat în Lara Beach este cunoscut pentru serviciile excelente și facilitățile sale deosebite. Oferă camere confortabile, piscine, plaje private, restaurante și divertisment de calitate. În noaptea de Revelion, hotelul organizează petreceri extravagante cu mâncare delicioasă, spectacole de divertisment și focuri de artificii.

  2. Limak Lara De Luxe Hotel & Resort: Situat pe malul mării în Lara Beach, acest hotel oferă camere elegante, piscine, plaje private și facilități de relaxare. În timpul sezonului de Revelion, hotelul organizează petreceri festive cu muzică live, bufeturi festive și activități distractive pentru toți oaspeții.

  3. Rixos Downtown Antalya: Amplasat în centrul orașului Antalya, acest hotel de lux oferă camere elegante, o piscină spectaculoasă, o plajă privată și opțiuni gastronomice variate. În noaptea de Revelion, se organizează petreceri exclusive cu muzică live, spectacole de divertisment și un spectacol de artificii grandios.

  4. Maxx Royal Belek Golf Resort: Situat în Belek, acest complex turistic de lux oferă camere elegante, terenuri de golf, piscine, plaje private și opțiuni de relaxare de calitate. În noaptea de Revelion, se organizează petreceri exclusiviste, cu mâncare delicioasă, muzică live și un spectacol de artificii magnific.

  5. Delphin Imperial Lara: Acest hotel de lux situat în Lara Beach oferă camere elegante, piscine, plaje private și o gamă largă de facilități de divertisment. În noaptea de Revelion, hotelul organizează petreceri extravagante, cu bufeturi festive, muzică live și un spectacol de artificii de neuitat.