google-site-verification=E5IWBtUC8FGzX1gTe3NVHRXdQtK511TakZY0HnVWjBE
Crăciun Hurghada 2024 Sejur Crăciun Hurghada Egipt

Plecare pe 23 Decembrie 5 Nopti

De ce sa mergi de revelion in Hurghada?

Vacanta Craciun Hurghada 2024

  1. Vreme caldă: Hurghada beneficiază de un climat cald și soare pe tot parcursul anului. În perioada Crăciunului, puteți scăpa de frigul iernii și vă puteți bucura de temperaturi plăcute și de zile însorite. Puteți petrece timp pe plajă, face scufundări sau snorkeling în apele cristaline ale Mării Roșii și participa la diverse activități în aer liber.

  2. Hoteluri și resorturi de lux: Hurghada oferă o selecție largă de hoteluri și resorturi de lux care organizează evenimente speciale de Crăciun. Acestea includ petreceri tematice, cine festive, concerte și spectacole de divertisment pentru a crea o atmosferă festivă pentru oaspeți.

  3. Activități de aventură și sporturi acvatice: Hurghada este renumită pentru activitățile de aventură și sporturile acvatice pe care le oferă. Puteți încerca scufundări, snorkeling, windsurfing, kiteboarding și multe altele. Este o oportunitate excelentă de a vă bucura de aventură și de a face experiențe noi în timpul vacanței de Crăciun.

  4. Relaxează-te și înfrumusețează-te: Hurghada este cunoscută pentru centrele sale spa și wellness. Puteți alege să vă relaxați și să vă răsfățați cu tratamente spa, masaje și terapii de înfrumusețare într-un cadru luxos. Este o modalitate excelentă de a vă relaxa și de a vă îngriji de sine în timpul vacanței de Crăciun.

  5. Cultura și tradițiile locale: Hurghada vă oferă ocazia de a experimenta cultura și tradițiile locale în timpul sărbătorii de Crăciun. Puteți vizita biserici și participa la slujbe religioase, explora piețele locale și cumpăra suveniruri tradiționale și produse locale.

 

Top 5 cele mai bune hoteluri de Craciun din Hurghada
  1. Steigenberger Aldau Beach Hotel: Acest hotel de lux situat pe malul mării oferă camere elegante, piscine spectaculoase și facilități de spa. În perioada Crăciunului, se organizează evenimente speciale precum petreceri festive, cină tradițională de Crăciun și activități tematice pentru oaspeți.

  2. Jaz Makadi Star & Spa: Situat în zona Makadi Bay, acest hotel de cinci stele oferă camere confortabile, piscine, plaje private și facilități de wellness. În perioada Crăciunului, se organizează activități speciale precum decorarea bradului, serbări tematice, concerte live și cină festivă de Crăciun.

  3. Baron Palace Sahl Hasheesh: Acest resort de lux situat în zona Sahl Hasheesh oferă camere și suite elegante, piscine spectaculoase și opțiuni gastronomice rafinate. În perioada Crăciunului, hotelul organizează evenimente speciale precum petreceri tematice, concerte live, spectacole de dans și cină festivă de Crăciun.

  4. Steigenberger Aqua Magic: Amplasat în zona Sahl Hasheesh, acest complex turistic de lux oferă camere moderne, parcuri acvatice, piscine și facilități de divertisment. În perioada Crăciunului, se organizează evenimente speciale precum petreceri cu tematică de Crăciun, activități pentru copii, serbări și cină festivă.

  5. Titanic Palace Aqua Park & Resort: Situat în zona Sahl Hasheesh, acest resort oferă camere confortabile, parcuri acvatice, piscine și opțiuni de divertisment pentru toată familia. În perioada Crăciunului, hotelul organizează activități speciale precum petreceri festive, concerte live, serbări tematice și cină festivă de Crăciun.