google-site-verification=E5IWBtUC8FGzX1gTe3NVHRXdQtK511TakZY0HnVWjBE
Crăciun Dubai 2023 Sejur Crăciun Dubai Emiratele Arabe Unite

Plecare pe 23 Decembrie 6 Nopti

De ce sa mergi de craciun in Dubai ?

Vacanta Craciun Dubai 2023

  1. Atmosfera festivă: Dubai se transformă într-un oraș strălucitor și festiv în perioada Crăciunului. Numeroasele mall-uri și străzi sunt decorate cu lumini, ornamente și instalații spectaculoase. Există concerte, spectacole de lumini, parcuri tematice decorate festiv și evenimente speciale care aduc atmosfera magică a Crăciunului într-un mod unic.

  2. Petrecerea la hoteluri de lux: Dubai este renumit pentru hotelurile sale de lux, care organizează petreceri și evenimente speciale de Crăciun. Aceste hoteluri oferă mâncăruri festive, spectacole, concerte și activități recreative pentru toată familia. Puteți petrece Crăciunul într-un cadru luxos și confortabil, bucurându-vă de servicii de înaltă calitate.

  3. Shopping: Dubai este un paradis al cumpărăturilor și în perioada Crăciunului, mall-urile și magazinele sunt pline de oferte și reduceri. Aveți oportunitatea să vă bucurați de sesiuni de shopping și să găsiți cadouri unice pentru cei dragi.

  4. Vremea plăcută: Dubai beneficiază de temperaturi blânde în timpul iernii, ceea ce înseamnă că puteți petrece Crăciunul într-un climat plăcut, evitând frigul și zăpada. Vă puteți bucura de plajă, de activități în aer liber și de explorarea atracțiilor turistice fără a fi nevoie să vă îngrijorați de vremea rece.

  5. Diversitate culturală: Dubai este un oraș cosmopolit, iar în perioada Crăciunului puteți experimenta diversitatea culturală în privința sărbătorii. Există numeroase restaurante care oferă mâncăruri tradiționale de Crăciun din diferite bucătării internaționale. Puteți îmbina tradițiile voastre de Crăciun cu influențele culturale din Dubai.

 

Top 5 cele mai bune hoteluri de Craciun din Dubai
  1. Burj Al Arab Jumeirah: Considerat unul dintre cele mai luxoase hoteluri din lume, Burj Al Arab Jumeirah oferă o experiență de Revelion de neuitat. Hotelul este cunoscut pentru serviciile sale impecabile, designul său impresionant și vederea panoramică asupra Golfului Persic.

  2. Atlantis, The Palm: Situat pe insula artificială Palm Jumeirah, Atlantis, The Palm este un complex hotelier impresionant. În noaptea de Revelion, hotelul organizează petreceri spectaculoase, cu artificii și concerte live. De asemenea, puteți profita de facilitățile de lux ale resortului, cum ar fi parcul acvatic Aquaventure și Dolphin Bay.

  3. Armani Hotel Dubai: Situat în celebrul turn Burj Khalifa, Armani Hotel Dubai oferă o experiență exclusivă de Revelion. Aici veți găsi un design elegant, servicii personalizate și opțiuni culinare rafinate. Hotelul are și un club de noapte exclusivist, unde vă puteți distra în noaptea de Revelion.

  4. Jumeirah Al Qasr: Acest hotel de lux din complexul Madinat Jumeirah oferă o experiență unică de Revelion. Puteți savura o cină festivă într-unul dintre restaurantele rafinate ale hotelului și apoi vă puteți bucura de petrecerea de Revelion organizată în grădinile hotelului sau pe plaja privată.

  5. One&Only The Palm: Situat pe insula Palm Jumeirah, acest hotel boutique oferă o atmosferă intimă și exclusivistă. Puteți petrece Revelionul într-un cadru elegant și relaxant, beneficiind de servicii de înaltă calitate, restaurante fine și facilități de lux.