google-site-verification=E5IWBtUC8FGzX1gTe3NVHRXdQtK511TakZY0HnVWjBE
Crăciun Antalya 2024 Sejur Revelion Antalya Turcia

Plecare 24 Decembrie 4 nopti

De ce sa mergi de craciun in Antalya?

Vacanță Crăciun Antalya 2024

  1. Vreme plăcută: Antalya beneficiază de un climat mediteranean blând și temperaturi relativ ridicate chiar și în timpul iernii. Astfel, puteți petrece Crăciunul într-un mediu plăcut, fără a vă îngheța și puteți bucura de plajă, piscine și activități în aer liber.

  2. Decoratiuni și atmosferă festivă: Hotelurile, restaurantele și străzile din Antalya sunt frumos decorate în perioada Crăciunului. Lumini strălucitoare, instalații spectaculoase și brăduți de Crăciun creează o atmosferă festivă și magică.

  3. Hoteluri de calitate: Antalya este renumită pentru hotelurile sale de lux și resorturile all-inclusive. Puteți alege un hotel care oferă pachete speciale de Crăciun, cu mâncare festivă, spectacole și activități recreative pentru întreaga familie.

  4. Petreceri și evenimente festive: Multe hoteluri și restaurante din Antalya organizează petreceri tematice de Crăciun, concerte live și spectacole de dans. Aveți oportunitatea de a vă bucura de muzică, dans și atmosferă festivă în timpul sejurului vostru.

  5. Cumpărături: Antalya oferă o varietate de opțiuni de cumpărături, de la magazine și bazaruri tradiționale la centre comerciale moderne. În perioada Crăciunului, puteți găsi cadouri unice și suveniruri în timp ce explorați piețele și magazinele din Antalya.

 

Top 5 cele mai bune hoteluri de Craciun din Antalya
  1. Rixos Premium Belek: Acest resort de lux situat în Belek oferă camere și suite elegante, plaje private, piscine și facilități de spa. În perioada Crăciunului, se organizează evenimente speciale precum petreceri festive, spectacole de dans și muzică live, iar restaurantele oferă o gamă variată de mâncăruri tradiționale de Crăciun.

  2. Titanic Beach Lara: Amplasat în zona Lara Beach, acest hotel oferă camere confortabile, parcuri acvatice, piscine și facilități de divertisment pentru întreaga familie. În perioada Crăciunului, se organizează activități tematice, serbări festive pentru copii, petreceri cu muzică și dans, iar restaurantele servesc cină de Crăciun cu preparate speciale.

  3. Maxx Royal Belek Golf Resort: Situat în Belek, acest resort de lux oferă camere elegante, terenuri de golf, piscine și facilități de spa. În perioada Crăciunului, se organizează evenimente festive precum petreceri cu muzică și dans, spectacole de lumini și sunete, iar restaurantele oferă o varietate de preparate tradiționale și internaționale.

  4. Delphin Imperial Lara: Acest hotel situat în zona Lara Beach oferă camere confortabile, plaje private, piscine și opțiuni de divertisment pentru toată familia. În perioada Crăciunului, se organizează activități festive precum petreceri tematice, spectacole de magie și dans, iar restaurantele pregătesc mâncăruri deosebite pentru cină de Crăciun.

  5. Regnum Carya Golf & Spa Resort: Amplasat în Belek, acest resort de lux oferă camere și vile elegante, terenuri de golf, piscine și facilități de wellness. În perioada Crăciunului, se organizează evenimente speciale precum petreceri cu tematică de Crăciun, spectacole de lumini și sunete, iar restaurantele servesc preparate tradiționale și internaționale pentru cină de Crăciun.