Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Destinatie: Vietnam Circuite

Durata: 13 nopti

Plecari: 5 noiembrie

În această călătorie avem ocazia să descoperim: Vietnam – Laos – Cambodgia - Ho Chi Minh - Tay Ninh - Cu Chi - Hoi An - My Son - Da Nang - Hue - Hanoi - Halong Bay - Luang Prabang- Siem Reap – Phnom Penh

Servicii incluse:

Destinatie: Vietnam Circuite

Durata: 13 nopti

Plecari: 5 noiembrie

În această călătorie avem ocazia să descoperim: Vietnam – Laos – Cambodgia - Ho Chi Minh - Tay Ninh - Cu Chi - Hoi An - My Son - Da Nang - Hue - Hanoi - Halong Bay - Luang Prabang- Siem Reap – Phnom Penh

Servicii incluse:

Va rugam sa alegeti o data de plecare pentru a vedea preturile.

Itinerariu

Ziua 1.Bucuresti – Doha

Plecăm din Bucuresti cu avionul si facem escală în Doha.

Ziua 2. Doha - Ho Chi Minh (Saigon)

Zburăm din Doha si ajungem în fabulosul HoChi Minh, cel mai populat oras al Vietnamului. Important centru cultural, turistic si comercial, era cunoscut ca „Perla Orientului Îndepărtat”.
Ne retragem la hotel, nerăbdători să descoperim Vietnamul.

Ziua 3. Ho Chi Minh – Tay Ninh – Cu Chi – Ho Chi Minh

După mic-dejun, facem o vizită la centrul religiei caodaiste, un melanj între budism, taoism, catolicism, islamism, hinduism si confucianism. Este vorba despre Tay Ninh, care găzduieste renumitul Templu Principal, pe care îl vedem chiar la momentul rugăciunii de prânz.
Continuăm cu un simbol al tării, tunelele de la Cu Chi. Pe o lungime de 200 dekilometri, aici se aflau dispensare, bucătării, dormitoare, camere de întâlnire, chiar si arsenale de război.
Facem o plimbare în orăselul subteran, apoi cinăm si revenim la hotel.

Ziua 4. Ho Chi Minh – Da Nang – Hoi An

Petrecem ziua explorând Ho Chi Minh, fost Saigon, centrul financiar al Vietnamului. Vizităm cartierul chinezesc Cho Lon, templul Thien Hau, Pagoda Giac Lam, cea mai veche din Saigon, Pagoda Vinh Nghiem, vechea clădirea Postei.
După -amiază facem o plimbare în vechile cartiere coloniale si admirăm Primăria, Opera, Catedrala Notre-Dame cu superb sa arhitectură de inspiratie franceză, cât si simbolul vechiului guvern, Palatul Reunificării. Avem timp pentru shopping în piata Ben Thanh, unde găsim mătase, bijuterii, articole din piele si lemn si multe alte obiecte numai bune de adus ca suveniruri celor dragi.
Pe seară, mergem la aeroport si zburăm spre Da Nang, apoi mergem la cină si odihnă în Hoi An.

Ziua 5. Hoi An – My Son – Hoi An

Astăzi descoperim Hoi An, oras de coastă renumit pentru centrul său vechi parcă desenat printre romantice canale, conservat foarte bine de-a lungul anilor.
Vedem capodopere arhitecturale precum Podul Japonez, Templul Phuc Kien si admirăm casele joase tipic chinezesti, cât si multimea de pagode pline de culoare. Continuăm cu un pelerinaj la My Son (optional), parte a Patrimoniului Mondial si loc plin de spiritualitate.
Complexul de temple dedicate zeului Shiva se află în sălbatica junglă, înconjurat de Muntele Hon Quap si de izvoare limpezi si le oferă vizitatorilor ocazia de a face fotografii de neuitat.
Revenim în Hoi An si mergem la hotel.

Ziua 6. Hoi An – Da Nang – Hue

După mic-dejun, mergem într-o vizită cu totul specială. Nicăieri în Vietnam lucrurile nu se transformă la fel de rapid ca în Da Nang. Timp de decenii a fost un sat pescăresc, dar schimbări mari sunt în desfăsurare. Mergem spre Muntele de Marmură, un ansamblu de cinci cariere de calcar si marmură, celebru pentru grotele si pagodele sale.

La baza muntelui se află un sat de sculptori, plin cu ateliere de cioplit marmură, măiestria vietnamezilor fiind extraordinară. Vizităm Muzeul Arheologic Champa, care adăposteste peste 300 de vestigii remarcabile, cele mai vechi din secolul al V-lea.

Plecăm apoi spre Hue si trecem prin superba Trecătoare a Norilor, pe care BBC a numit-o „o panglică naturală de perfectiune, una dintre cele mai frumoase sosele de coastă din lume”.

Pe parcursul celor 21 de kilometri ai săi, facem fotografii superbe cu peisajul feeric, care oferă o panoramă idilică asupra Mării de Est a Vietnamului. Ajungem în Hue, vechea capitală între 1802 si 1945 si vedem orasul într-o plimbare cu un vehicul tipic vietnamez, ciclo-ricsa, apoi mergem în Piata Dong Ba, cel mai mare centru comercial din regiune.

Ziua 7. Hue – Hanoi

Astăzi explorăm Hue, fostă resedintă regală si centru administrativ care aminteste de vremurile glorioase ale Imperiului Vietnamez. Vedem Citadela, un ansamblu elegant de palate, temple, pagode si grădini, apoi Palatul Armoniei, Mausoleul Împăratului Minh Mang si Mausoleul Regelui Tu Duc, cel mai longeviv conducător al tării.

După - amiază , petrecem momente idilice pe parcursul unei croaziere cu un vas-dragon pe Râul Parfumat, apoi vizităm Pagoda Thien Mu. Înaltă de 21 de metri si cu sapte etaje, constructia reprezintă un simbol al Vietnamului si un obiectiv foarte popular pentru turistii de pretutindeni.

După cină, zburăm spre Hanoi si ne retragem la hotel.

Ziua 8. Hanoi

Avem toată ziua la dispozitie pentru a gusta din savoarea Hanoi-ului. Fosta capitală a tării si al doilea oras ca mărime din Vietnam se remarcă printr-un amestec al culturilor chineze si franceze, de la arhitectură la preparate culinare.

Vedem Mausoleul si fosta resedintă a lui Ho Chi Min, apoi Pagoda pe un singur pilon, care arată ca o floare de lotus gratioasă si simbolizează puritatea.

Continuăm cu Muzeul Literaturii, dedicat lui Confucius, care găzduieste cea mai veche universitate din Hanoi, iar după lăsarea serii asistăm la un spectacol de artă traditională vietnameză, în care mai multe marionete vor pluti gratios pe apă.

Ziua 9. Hanoi – Halong Bay

După mic-dejun, mergem să vedem una dintre minunile noi ale lumii, celebrul Golf de la Halong, care face parte din Patrimoniul Mondial. Urcăm pe o joncă, o corabie traditional vietnameză si avem parte de o croazieră minunată.

Ca într-o călătorie spre o lume magică, plutim printre cele peste 2.000 de mici insule ca de smarald, acoperite cu vegetatie si izvor al legendelor cu dragoni. Facem fotografii cu uimitorul peisaj, iar pentru o experientă completă servim tot pe vas preparate pescăresti delicioase atât la prânz, cât si la cină. Mai mult, de-a lungul croazierei vom putea înota în apele cristaline ale golfului.

Ziua 10. Halong Bay – Hanoi – Luang Prabang

Dimineata, navigăm spre Insula Hon Dau si vedem grotele de la Luon, Bai Tu Long si Bai Tho, unde s-au găsit multe artefacte importante. Golful Halong este format din mii de insule din calcar, care si-au primit numele după forma pe care o au. În apele de aici se găsesc peste 200 de specii de pesti si mai mult de 450 de feluri de moluste. Zona linistită este locuită de o comunitate de numai 1.600 de oameni, care locuiesc în case plutitoare si trăiesc din pescuit.

După prânz, ne întoarcem pe uscat, apoi mergem la Aeroportul din Hanoi, de unde ne îmbarcăm pentru zborul cu destina?ia Luang Prabang.

Ziua 11. Luang Prabang

Astăzi descoperim vechea capitală a Laosului, care a fost inclusă în Patrimoniul Mondial UNESCO în 1995 si a devenit în ultimii ani o destinatie turistică foarte populară.

Vizităm Palatul Regal, acum transformat în Muzeu National, si câteva dintre cele peste 50 de temple construite în perioada dominatiei franceze, printre care Wat Visun, Wat Mai, Wat Aham, Wat Xieng. Dacă vă place să faceti miscare, puteti urca 329 de trepte pâna la Templul Wat Chom Si, de unde veti putea face fotografii panoramice cu împrejurimile superbe.

După cină, mergem în căutarea celor mai frumoase suveniruri în bazarul de noapte. Obiecte lucrate de artizani locali, sculpturi deosebite si tesături traditionale, toate vă vor face cu ochiul de pe sute de tarabe colorate.

Ziua 12. Luang Prabang– Siem Reap

La răsăritul soarelui, asistăm la o traditie veche de origine religioasă. Sute de călugări cu robe portocalii primesc în fiecare dimineată ofrande din partea localnicilor, pe strada Sisavang.

Plecăm la aeroport si zburăm spre Siem Reap, oras chic al Cambodgiei, unde s-a născut civilizatia Khmeră. Vizităm Citadela Femeilor, un templu shivaist mic si cochet, care impresionează prin ornamentele de o finete rară, sculptată în piatră slefuită, apoi vedem situl arheologic Banteay Samre, ridicat  în secolul al X-lea în venerarea lui Shiva, care este foarte popular în rândul turistilor.

Ziua 13. Siem Reap (Angkor)

Plecăm să descoperim Siem Reap, care serveste si ca poartă de intrare pentru cei care vin să viziteze templele din Angkor.

Vedem situl arheologic Angkor Thom, Palatul Regal, Phime-Nakas, Terasa Elefantilor si Terasa Regelui Lepros. Mergem în inima junglei, la Templul Ta Prohm, o altă minune arhitectonică akhmerilor. Clădirea a fost lăsată în starea în care a fost descoperită în secolul trecut si vegetatia luxuriantă a acaparat zidurile sale, oferind un spectacol unic în lume.

După ce facem fotografii cu impresionantul temple unde a fost filmată pelicula “Lara Croft: Tomb Raider”, mergem să vedem Templul Angkor Wat, cel mai mare monument religios din întreaga lume. Complexul impresionează atât prin grandoarea sa, cât si prin detaliile arhitecturale remarcabile.

Încheiem ziua cu o cină la un restaurant traditional, cu dansuri khmere si mâncare delicioasă.

Ziua 14. Siem Reap – Phnom Penh

Începem ziua cu o croazieră pe Lacul Tonle Sap si descoperim viata pescarilor care locuiesc în case plutitoare, asezate pe piloni înalti. Lacul este cea mai mare întindere de apă dulce din Asia de Sud-Est si a fost declarat în 1997 rezervatie a biosferei.

Dacă avem timp, vizităm si scoala Artizanilor din Angkor, unde vedem sculpturi realizate cu măiestrie în lemn si piatră, cât si piata locală, plină de fel de fel de suveniruri simpatice pentru cei de acasă.

Plecăm apoi spre aeroport si zburăm spre Phnom Penh, capitala Cambodgiei, după care ne retragem la hotel pentru odină.

Ziua 15. Phnom Penh – Doha

După mic-dejun, facem un tur al seducătorului Phnom Pehn, numit în trecut Perla Orientului, realizat după un model arhitectural francez.

Vizităm Muzeul National, clădire în stil khmer unde se află peste 5.000 de exponate si, dacă regale decide că va admite turisti în acea zi, vizităm o parte a Palatul Regal. Continuăm cu Templul Wat Phnom, cu pagoda sa închinată zeitei mării si cu Monumentul Independentei, apoi ne facem bagajele si ne pregătim să ne întoarcem acasă.

Mergem la aeroport si ne îmbarcăm în avion cu destinatia Doha.

Ziua 16. Doha – Bucuresti

Sosim la Doha, de unde vom pleca spre Bucuresti, cel mai probabil nerăbdători să revenim în misterioasele tări ale Orientului Îndepărtat.Informatii generale


DATE DE PLECARE 2018: 12.11

DATE DE PLECARE 2019: 04.03; 05.11


PREŢUL INCLUDE:
Bilet de avion Bucureşti – Ho Chi Min si Phnom Pehn – Bucureşti,  zboruri  cu escala (orarul de zbor se poate modifica);
Taxele de aeroport ;
Bilet de avion pe rute continentale Ho Chi Min – Da Nang, Hue – Hanoi, Hanoi – Luang Prabang, Luang Prabang- Siem Reap, Siem Reap – Phnom Penh;
Transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispozitie conform programului;
Transport apă la Hue şi Lacul Tonle Sap;
2 nopţi cazare în hoteluri de  5* în Ho Chi Min şi 10 nopţi de cazare  în hoteluri de 4*;
1 noapte cazare pe vapor (joncă tradiţională), în cabine cu 2 paturi;
13 mic dejunuri +  2 prânzuri + 10 cine
Croazieră pe Lacul Tonle Sap;
Croazieră cu vas-dragon pe Râul Parfumat în Hue;
Transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program;
Taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program;
Asigurare medicală de călătorie şi storno;
Ghizi locali;
Conducător de grup român.

NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ

Taxă de viză Vietnam 25 USD/pers., se achită la sosire în Vietnam în baza autorizaţiei de la agenţie;
Taxă de viză pentru Laos 31 USD /pers. ( se achită la faţa locului);
Taxă de viză pentru Cambodgia 30 USD /pers. ( se achită la faţa locului);
Bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi (se achită la faţa locului);
Excursiile opţionale pentru grup minim de  15 persoane;
Alte servicii decât cele menţionate în program;
Taxa de ieşire din  ţară, dacă se aplică;
Taxe foto + video locale (se achită opţional la faţa locului).
Excursie opţională la My Son  circa  30 USD/ pers.


SUPLIMENTE
Supliment de single 575 €


ACTE NECESARE PENTRU OBŢINEREA VIZEI:
pa?aport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei, cu minim 3 pagini libere; nu se acceptă paşaport temporar;
3 fotografii de tip paşaport care vor fi luate personal în călătorie, pentru vizele care se primesc la intrarea în fiecare ţară;


NOTE:
Oferta este calculată pe baza parităţii EUR/USD de  1/1,2; în situaţia modificării cu mai mult de 5% a acestei parităţi, agenţia îşi rezervă dreptul de a ajusta tariful.
În cazul neobţinerii vizei se reţin penalizările aferente serviciilor comandate la momentul aplicării pentru viză.
Agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport şi a taxei de viză, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană, respectiv de Ambasadele tarilor tranzitate; valoarea exactă a taxelor de aeroport va fi comunicată cu două săptămâni înaintea plecării, odată cu emiterea biletelor de avion.


Grup minim 20 pers.
Pentru grupuri mai mici de 20 de persoane (între 15 şi 19 persoane) se percepe un supliment de  80 €/ pers.


BINE DE ŞTIUT
Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru tarile tranzitate.
Obiectivele men?ionate în tururile panoramice cu autocarul se vizitează doar pe exterior.
Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
Agenţia îşi rezervă dreptul de a schimba compania aeriană cu anunţarea prealabilă a turiştilor.
Preţurile sunt valabile pentru un număr limitat de locuri la zbor, după epuizarea cărora, turiştii vor putea să îşi dea acceptul pentru achitarea diferenţei de tarif faţă de preţul din ziua achitării pachetului turistic.
Aşezarea în autocarele / microbuzele folosite în program se face în ordinea înscrierii, începand cu bancheta a doua;
Se acceptă partaj în cameră dublă la înscriere, iar dacă nu se închide, se va plăti suplimentul de single.


PELLERIN PLUS
2445 € + 599 € (taxe de aeroport)
Avans 25% la înscriere;
Diferenţa de plată până la 35 de zile înainte de data plecării;
GRATUIT - asigurare medicală premium;
GRATUIT – transfer privat          dus – întors la Aeroportul Otopeni pentru turiştii cu domiciliul în Bucureşti sau GRATUIT transfer dus – întors, din oraşul tău către Aeroportul Otopeni
GRATUIT – înfoliere bagaj în Aeroportul Otopeni (1 piesă de persoană)
ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

BEST DEAL
Reducere 200 €2245 € + 599 € (taxe de aeroport)
Avans 50% la înscriere;
Diferenţa de plată pâna la 60 de zile înainte de data plecării;
Nu se cumulează cu alte reduceri;
Oferta este valabilă până la 30.05.2018
Pentru plecarile incepand cu toamna 2019 oferta este valabila pana la 30.05.2019.
ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

PROMO
Reducere 100 €
2345 €+ 599 € (taxe de aeroport)
Avans 30% la înscriere;
Diferenţa de plată până la 60 de zile înainte de data plecării;
Nu se cumulează cu alte reduceri;
Oferta este valabilă până la 30.06.2018.
Pentru plecarile incepand cu toamna 2019 oferta este valabila pana la 30.06.2019.
ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!


STANDARD +
Reducere 50 €
2395 € + 599 € (taxe de aeroport)
Avans 25% la înscriere;
Diferenţa de plată până la 35 de zile înainte de data plecării;
 Nu se cumulează cu alte reduceri;

Ziua 1.Bucuresti – Doha

Plecăm din Bucuresti cu avionul si facem escală în Doha.

Ziua 2. Doha - Ho Chi Minh (Saigon)

Zburăm din Doha si ajungem în fabulosul HoChi Minh, cel mai populat oras al Vietnamului. Important centru cultural, turistic si comercial, era cunoscut ca „Perla Orientului Îndepărtat”.
Ne retragem la hotel, nerăbdători să descoperim Vietnamul.

Ziua 3. Ho Chi Minh – Tay Ninh – Cu Chi – Ho Chi Minh

După mic-dejun, facem o vizită la centrul religiei caodaiste, un melanj între budism, taoism, catolicism, islamism, hinduism si confucianism. Este vorba despre Tay Ninh, care găzduieste renumitul Templu Principal, pe care îl vedem chiar la momentul rugăciunii de prânz.
Continuăm cu un simbol al tării, tunelele de la Cu Chi. Pe o lungime de 200 dekilometri, aici se aflau dispensare, bucătării, dormitoare, camere de întâlnire, chiar si arsenale de război.
Facem o plimbare în orăselul subteran, apoi cinăm si revenim la hotel.

Ziua 4. Ho Chi Minh – Da Nang – Hoi An

Petrecem ziua explorând Ho Chi Minh, fost Saigon, centrul financiar al Vietnamului. Vizităm cartierul chinezesc Cho Lon, templul Thien Hau, Pagoda Giac Lam, cea mai veche din Saigon, Pagoda Vinh Nghiem, vechea clădirea Postei.
După -amiază facem o plimbare în vechile cartiere coloniale si admirăm Primăria, Opera, Catedrala Notre-Dame cu superb sa arhitectură de inspiratie franceză, cât si simbolul vechiului guvern, Palatul Reunificării. Avem timp pentru shopping în piata Ben Thanh, unde găsim mătase, bijuterii, articole din piele si lemn si multe alte obiecte numai bune de adus ca suveniruri celor dragi.
Pe seară, mergem la aeroport si zburăm spre Da Nang, apoi mergem la cină si odihnă în Hoi An.

Ziua 5. Hoi An – My Son – Hoi An

Astăzi descoperim Hoi An, oras de coastă renumit pentru centrul său vechi parcă desenat printre romantice canale, conservat foarte bine de-a lungul anilor.
Vedem capodopere arhitecturale precum Podul Japonez, Templul Phuc Kien si admirăm casele joase tipic chinezesti, cât si multimea de pagode pline de culoare. Continuăm cu un pelerinaj la My Son (optional), parte a Patrimoniului Mondial si loc plin de spiritualitate.
Complexul de temple dedicate zeului Shiva se află în sălbatica junglă, înconjurat de Muntele Hon Quap si de izvoare limpezi si le oferă vizitatorilor ocazia de a face fotografii de neuitat.
Revenim în Hoi An si mergem la hotel.

Ziua 6. Hoi An – Da Nang – Hue

După mic-dejun, mergem într-o vizită cu totul specială. Nicăieri în Vietnam lucrurile nu se transformă la fel de rapid ca în Da Nang. Timp de decenii a fost un sat pescăresc, dar schimbări mari sunt în desfăsurare. Mergem spre Muntele de Marmură, un ansamblu de cinci cariere de calcar si marmură, celebru pentru grotele si pagodele sale.

La baza muntelui se află un sat de sculptori, plin cu ateliere de cioplit marmură, măiestria vietnamezilor fiind extraordinară. Vizităm Muzeul Arheologic Champa, care adăposteste peste 300 de vestigii remarcabile, cele mai vechi din secolul al V-lea.

Plecăm apoi spre Hue si trecem prin superba Trecătoare a Norilor, pe care BBC a numit-o „o panglică naturală de perfectiune, una dintre cele mai frumoase sosele de coastă din lume”.

Pe parcursul celor 21 de kilometri ai săi, facem fotografii superbe cu peisajul feeric, care oferă o panoramă idilică asupra Mării de Est a Vietnamului. Ajungem în Hue, vechea capitală între 1802 si 1945 si vedem orasul într-o plimbare cu un vehicul tipic vietnamez, ciclo-ricsa, apoi mergem în Piata Dong Ba, cel mai mare centru comercial din regiune.

Ziua 7. Hue – Hanoi

Astăzi explorăm Hue, fostă resedintă regală si centru administrativ care aminteste de vremurile glorioase ale Imperiului Vietnamez. Vedem Citadela, un ansamblu elegant de palate, temple, pagode si grădini, apoi Palatul Armoniei, Mausoleul Împăratului Minh Mang si Mausoleul Regelui Tu Duc, cel mai longeviv conducător al tării.

După - amiază , petrecem momente idilice pe parcursul unei croaziere cu un vas-dragon pe Râul Parfumat, apoi vizităm Pagoda Thien Mu. Înaltă de 21 de metri si cu sapte etaje, constructia reprezintă un simbol al Vietnamului si un obiectiv foarte popular pentru turistii de pretutindeni.

După cină, zburăm spre Hanoi si ne retragem la hotel.

Ziua 8. Hanoi

Avem toată ziua la dispozitie pentru a gusta din savoarea Hanoi-ului. Fosta capitală a tării si al doilea oras ca mărime din Vietnam se remarcă printr-un amestec al culturilor chineze si franceze, de la arhitectură la preparate culinare.

Vedem Mausoleul si fosta resedintă a lui Ho Chi Min, apoi Pagoda pe un singur pilon, care arată ca o floare de lotus gratioasă si simbolizează puritatea.

Continuăm cu Muzeul Literaturii, dedicat lui Confucius, care găzduieste cea mai veche universitate din Hanoi, iar după lăsarea serii asistăm la un spectacol de artă traditională vietnameză, în care mai multe marionete vor pluti gratios pe apă.

Ziua 9. Hanoi – Halong Bay

După mic-dejun, mergem să vedem una dintre minunile noi ale lumii, celebrul Golf de la Halong, care face parte din Patrimoniul Mondial. Urcăm pe o joncă, o corabie traditional vietnameză si avem parte de o croazieră minunată.

Ca într-o călătorie spre o lume magică, plutim printre cele peste 2.000 de mici insule ca de smarald, acoperite cu vegetatie si izvor al legendelor cu dragoni. Facem fotografii cu uimitorul peisaj, iar pentru o experientă completă servim tot pe vas preparate pescăresti delicioase atât la prânz, cât si la cină. Mai mult, de-a lungul croazierei vom putea înota în apele cristaline ale golfului.

Ziua 10. Halong Bay – Hanoi – Luang Prabang

Dimineata, navigăm spre Insula Hon Dau si vedem grotele de la Luon, Bai Tu Long si Bai Tho, unde s-au găsit multe artefacte importante. Golful Halong este format din mii de insule din calcar, care si-au primit numele după forma pe care o au. În apele de aici se găsesc peste 200 de specii de pesti si mai mult de 450 de feluri de moluste. Zona linistită este locuită de o comunitate de numai 1.600 de oameni, care locuiesc în case plutitoare si trăiesc din pescuit.

După prânz, ne întoarcem pe uscat, apoi mergem la Aeroportul din Hanoi, de unde ne îmbarcăm pentru zborul cu destina?ia Luang Prabang.

Ziua 11. Luang Prabang

Astăzi descoperim vechea capitală a Laosului, care a fost inclusă în Patrimoniul Mondial UNESCO în 1995 si a devenit în ultimii ani o destinatie turistică foarte populară.

Vizităm Palatul Regal, acum transformat în Muzeu National, si câteva dintre cele peste 50 de temple construite în perioada dominatiei franceze, printre care Wat Visun, Wat Mai, Wat Aham, Wat Xieng. Dacă vă place să faceti miscare, puteti urca 329 de trepte pâna la Templul Wat Chom Si, de unde veti putea face fotografii panoramice cu împrejurimile superbe.

După cină, mergem în căutarea celor mai frumoase suveniruri în bazarul de noapte. Obiecte lucrate de artizani locali, sculpturi deosebite si tesături traditionale, toate vă vor face cu ochiul de pe sute de tarabe colorate.

Ziua 12. Luang Prabang– Siem Reap

La răsăritul soarelui, asistăm la o traditie veche de origine religioasă. Sute de călugări cu robe portocalii primesc în fiecare dimineată ofrande din partea localnicilor, pe strada Sisavang.

Plecăm la aeroport si zburăm spre Siem Reap, oras chic al Cambodgiei, unde s-a născut civilizatia Khmeră. Vizităm Citadela Femeilor, un templu shivaist mic si cochet, care impresionează prin ornamentele de o finete rară, sculptată în piatră slefuită, apoi vedem situl arheologic Banteay Samre, ridicat  în secolul al X-lea în venerarea lui Shiva, care este foarte popular în rândul turistilor.

Ziua 13. Siem Reap (Angkor)

Plecăm să descoperim Siem Reap, care serveste si ca poartă de intrare pentru cei care vin să viziteze templele din Angkor.

Vedem situl arheologic Angkor Thom, Palatul Regal, Phime-Nakas, Terasa Elefantilor si Terasa Regelui Lepros. Mergem în inima junglei, la Templul Ta Prohm, o altă minune arhitectonică akhmerilor. Clădirea a fost lăsată în starea în care a fost descoperită în secolul trecut si vegetatia luxuriantă a acaparat zidurile sale, oferind un spectacol unic în lume.

După ce facem fotografii cu impresionantul temple unde a fost filmată pelicula “Lara Croft: Tomb Raider”, mergem să vedem Templul Angkor Wat, cel mai mare monument religios din întreaga lume. Complexul impresionează atât prin grandoarea sa, cât si prin detaliile arhitecturale remarcabile.

Încheiem ziua cu o cină la un restaurant traditional, cu dansuri khmere si mâncare delicioasă.

Ziua 14. Siem Reap – Phnom Penh

Începem ziua cu o croazieră pe Lacul Tonle Sap si descoperim viata pescarilor care locuiesc în case plutitoare, asezate pe piloni înalti. Lacul este cea mai mare întindere de apă dulce din Asia de Sud-Est si a fost declarat în 1997 rezervatie a biosferei.

Dacă avem timp, vizităm si scoala Artizanilor din Angkor, unde vedem sculpturi realizate cu măiestrie în lemn si piatră, cât si piata locală, plină de fel de fel de suveniruri simpatice pentru cei de acasă.

Plecăm apoi spre aeroport si zburăm spre Phnom Penh, capitala Cambodgiei, după care ne retragem la hotel pentru odină.

Ziua 15. Phnom Penh – Doha

După mic-dejun, facem un tur al seducătorului Phnom Pehn, numit în trecut Perla Orientului, realizat după un model arhitectural francez.

Vizităm Muzeul National, clădire în stil khmer unde se află peste 5.000 de exponate si, dacă regale decide că va admite turisti în acea zi, vizităm o parte a Palatul Regal. Continuăm cu Templul Wat Phnom, cu pagoda sa închinată zeitei mării si cu Monumentul Independentei, apoi ne facem bagajele si ne pregătim să ne întoarcem acasă.

Mergem la aeroport si ne îmbarcăm în avion cu destinatia Doha.

Ziua 16. Doha – Bucuresti

Sosim la Doha, de unde vom pleca spre Bucuresti, cel mai probabil nerăbdători să revenim în misterioasele tări ale Orientului Îndepărtat.Informatii generale


DATE DE PLECARE 2018: 12.11

DATE DE PLECARE 2019: 04.03; 05.11


PREŢUL INCLUDE:
Bilet de avion Bucureşti – Ho Chi Min si Phnom Pehn – Bucureşti,  zboruri  cu escala (orarul de zbor se poate modifica);
Taxele de aeroport ;
Bilet de avion pe rute continentale Ho Chi Min – Da Nang, Hue – Hanoi, Hanoi – Luang Prabang, Luang Prabang- Siem Reap, Siem Reap – Phnom Penh;
Transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispozitie conform programului;
Transport apă la Hue şi Lacul Tonle Sap;
2 nopţi cazare în hoteluri de  5* în Ho Chi Min şi 10 nopţi de cazare  în hoteluri de 4*;
1 noapte cazare pe vapor (joncă tradiţională), în cabine cu 2 paturi;
13 mic dejunuri +  2 prânzuri + 10 cine
Croazieră pe Lacul Tonle Sap;
Croazieră cu vas-dragon pe Râul Parfumat în Hue;
Transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program;
Taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program;
Asigurare medicală de călătorie şi storno;
Ghizi locali;
Conducător de grup român.

NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ

Taxă de viză Vietnam 25 USD/pers., se achită la sosire în Vietnam în baza autorizaţiei de la agenţie;
Taxă de viză pentru Laos 31 USD /pers. ( se achită la faţa locului);
Taxă de viză pentru Cambodgia 30 USD /pers. ( se achită la faţa locului);
Bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi (se achită la faţa locului);
Excursiile opţionale pentru grup minim de  15 persoane;
Alte servicii decât cele menţionate în program;
Taxa de ieşire din  ţară, dacă se aplică;
Taxe foto + video locale (se achită opţional la faţa locului).
Excursie opţională la My Son  circa  30 USD/ pers.


SUPLIMENTE
Supliment de single 575 €


ACTE NECESARE PENTRU OBŢINEREA VIZEI:
pa?aport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei, cu minim 3 pagini libere; nu se acceptă paşaport temporar;
3 fotografii de tip paşaport care vor fi luate personal în călătorie, pentru vizele care se primesc la intrarea în fiecare ţară;


NOTE:
Oferta este calculată pe baza parităţii EUR/USD de  1/1,2; în situaţia modificării cu mai mult de 5% a acestei parităţi, agenţia îşi rezervă dreptul de a ajusta tariful.
În cazul neobţinerii vizei se reţin penalizările aferente serviciilor comandate la momentul aplicării pentru viză.
Agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport şi a taxei de viză, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană, respectiv de Ambasadele tarilor tranzitate; valoarea exactă a taxelor de aeroport va fi comunicată cu două săptămâni înaintea plecării, odată cu emiterea biletelor de avion.


Grup minim 20 pers.
Pentru grupuri mai mici de 20 de persoane (între 15 şi 19 persoane) se percepe un supliment de  80 €/ pers.


BINE DE ŞTIUT
Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru tarile tranzitate.
Obiectivele men?ionate în tururile panoramice cu autocarul se vizitează doar pe exterior.
Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
Agenţia îşi rezervă dreptul de a schimba compania aeriană cu anunţarea prealabilă a turiştilor.
Preţurile sunt valabile pentru un număr limitat de locuri la zbor, după epuizarea cărora, turiştii vor putea să îşi dea acceptul pentru achitarea diferenţei de tarif faţă de preţul din ziua achitării pachetului turistic.
Aşezarea în autocarele / microbuzele folosite în program se face în ordinea înscrierii, începand cu bancheta a doua;
Se acceptă partaj în cameră dublă la înscriere, iar dacă nu se închide, se va plăti suplimentul de single.


PELLERIN PLUS
2445 € + 599 € (taxe de aeroport)
Avans 25% la înscriere;
Diferenţa de plată până la 35 de zile înainte de data plecării;
GRATUIT - asigurare medicală premium;
GRATUIT – transfer privat          dus – întors la Aeroportul Otopeni pentru turiştii cu domiciliul în Bucureşti sau GRATUIT transfer dus – întors, din oraşul tău către Aeroportul Otopeni
GRATUIT – înfoliere bagaj în Aeroportul Otopeni (1 piesă de persoană)
ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

BEST DEAL
Reducere 200 €2245 € + 599 € (taxe de aeroport)
Avans 50% la înscriere;
Diferenţa de plată pâna la 60 de zile înainte de data plecării;
Nu se cumulează cu alte reduceri;
Oferta este valabilă până la 30.05.2018
Pentru plecarile incepand cu toamna 2019 oferta este valabila pana la 30.05.2019.
ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

PROMO
Reducere 100 €
2345 €+ 599 € (taxe de aeroport)
Avans 30% la înscriere;
Diferenţa de plată până la 60 de zile înainte de data plecării;
Nu se cumulează cu alte reduceri;
Oferta este valabilă până la 30.06.2018.
Pentru plecarile incepand cu toamna 2019 oferta este valabila pana la 30.06.2019.
ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!


STANDARD +
Reducere 50 €
2395 € + 599 € (taxe de aeroport)
Avans 25% la înscriere;
Diferenţa de plată până la 35 de zile înainte de data plecării;
 Nu se cumulează cu alte reduceri;