Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Rusia si Nestematele Imperiale, avion 2018


Descriere

Destinatie: Tarile Nordice - Tarile Baltice

Durata: 1 zi, fara cazare

În această călătorie avem ocazia să descoperim : St. Petersburg: Peterhof – Tarskoe Selo Moscova: Serghiev Posad – Galeriile Treatyakov

Servicii incluse
: • Bilet de avion Bucuresti – Sankt Petersburg; • Bilet de avion Moscova – Bucuresti; • transport cu autocar climatizat; • 7 cazari la hoteluri de 3-4*; • 7 mic dejun; • Transport cu trenul de mare viteza intre St Petersburg - Moscova; • Biletele de intrare la Kremlin, Metrou in Moscova, Catedrala Sf Vasile, Fortăreaţa Petru şi Pavel şi muzeul Ermitaj. • Bacsis - 25 €/pers • Transfer aeroport – hotel – aeroport; • Ghid însoţitor din partea agenţiei • Ghid local pentru vizite conform programului

Destinatie: Tarile Nordice - Tarile Baltice

Durata: 1 zi, fara cazare

În această călătorie avem ocazia să descoperim : St. Petersburg: Peterhof – Tarskoe Selo Moscova: Serghiev Posad – Galeriile Treatyakov

Servicii incluse
: • Bilet de avion Bucuresti – Sankt Petersburg; • Bilet de avion Moscova – Bucuresti; • transport cu autocar climatizat; • 7 cazari la hoteluri de 3-4*; • 7 mic dejun; • Transport cu trenul de mare viteza intre St Petersburg - Moscova; • Biletele de intrare la Kremlin, Metrou in Moscova, Catedrala Sf Vasile, Fortăreaţa Petru şi Pavel şi muzeul Ermitaj. • Bacsis - 25 €/pers • Transfer aeroport – hotel – aeroport; • Ghid însoţitor din partea agenţiei • Ghid local pentru vizite conform programului

Itinerariu

Ziua 1. Bucuresti – Sankt Petersburg

Astăzi ne începem călătoria in Otopeni de unde ne imbarcam pentru zborul spre Sankt Petersburg.

Dupa aterizare avem transfer la hotel si program liber.

Ziua 2. St. Petersburg

Ne trezim odihniți și energizați. Azi avem program liber in Sankt Petersburg sau excursie optionala la Tarskoe Selo, devenita resedinta de vara a tarilor Rusiei. Timp de doua secole, multi arhitecti renumiti au contribuit la crearea unui ansamblu unic de palate, pavilioane, parcuri si lacuri.

Cea mai uimitoare dintre atractiile de aici este camera de chihlimbar, faurita din 10.000 kg de placi de chihlimbar, poleite cu foita de aur, creata de catre artizanii germani si rusi, la inceputul secolului al XVIII-lea si oferita de catre regele Prusiei, Friedrich Wihelm I, aliatului sau rus, Tarul Petru cel Mare, in 1716.

Cazare in Sankt Petersburg. Pe timp de seară, pornim la o promenadă pe aleile orașului în căutarea de cadre splendide cu lumini îmbietoare.

Ziua 3. St. Petersburg

Incepem explorarea Sankt Peterburgului cu ghid local si admiram ansamblurile arhitecturale, soborurile, palatele si podurile vestite in toata lumea: Calaretul de arama, Bulevardul Nevskii Prospect, primul bulevard construit in Sankt Petersburg, Piata Regala si vizitam Manastirea Lavrei Aleksander - Nevskii.

Continuam vizitarea orasului cu cea mai veche constructie a sa, Fortareata Petru si Pavel, ridicata pe malul raului Neva, apoi Muzeul Ermitage unul dintre cele mai mari muzee de arta din lume. Colectiile sale impresionante adapostesc peste 3 milioane de exponante. Cazare la Sankt Petersburg.

La lasarea serii va propunem un program optional  - croaziera pe Neva pentru a admira cladirile frumos luminate de pe cele 2 maluri ale raului.

Ziua 4. St. Petersburg - Peterhof

Mic dejun. Timp liber la dispozitia turistiilor sau excursie optionala la Peterhof   (5-6 ore), unde se va vizita unul dintre cele mai impresionante palate construite de Petru Cel Mare (1710-1714): Monplezir, resedinta a tarilor rusi.

Acesta se aseamana foarte mult cu Palatul Versailles din Franta, avand in interior o camera a oglinziilor, iar sala de bal fiind decorata cu numeroase candelabre. In parcurile sale, numeroase alei sunt imprejmuite de fantani arteziene si cascade.

Intoarcere la Sankt Petersburg pentru cazare.

Ziua 5. St. Petersburg – tren de mare viteză până la Moscova

Ne convingem cu greu să părăsim Sankt Petersburg, însă, o facem cu amintiri frumoase, coborând spre Moscova, capitala Rusiei. Vom face această călătorie cu un tren de mare viteză, admirând în trecere peisajele splendide cu păduri și ape curgătoare ale Parcului Național Valdai și ale Parcului National Zavidovo.

Iată-ne ajunși în Moscova, centrul politic, economic, stiintific  si cultural al Rusiei si Europei de Est, fiind cel mai mare oraș aflat în întregime pe continentul Europa. Admirăm fugitiv peisajul citadin și ne îndreptăm spre hotel.

Cazare la hotel in Moscova.

Ziua 6. Moscova

Mic dejun. Incepem  vizita in  Moscova cu ghid local: Catedrala Sf. Vasile (simbolul orasului), o adevarata minune a arhitecturii rusesti ce se ridica in faimoasa Piata Rosie, Teatrul Balsoi, infiintat in 1776 printr-un decret imperial, Catedrala Mantuitorului si Catedrala Voznesensky.

Dupa - amiaza, vizita la metroul moscovit (adevarata bijuterie arhitectonica) cu faimoasele sale statii: Mayakovskaya, Ploschad Revolyutsii, Kropotkinskaya, Komsomolskaya, Novoslobodskaya, Novokuznetskaya, adevarate palate subterane, in care arta ruseasca isi dezvaluie splendorile. Acestea sunt decorate cu candelabre si arcuri din marmura de felurite culori. Constructia metroului a inceput in 1930. In prezent, are o lungime de 256 km si cuprinde 138 de statii.

Cazare la Moscova.

Ziua 7. Moscova

Mic dejun. Continuam cu explorarea Kremlinului cu ghid local, excursie de jumatate de zi (resedinta tarilor Rusiei si in prezent resedinta presedintelui) unde vom privi ca Napoleon Bonaparte la superbele cupole aurite si la cele17 biserici ale cetatii.

O alta atractie a Kremlinului este Marele Clopot ( Tsar Kolokol) ciuntit de un obuz inamic. Timp liber sau excursie optionala pentru iubitorii de arta la vestitele Galerii „Tretyakov”, unde se gasesc cele mai renumite capodopere ale picturii ruse.

Cazare la Moscova.

Ziua 8. Moscova – Serghiev Posad – Zbor spre tara

Mic dejun. In cursul diminetii, eliberarea camerelor. Apoi optional, excursie la Serghiev Posad, in inima ortodoxiei ruse, cu renumita Manastire a Sfintei Treimi Sf. Sergius Lavra (construita in 1422 de Sf. Nicon, ucenicul Sf. Serghie, la 30 de ani de la moartea acestuia din urma, pentru depunerea moastelor sale) si Biserica Sfantul Nicon.

Dupa - amiaza, transfer la aeroport pentru zborul spre tara.  

Informatii generale

DATE DE PLECARE 2018: 07,08; 28,08.


PREŢUL INCLUDE
Bilet de avion Bucuresti – Sankt Petersburg;
Bilet de avion Moscova – Bucuresti;
transport cu autocar climatizat;
7 cazari la hoteluri de 3-4*;
7 mic dejun;
Transport cu trenul de mare viteza intre St Petersburg - Moscova;
Biletele de intrare la Kremlin, Metrou in Moscova, Catedrala Sf Vasile, Fortăreaţa Petru şi Pavel şi muzeul Ermitaj.
Bacsis - 25 €/pers
Transfer aeroport – hotel – aeroport;
Ghid însoţitor din partea agenţiei
Ghid local pentru vizite conform programului


BONUSURI
Reducere 10% la achitarea din tara a 3 excursii opționale, pentru posesorii de card PELLERIN CLUB CARD.


OPȚIONALE
Tarskoe Selo -55 €/pers
Peterhof – 55 €/pers
Croaziera Neva -20 €/pers
Galeriile Tretyakov -60  €/pers
Serghiev Posad – 60 €/pers


NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ

Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali,  alte taxe şi cheltuieli personale.
Excursiile opționale, pentru grup de minim 30 persoane;
Taxa de viză şi procesare acte –   75 € - pers (se achită la înscriere).

SUPLIMENTE & REDUCERI

Supliment de single – 185 €


BINE DE ŞTIUT

    Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială din tarile tranzitate.
Obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
Pentru anumite faciitati din hotel sau camera hotelierul poate solicita taxe suplimentare ( minibar, seif, frigider);
In momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
Pentru călătorie este necesar paşaportul valabil 6 luni de la data întoarcerii în ţară.

Grup minim 35 pers.

Ziua 1. Bucuresti – Sankt Petersburg

Astăzi ne începem călătoria in Otopeni de unde ne imbarcam pentru zborul spre Sankt Petersburg.

Dupa aterizare avem transfer la hotel si program liber.

Ziua 2. St. Petersburg

Ne trezim odihniți și energizați. Azi avem program liber in Sankt Petersburg sau excursie optionala la Tarskoe Selo, devenita resedinta de vara a tarilor Rusiei. Timp de doua secole, multi arhitecti renumiti au contribuit la crearea unui ansamblu unic de palate, pavilioane, parcuri si lacuri.

Cea mai uimitoare dintre atractiile de aici este camera de chihlimbar, faurita din 10.000 kg de placi de chihlimbar, poleite cu foita de aur, creata de catre artizanii germani si rusi, la inceputul secolului al XVIII-lea si oferita de catre regele Prusiei, Friedrich Wihelm I, aliatului sau rus, Tarul Petru cel Mare, in 1716.

Cazare in Sankt Petersburg. Pe timp de seară, pornim la o promenadă pe aleile orașului în căutarea de cadre splendide cu lumini îmbietoare.

Ziua 3. St. Petersburg

Incepem explorarea Sankt Peterburgului cu ghid local si admiram ansamblurile arhitecturale, soborurile, palatele si podurile vestite in toata lumea: Calaretul de arama, Bulevardul Nevskii Prospect, primul bulevard construit in Sankt Petersburg, Piata Regala si vizitam Manastirea Lavrei Aleksander - Nevskii.

Continuam vizitarea orasului cu cea mai veche constructie a sa, Fortareata Petru si Pavel, ridicata pe malul raului Neva, apoi Muzeul Ermitage unul dintre cele mai mari muzee de arta din lume. Colectiile sale impresionante adapostesc peste 3 milioane de exponante. Cazare la Sankt Petersburg.

La lasarea serii va propunem un program optional  - croaziera pe Neva pentru a admira cladirile frumos luminate de pe cele 2 maluri ale raului.

Ziua 4. St. Petersburg - Peterhof

Mic dejun. Timp liber la dispozitia turistiilor sau excursie optionala la Peterhof   (5-6 ore), unde se va vizita unul dintre cele mai impresionante palate construite de Petru Cel Mare (1710-1714): Monplezir, resedinta a tarilor rusi.

Acesta se aseamana foarte mult cu Palatul Versailles din Franta, avand in interior o camera a oglinziilor, iar sala de bal fiind decorata cu numeroase candelabre. In parcurile sale, numeroase alei sunt imprejmuite de fantani arteziene si cascade.

Intoarcere la Sankt Petersburg pentru cazare.

Ziua 5. St. Petersburg – tren de mare viteză până la Moscova

Ne convingem cu greu să părăsim Sankt Petersburg, însă, o facem cu amintiri frumoase, coborând spre Moscova, capitala Rusiei. Vom face această călătorie cu un tren de mare viteză, admirând în trecere peisajele splendide cu păduri și ape curgătoare ale Parcului Național Valdai și ale Parcului National Zavidovo.

Iată-ne ajunși în Moscova, centrul politic, economic, stiintific  si cultural al Rusiei si Europei de Est, fiind cel mai mare oraș aflat în întregime pe continentul Europa. Admirăm fugitiv peisajul citadin și ne îndreptăm spre hotel.

Cazare la hotel in Moscova.

Ziua 6. Moscova

Mic dejun. Incepem  vizita in  Moscova cu ghid local: Catedrala Sf. Vasile (simbolul orasului), o adevarata minune a arhitecturii rusesti ce se ridica in faimoasa Piata Rosie, Teatrul Balsoi, infiintat in 1776 printr-un decret imperial, Catedrala Mantuitorului si Catedrala Voznesensky.

Dupa - amiaza, vizita la metroul moscovit (adevarata bijuterie arhitectonica) cu faimoasele sale statii: Mayakovskaya, Ploschad Revolyutsii, Kropotkinskaya, Komsomolskaya, Novoslobodskaya, Novokuznetskaya, adevarate palate subterane, in care arta ruseasca isi dezvaluie splendorile. Acestea sunt decorate cu candelabre si arcuri din marmura de felurite culori. Constructia metroului a inceput in 1930. In prezent, are o lungime de 256 km si cuprinde 138 de statii.

Cazare la Moscova.

Ziua 7. Moscova

Mic dejun. Continuam cu explorarea Kremlinului cu ghid local, excursie de jumatate de zi (resedinta tarilor Rusiei si in prezent resedinta presedintelui) unde vom privi ca Napoleon Bonaparte la superbele cupole aurite si la cele17 biserici ale cetatii.

O alta atractie a Kremlinului este Marele Clopot ( Tsar Kolokol) ciuntit de un obuz inamic. Timp liber sau excursie optionala pentru iubitorii de arta la vestitele Galerii „Tretyakov”, unde se gasesc cele mai renumite capodopere ale picturii ruse.

Cazare la Moscova.

Ziua 8. Moscova – Serghiev Posad – Zbor spre tara

Mic dejun. In cursul diminetii, eliberarea camerelor. Apoi optional, excursie la Serghiev Posad, in inima ortodoxiei ruse, cu renumita Manastire a Sfintei Treimi Sf. Sergius Lavra (construita in 1422 de Sf. Nicon, ucenicul Sf. Serghie, la 30 de ani de la moartea acestuia din urma, pentru depunerea moastelor sale) si Biserica Sfantul Nicon.

Dupa - amiaza, transfer la aeroport pentru zborul spre tara.  

Informatii generale

DATE DE PLECARE 2018: 07,08; 28,08.


PREŢUL INCLUDE
Bilet de avion Bucuresti – Sankt Petersburg;
Bilet de avion Moscova – Bucuresti;
transport cu autocar climatizat;
7 cazari la hoteluri de 3-4*;
7 mic dejun;
Transport cu trenul de mare viteza intre St Petersburg - Moscova;
Biletele de intrare la Kremlin, Metrou in Moscova, Catedrala Sf Vasile, Fortăreaţa Petru şi Pavel şi muzeul Ermitaj.
Bacsis - 25 €/pers
Transfer aeroport – hotel – aeroport;
Ghid însoţitor din partea agenţiei
Ghid local pentru vizite conform programului


BONUSURI
Reducere 10% la achitarea din tara a 3 excursii opționale, pentru posesorii de card PELLERIN CLUB CARD.


OPȚIONALE
Tarskoe Selo -55 €/pers
Peterhof – 55 €/pers
Croaziera Neva -20 €/pers
Galeriile Tretyakov -60  €/pers
Serghiev Posad – 60 €/pers


NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ

Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali,  alte taxe şi cheltuieli personale.
Excursiile opționale, pentru grup de minim 30 persoane;
Taxa de viză şi procesare acte –   75 € - pers (se achită la înscriere).

SUPLIMENTE & REDUCERI

Supliment de single – 185 €


BINE DE ŞTIUT

    Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială din tarile tranzitate.
Obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
Pentru anumite faciitati din hotel sau camera hotelierul poate solicita taxe suplimentare ( minibar, seif, frigider);
In momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
Pentru călătorie este necesar paşaportul valabil 6 luni de la data întoarcerii în ţară.

Grup minim 35 pers.