Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Destinatie: Mexic

Durata: 8 nopti

Plecari: 15 octombrie

Cuidad de Mexico –Teotihuacan – Merida – Uxmal - Kabah - Chichen Itza - Cancun


DATE DE PLECARE 2019: 15.01; 15.10

PREŢUL INCLUDE:
Bilet de avion Bucuresti –Ciudad de Mexico  şi Cancun - Bucureşti retur,  zboruri  cu escala (orarul de zbor se poate modifica);
Taxele de aeroport ;
Transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispoziţie conform programului;
8 nopţi de cazare în hoteluri de 4*;
6 mic dejunuri + 1 prânz  + 1 cină + 2 zile All Inclusive
Bilet de avion Ciudad de Mexico – Merida;
Transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program;
Taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program ;
Asigurare medicală de călătorie şi storno;
Ghizi locali;
Conducător de grup român.

Destinatie: Mexic

Durata: 8 nopti

Plecari: 15 octombrie

Cuidad de Mexico –Teotihuacan – Merida – Uxmal - Kabah - Chichen Itza - Cancun


DATE DE PLECARE 2019: 15.01; 15.10

PREŢUL INCLUDE:
Bilet de avion Bucuresti –Ciudad de Mexico  şi Cancun - Bucureşti retur,  zboruri  cu escala (orarul de zbor se poate modifica);
Taxele de aeroport ;
Transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispoziţie conform programului;
8 nopţi de cazare în hoteluri de 4*;
6 mic dejunuri + 1 prânz  + 1 cină + 2 zile All Inclusive
Bilet de avion Ciudad de Mexico – Merida;
Transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program;
Taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program ;
Asigurare medicală de călătorie şi storno;
Ghizi locali;
Conducător de grup român.

Va rugam sa alegeti o data de plecare pentru a vedea preturile.

Itinerariu

Ziua 1. Bucuresti - Ciudad de Mexico

Zbor din Otopeni, Bucuresti spre Ciudad de Mexico. Sosire si întâlnire cu ghidul local. Transfer la hotel si cazare în hotel 4*.

Ziua 2. Ciudad de Mexico – Teotihuacan

Vizităm situl arheologic Teotihuacan, situat la circa 40 km nord-est de Ciudad de Mexico, în vecinătatea orasului San Juan. Situl arheologic Teotihuacan este pe lista Patrimoniului Universal UNESCO din 1987 si impresionează prin templele si piramidele sale, mărturii ale splendorii de odinioară. Vom explora Complexul Palatului Quetzalpapalotl; Templul Sarpelui cu Pene; Piramida Lunii; Strada celor Morti si Piramida Soarelui. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 3. Ciudad de Mexico

Plecăm într-un tur al capitalei Ciudad de Mexico si începem în piata principală unde putem admira câteva constructii coloniale, printre care Palatul National, Catedrala Metropolitană si alte câteva bijuterii arhitectonice. Traseul continuă pe Paseo de la Reforma si se va încheia cu vizita la Muzeul de Antropologie. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 4. Ciudad de Mexico – Merida

Zbor intern Ciudad de Mexico – Merida. După ce ne cazăm la hotel în Merida plecăm, intr-un tur al Rezervatiei Biosferei Celestun, situată la 90 km vest de oras. Aceasta găzduieste 587 de specii de plante - dintre care 42 sunt endemice; peste 300 de specii de păsări - inclusiv flamingo mexican roz; 75 de tipuri de mamifere si 64 de specii de reptile. Urmează o plimbare cu o barcă prin estuarele din rezervatie, pentru a observa coloniile de flamingo, urmată de un popas la renumitele izvoare cu apă dulce.

Ziua 5. Merida – Uxmal – Kabah– Merida

Excursie la Uxmal si Kabah. Uxmal este unul dintre cele mai bine restaurate si păstrate vestigii maya?e din Peninsula Yucatan si cu sigurantă, unul din cele mai frumoase. Kabah (care în limba maya înseamnă ”mână puternică”), al doilea sit arheologic ca marime dupa Uxmal, este situat spre sud, la capătul unui drum cu o lungime de 18 km si o lătime de 5 m, decorat cu arce monumentale, ce leagă cele doua situri. Cea mai faimoasă structură arheologică din cadrul sit-ului este Palatul Măstilor, care include sute de măsti dedicate zeului Chaac.

Ziua 6. Merida – Chichen Itza – Cancun

Transfer de la Merida la Chichen Itza. Astăzi vizităm situl arheologic Chichen Itza – orasul mayas care, între anii 700 si 1200, a fost capitala politică, economică si culturală a regiunii. Aici se poate admira si faimoasa piramidă El Castillo, construită acum peste 1500 de ani. Urmează transferul în zona faimoaselor Cenote (bazine naturale formate prin erodarea calacarelor), unde se poate vizita Cenote Ik Kil, care se află la 26 m sub nivelul mării, are un diametru de 60 m si o adâncime de 40 m. Există si o scară sculptată până la o platformă de înot. La finalul zilei, destinatia este Cancun, poarta de intrare în Peninsula Yucatan si orasul de unde începe celebra Riviera Maya.

Ziua 7–8. Cancun

Petrecem câteva zile relaxante pe însoritele plaje din Cancun. Timpului petrecut pe plajele mexicane i se pot adăuga vizite la siturile arheologice de la Tulum si Coba, pesterile mayase de la Aktun Chen, vizitarea satului pescăresc din Playa del Carmen. Pot fi făcute excursii la Akumal - tinutul testoaselor, sau în parcul tematic Xcaret. Poate fi aleasă petrecerea unei zile la acvariul natural de la Xel Ha, sau se pot petrece ore relaxante în numeroasele spa-uri ale hotelurilor de la malul marii.

Ziua 9. Plecare din Cancun

Transfer de la hotel la aeroportul din Cancun.

Ziua 10.

Sosire in Bucuresti

Conditii

ACTE NECESARE PENTRU CĂLĂTORIE:
Paşaportul în original valabil cel puţin încă 6 luni de la data returului din excursie, care să conţină cel puţin 2 coli albe, nu se acceptă paşaport temporar.


NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ
Bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi (se achită la faţa locului);
Excursiile opţionale pentru grup minim de  15 persoane;
Alte servicii decât cele menţionate în program;
Taxa de ieşire din  Mexic circa  25 USD / pers. (se achită pe aeroport la plecare);
Taxe foto + video locale (se achită opţional la faţa locului).

SUPLIMENTE
Supliment de single 395 €

NOTE:
Oferta este calculată pe baza parităţii EUR/USD de  1/1,2; în situaţia modificării cu mai mult de 5% a acestei parităţi, agenţia îşi rezervă dreptul de a ajusta tariful.
În cazul neobţinerii vizei se reţin penalizările aferente serviciilor comandate la momentul aplicării pentru viză.
Agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport şi a taxei de viză, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană, respectiv de Ambasada;valoarea exactă a taxelor de aeroport va fi comunicată cu două săptămâni înaintea plecării, odată cu emiterea biletelor de avion.

Termen de inscriere: Minim 4 săptămăni înainte de data plecării.

Grup minim 20 pers.

Pentru grupuri mai mici de 20 de persoane (între 15 şi 19) persoane se percepe un supliment de  145 €/ pers.

BINE DE ŞTIUT
Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru tarile tranzitate.
Obiectivele men?ionate în tururile panoramice cu autocarul se vizitează doar pe exterior.
Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
Agenţia îşi rezervă dreptul de a schimba compania aeriană cu anunţarea prealabilă a turiştilor.
Preţurile sunt valabile pentru un număr limitat de locuri la zbor, după epuizarea cărora, turiştii vor putea să îşi dea acceptul pentru achitarea diferenţei de tarif faţă de preţul din ziua achitării pachetului turistic.
Aşezarea în autocarele / microbuzele folosite în program se face în ordinea înscrierii, începand cu bancheta a doua;
Se acceptă partaj în cameră dublă la înscriere, iar dacă nu se închide, se va plăti suplimentul de single.

Explicatii tarife

PELLERIN PLUS
1405 €+ 690 € (taxe de aeroport)
Avans 25% la înscriere;
Diferenţa de plată până la 35 de zile înainte de data plecării;
GRATUIT - asigurare medicală premium;
GRATUIT – transfer privat          dus – întors la Aeroportul Otopeni pentru turiştii cu domiciliul în Bucureşti sau GRATUIT transfer dus – întors, din oraşul tău către Aeroportul Otopeni
GRATUIT – înfoliere bagaj în Aeroportul Otopeni (1 piesă de persoană)
ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

BEST DEAL
Reducere 180 €
1225 € + 690 € (taxe de aeroport)
Avans 50% la înscriere;
Diferenţa de plată pâna la 60 de zile înainte de data plecării;
Nu se cumulează cu alte reduceri;
Oferta este valabilă până la 30.05.2018
Pentru plecarile incepand cu toamna 2019 oferta este valabila pana la 30.05.2019.
ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!


PROMO
Reducere 100 €
1305 €+ 690 € (taxe de aeroport)
Avans 30% la înscriere;
Diferenţa de plată până la 60 de zile înainte de data plecării;
Nu se cumulează cu alte reduceri;
Oferta este valabilă până la 36.06.2018.
Pentru plecarile incepand cu toamna 2019 oferta este valabila pana la 30.06.2019
ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!


STANDARD +
Reducere 50 €
1355 € + 690 € (taxe de aeroport)
Avans 25% la înscriere;
Diferenţa de plată până la 35 de zile înainte de data plecării;
 Nu se cumulează cu alte reduceri;

Ziua 1. Bucuresti - Ciudad de Mexico

Zbor din Otopeni, Bucuresti spre Ciudad de Mexico. Sosire si întâlnire cu ghidul local. Transfer la hotel si cazare în hotel 4*.

Ziua 2. Ciudad de Mexico – Teotihuacan

Vizităm situl arheologic Teotihuacan, situat la circa 40 km nord-est de Ciudad de Mexico, în vecinătatea orasului San Juan. Situl arheologic Teotihuacan este pe lista Patrimoniului Universal UNESCO din 1987 si impresionează prin templele si piramidele sale, mărturii ale splendorii de odinioară. Vom explora Complexul Palatului Quetzalpapalotl; Templul Sarpelui cu Pene; Piramida Lunii; Strada celor Morti si Piramida Soarelui. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 3. Ciudad de Mexico

Plecăm într-un tur al capitalei Ciudad de Mexico si începem în piata principală unde putem admira câteva constructii coloniale, printre care Palatul National, Catedrala Metropolitană si alte câteva bijuterii arhitectonice. Traseul continuă pe Paseo de la Reforma si se va încheia cu vizita la Muzeul de Antropologie. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 4. Ciudad de Mexico – Merida

Zbor intern Ciudad de Mexico – Merida. După ce ne cazăm la hotel în Merida plecăm, intr-un tur al Rezervatiei Biosferei Celestun, situată la 90 km vest de oras. Aceasta găzduieste 587 de specii de plante - dintre care 42 sunt endemice; peste 300 de specii de păsări - inclusiv flamingo mexican roz; 75 de tipuri de mamifere si 64 de specii de reptile. Urmează o plimbare cu o barcă prin estuarele din rezervatie, pentru a observa coloniile de flamingo, urmată de un popas la renumitele izvoare cu apă dulce.

Ziua 5. Merida – Uxmal – Kabah– Merida

Excursie la Uxmal si Kabah. Uxmal este unul dintre cele mai bine restaurate si păstrate vestigii maya?e din Peninsula Yucatan si cu sigurantă, unul din cele mai frumoase. Kabah (care în limba maya înseamnă ”mână puternică”), al doilea sit arheologic ca marime dupa Uxmal, este situat spre sud, la capătul unui drum cu o lungime de 18 km si o lătime de 5 m, decorat cu arce monumentale, ce leagă cele doua situri. Cea mai faimoasă structură arheologică din cadrul sit-ului este Palatul Măstilor, care include sute de măsti dedicate zeului Chaac.

Ziua 6. Merida – Chichen Itza – Cancun

Transfer de la Merida la Chichen Itza. Astăzi vizităm situl arheologic Chichen Itza – orasul mayas care, între anii 700 si 1200, a fost capitala politică, economică si culturală a regiunii. Aici se poate admira si faimoasa piramidă El Castillo, construită acum peste 1500 de ani. Urmează transferul în zona faimoaselor Cenote (bazine naturale formate prin erodarea calacarelor), unde se poate vizita Cenote Ik Kil, care se află la 26 m sub nivelul mării, are un diametru de 60 m si o adâncime de 40 m. Există si o scară sculptată până la o platformă de înot. La finalul zilei, destinatia este Cancun, poarta de intrare în Peninsula Yucatan si orasul de unde începe celebra Riviera Maya.

Ziua 7–8. Cancun

Petrecem câteva zile relaxante pe însoritele plaje din Cancun. Timpului petrecut pe plajele mexicane i se pot adăuga vizite la siturile arheologice de la Tulum si Coba, pesterile mayase de la Aktun Chen, vizitarea satului pescăresc din Playa del Carmen. Pot fi făcute excursii la Akumal - tinutul testoaselor, sau în parcul tematic Xcaret. Poate fi aleasă petrecerea unei zile la acvariul natural de la Xel Ha, sau se pot petrece ore relaxante în numeroasele spa-uri ale hotelurilor de la malul marii.

Ziua 9. Plecare din Cancun

Transfer de la hotel la aeroportul din Cancun.

Ziua 10.

Sosire in Bucuresti

Conditii

ACTE NECESARE PENTRU CĂLĂTORIE:
Paşaportul în original valabil cel puţin încă 6 luni de la data returului din excursie, care să conţină cel puţin 2 coli albe, nu se acceptă paşaport temporar.


NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ
Bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi (se achită la faţa locului);
Excursiile opţionale pentru grup minim de  15 persoane;
Alte servicii decât cele menţionate în program;
Taxa de ieşire din  Mexic circa  25 USD / pers. (se achită pe aeroport la plecare);
Taxe foto + video locale (se achită opţional la faţa locului).

SUPLIMENTE
Supliment de single 395 €

NOTE:
Oferta este calculată pe baza parităţii EUR/USD de  1/1,2; în situaţia modificării cu mai mult de 5% a acestei parităţi, agenţia îşi rezervă dreptul de a ajusta tariful.
În cazul neobţinerii vizei se reţin penalizările aferente serviciilor comandate la momentul aplicării pentru viză.
Agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport şi a taxei de viză, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană, respectiv de Ambasada;valoarea exactă a taxelor de aeroport va fi comunicată cu două săptămâni înaintea plecării, odată cu emiterea biletelor de avion.

Termen de inscriere: Minim 4 săptămăni înainte de data plecării.

Grup minim 20 pers.

Pentru grupuri mai mici de 20 de persoane (între 15 şi 19) persoane se percepe un supliment de  145 €/ pers.

BINE DE ŞTIUT
Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru tarile tranzitate.
Obiectivele men?ionate în tururile panoramice cu autocarul se vizitează doar pe exterior.
Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
Agenţia îşi rezervă dreptul de a schimba compania aeriană cu anunţarea prealabilă a turiştilor.
Preţurile sunt valabile pentru un număr limitat de locuri la zbor, după epuizarea cărora, turiştii vor putea să îşi dea acceptul pentru achitarea diferenţei de tarif faţă de preţul din ziua achitării pachetului turistic.
Aşezarea în autocarele / microbuzele folosite în program se face în ordinea înscrierii, începand cu bancheta a doua;
Se acceptă partaj în cameră dublă la înscriere, iar dacă nu se închide, se va plăti suplimentul de single.

Explicatii tarife

PELLERIN PLUS
1405 €+ 690 € (taxe de aeroport)
Avans 25% la înscriere;
Diferenţa de plată până la 35 de zile înainte de data plecării;
GRATUIT - asigurare medicală premium;
GRATUIT – transfer privat          dus – întors la Aeroportul Otopeni pentru turiştii cu domiciliul în Bucureşti sau GRATUIT transfer dus – întors, din oraşul tău către Aeroportul Otopeni
GRATUIT – înfoliere bagaj în Aeroportul Otopeni (1 piesă de persoană)
ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

BEST DEAL
Reducere 180 €
1225 € + 690 € (taxe de aeroport)
Avans 50% la înscriere;
Diferenţa de plată pâna la 60 de zile înainte de data plecării;
Nu se cumulează cu alte reduceri;
Oferta este valabilă până la 30.05.2018
Pentru plecarile incepand cu toamna 2019 oferta este valabila pana la 30.05.2019.
ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!


PROMO
Reducere 100 €
1305 €+ 690 € (taxe de aeroport)
Avans 30% la înscriere;
Diferenţa de plată până la 60 de zile înainte de data plecării;
Nu se cumulează cu alte reduceri;
Oferta este valabilă până la 36.06.2018.
Pentru plecarile incepand cu toamna 2019 oferta este valabila pana la 30.06.2019
ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!


STANDARD +
Reducere 50 €
1355 € + 690 € (taxe de aeroport)
Avans 25% la înscriere;
Diferenţa de plată până la 35 de zile înainte de data plecării;
 Nu se cumulează cu alte reduceri;