Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Japonia - Tara Soarelui Rasare 2018-2019


Descriere

Destinatie: Japonia Circuite

Durata: 7 nopti

Plecari: 29 octombrie

 Tokyo – Nikko – Hakone – Kyoto – Nara - Osaka

DATE DE PLECARE 2018:  22.10; 10.12

DATE DE PLECARE 2019: 05.03; 25.04*; 29.10

PREŢUL INCLUDE:
Bilet de avion Bucuresti –Tokyo şi Osaka - Bucureşti,  zboruri  cu escala (orarul de zbor se poate modifica);
Taxele de aeroport;
Transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispoziţie conform programului;
7 nopţi de cazare cu mic dejun  în hoteluri de 4*;
Bilet pentru trenul de mare viteză Tokyo – Kyoto;
Plimbare pe Lacul Ashi;
Transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program;
Taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program;
Asigurare medicală de călătorie şi storno;
Ghizi locali;
Conducător de grup român.

Destinatie: Japonia Circuite

Durata: 7 nopti

Plecari: 29 octombrie

 Tokyo – Nikko – Hakone – Kyoto – Nara - Osaka

DATE DE PLECARE 2018:  22.10; 10.12

DATE DE PLECARE 2019: 05.03; 25.04*; 29.10

PREŢUL INCLUDE:
Bilet de avion Bucuresti –Tokyo şi Osaka - Bucureşti,  zboruri  cu escala (orarul de zbor se poate modifica);
Taxele de aeroport;
Transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispoziţie conform programului;
7 nopţi de cazare cu mic dejun  în hoteluri de 4*;
Bilet pentru trenul de mare viteză Tokyo – Kyoto;
Plimbare pe Lacul Ashi;
Transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program;
Taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program;
Asigurare medicală de călătorie şi storno;
Ghizi locali;
Conducător de grup român.

Va rugam sa alegeti o data de plecare pentru a vedea preturile.

Itinerariu

Ziua 1. Plecare din Bucuresti

Punct de întâlnire – Aeroportul Interna?ional Henri Coandă Bucuresti.

Ziua 2. Sosire in Tokyo

Transfer la hotelul din Tokyo.

Ziua 3. Tokyo

Petrecem ziua vizitând principalele puncte de interes din capitala Japoniei. Începem in Asakusa, centrul vechi al metropolei, unde vizităm Templul Asakusa Kannon (numit si Senso-ji), cel mai vechi templu budist din Tokyo. Ulterior facem o plimbare prin gradina Palatului Imperial din Tokyo, care păstrează si în zilele noastre aspect de secol XVII, când a fost amenajată pentru prima dată. Vizităm apoi Meiji Jinja, un sanctuar sintoist închinat memoriei împăratului Meiji si ne îndreptăm apoi către bulevardul Omotesando, Champs Elysee-ul orasului. În final, urcăm la ultimul etaj al clădirii Tokyo Metropolitan Government, la etajul 41, de unde putem admira panorama metropolei nipone de la o înăltime de 202 m.

Ziua 4. Tokyo – Nikko – Tokyo

După ce ajungem în Nikko, vizităm fabulosul Complex Toshogu (cel mai bogat decorat sanctuar al Japoniei), unde se află mausoleul Shogunului Tokugawa. UNESCO a inclus acest mausoleu, împreună cu alte altare si temple din Nikko, în Patrimoniul Cultural Universal. Ajungem apoi la cascadele Kegon-no-taki unde facem o plimbare pe malul lacului Chuzenji-ko de la poalele Muntelui Nantai, cunoscut drept ”Vulcanul Sacru din Nikko”. Facem drumul înapoi spre Tokyo la sfârsitul zilei.

Ziua 5. Tokyo – Hakone – Kyoto

Transfer din Tokyo către Parcul National Fuji - Hakone -Izu, unde urcăm cu telecabina în vârful muntelui Komagatake. Putem vedea de aici Muntele Fuji si lantul muntilor Hakone pe partea stângă, Odawara, Yokohama si Insula Ohshimape pe dreapta, cu Lacul Ashinoko în spate. Ne îmbarcăm pe Pirate Boat Cruise, o replică a unei bărci de pirati si navigăm pe Lacul Ashi, între portul Hakonemachi si Togendai, situat la 741 m altitudine. Suntem apoi transferati la gara Mishima din Hakone, de unde luăm un tren rapid către Kyoto.

Ziua 6. Kyoto

Astăzi facem un tur al orasului Kyoto, cu opriri la Templul Kiyomizu-dera (Templul Apei Pure) după care facem o plimbare prin districtul Higashiyama. Vizităm apoi Templul Kinkaku-ji (Templul Pavilionului de Aur), care este fosta resedintă a shogunului Ashikaga Yoshimitsu. Nu e de ratat o plimbare prin pădurea de bambusi din zona Arashiyma din vestul orasului, renumită pentru peisajele unice. După plimbare ne îndreptăm către Templul Tenryu-ji (Templul Dragonului Ceresc) – templu budist zen construit in 1339 de către shogunul Ashikaga Takauji, încheind ziua cu o plimbare agale prin cartierul Gion, renumitul cartier al gheiselor din Kyoto.

Ziua 7. Kyoto

Zi liberă în Kyoto unde putem explora pe cont propriu orasul si împrejurimile. De la templele si grădinile înverzite pâna la a petrece câteva ore relaxante în cafenelele si ceainăriile tipic japoneze, suntem pe cont propriu. Optional se poate vizita Sancturarul Fushimi Inari si Centrul Handmade Yuzen.

Ziua 8. Kyoto – Nara – Osaka

Astăzi explorăm împreună orasul Nara, unde vizităm Todai-ji (Marele Templu Răsăritean)care adăposteste cea mai mare statuie a lui Buddha
Vairocana din lume, care cântăreste 400 de tone si are o înăltime de 15 m. Străbatem apoi Parcul din Nara, deschis în anul 1880 si remarcabil pentru populatia de peste 1200 de căprioare. Programul zilei mai include o vizită la Altarul Kasuga (faimos pentru felinarele sale din piatră si bronz), Kasuga
Taisha (ltarul tutelar al familiei Fujiwara, cel mai puternic clan al Japoniei din perioada Heian). La finalul vizitei suntem transferati către Osaka, unde
ne bucurăm de privelistea panoramică a întregului oras de pe o platformă suspendată la etajul 40 al clădirii Umeda Sky Building. Vizităm apoi cartierul Dotonbori, un must-see pentru cunoscătorii în materie de gastronomie.

Ziua 9. Plecare din Osaka

Transfer la aeroportul din Osaka pentru zborul spre Bucuresti.

Conditii

NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ

Bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi (se achită la faţa locului);
Excursiile opţionale pentru grup minim de  15 persoane;
Alte servicii decât cele menţionate în program;
Taxe foto + video locale (se achită opţional la faţa locului).

SUPLIMENTE
Supliment de single 675 €
Supliment demipensiune 270 € (se achită din ţară).

ACTE NECESARE PENTRU OBŢINEREA VIZEI:
Paşaportul în original, valabil cel puţin încă 6 luni de la data returului din excursie, care să conţină cel puţin 2 coli albe, nu se recomandă paşaport temporar, întrucât pentru acest tip de paşaport este necesară obţinerea vizei în prealabil de la Ambasada Japoniei.

NOTE:
Oferta este calculată pe baza parităţii EUR/USD de  1/1,2; în situaţia modificării cu mai mult de 5% a acestei parităţi, agenţia îşi rezervă dreptul de a ajusta tariful.
În cazul neobţinerii vizei se reţin penalizările aferente serviciilor comandate la momentul aplicării pentru viză.
Agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport şi a taxei de viză, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană, respectiv de Ambasada Japoniei; valoarea exactă a taxelor de aeroport va fi comunicată cu două săptămâni înaintea plecării, odată cu emiterea biletelor de avion.

Termen de inscriere: Minim 4 săptămăni înainte de data plecării.

BINE DE ŞTIUT
Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru tarile tranzitate.
Obiectivele men?ionate în tururile panoramice cu autocarul se vizitează doar pe exterior.
Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
Agenţia îşi rezervă dreptul de a schimba compania aeriană cu anunţarea prealabilă a turiştilor.
Preţurile sunt valabile pentru un număr limitat de locuri la zbor, după epuizarea cărora, turiştii vor putea să îşi dea acceptul pentru achitarea diferenţei de tarif faţă de preţul din ziua achitării pachetului turistic.
Aşezarea în autocarele / microbuzele folosite în program se face în ordinea înscrierii, începand cu bancheta a doua;
Se acceptă partaj în cameră dublă la înscriere, iar dacă nu se închide, se va plăti suplimentul de single.

Explicatii tarife

PELLERIN PLUS
1995 €+ 599 € (taxe de aeroport)
Avans 25% la înscriere;
Diferenţa de plată până la 35 de zile înainte de data plecării;
GRATUIT - asigurare medicală premium;
GRATUIT – transfer privat          dus – întors la Aeroportul Otopeni pentru turiştii cu domiciliul în Bucureşti sau GRATUIT transfer dus – întors, din oraşul tău către Aeroportul Otopeni
GRATUIT – înfoliere bagaj în Aeroportul Otopeni (1 piesă de persoană)
ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

BEST DEAL
Reducere 200 €
1795 € + 599 € (taxe de aeroport)
Avans 50% la înscriere;
Diferenţa de plată pâna la 60 de zile înainte de data plecării;
Nu se cumulează cu alte reduceri;
Oferta este valabilă până la 30.05.2018
Pentru plecarile incepand cu toamna 2019 oferta este valabila pana la 30.05.2019
ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!


PROMO
Reducere 150 €
1845 €+ 599 € (taxe de aeroport)
Avans 30% la înscriere;
Diferenţa de plată până la 60 de zile înainte de data plecării;
Nu se cumulează cu alte reduceri;
Oferta este valabilă până la 30.06.2018.
Pentru plecarile incepand cu toamna 2019 oferta este valabila pana la 30.06.2019
ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!


STANDARD +
Reducere 50 €
1945€+ 599 € (taxe de aeroport)
Avans 25% la înscriere;
Diferenţa de plată până la 35 de zile înainte de data plecării;
 Nu se cumulează cu alte reduceri;

Ziua 1. Plecare din Bucuresti

Punct de întâlnire – Aeroportul Interna?ional Henri Coandă Bucuresti.

Ziua 2. Sosire in Tokyo

Transfer la hotelul din Tokyo.

Ziua 3. Tokyo

Petrecem ziua vizitând principalele puncte de interes din capitala Japoniei. Începem in Asakusa, centrul vechi al metropolei, unde vizităm Templul Asakusa Kannon (numit si Senso-ji), cel mai vechi templu budist din Tokyo. Ulterior facem o plimbare prin gradina Palatului Imperial din Tokyo, care păstrează si în zilele noastre aspect de secol XVII, când a fost amenajată pentru prima dată. Vizităm apoi Meiji Jinja, un sanctuar sintoist închinat memoriei împăratului Meiji si ne îndreptăm apoi către bulevardul Omotesando, Champs Elysee-ul orasului. În final, urcăm la ultimul etaj al clădirii Tokyo Metropolitan Government, la etajul 41, de unde putem admira panorama metropolei nipone de la o înăltime de 202 m.

Ziua 4. Tokyo – Nikko – Tokyo

După ce ajungem în Nikko, vizităm fabulosul Complex Toshogu (cel mai bogat decorat sanctuar al Japoniei), unde se află mausoleul Shogunului Tokugawa. UNESCO a inclus acest mausoleu, împreună cu alte altare si temple din Nikko, în Patrimoniul Cultural Universal. Ajungem apoi la cascadele Kegon-no-taki unde facem o plimbare pe malul lacului Chuzenji-ko de la poalele Muntelui Nantai, cunoscut drept ”Vulcanul Sacru din Nikko”. Facem drumul înapoi spre Tokyo la sfârsitul zilei.

Ziua 5. Tokyo – Hakone – Kyoto

Transfer din Tokyo către Parcul National Fuji - Hakone -Izu, unde urcăm cu telecabina în vârful muntelui Komagatake. Putem vedea de aici Muntele Fuji si lantul muntilor Hakone pe partea stângă, Odawara, Yokohama si Insula Ohshimape pe dreapta, cu Lacul Ashinoko în spate. Ne îmbarcăm pe Pirate Boat Cruise, o replică a unei bărci de pirati si navigăm pe Lacul Ashi, între portul Hakonemachi si Togendai, situat la 741 m altitudine. Suntem apoi transferati la gara Mishima din Hakone, de unde luăm un tren rapid către Kyoto.

Ziua 6. Kyoto

Astăzi facem un tur al orasului Kyoto, cu opriri la Templul Kiyomizu-dera (Templul Apei Pure) după care facem o plimbare prin districtul Higashiyama. Vizităm apoi Templul Kinkaku-ji (Templul Pavilionului de Aur), care este fosta resedintă a shogunului Ashikaga Yoshimitsu. Nu e de ratat o plimbare prin pădurea de bambusi din zona Arashiyma din vestul orasului, renumită pentru peisajele unice. După plimbare ne îndreptăm către Templul Tenryu-ji (Templul Dragonului Ceresc) – templu budist zen construit in 1339 de către shogunul Ashikaga Takauji, încheind ziua cu o plimbare agale prin cartierul Gion, renumitul cartier al gheiselor din Kyoto.

Ziua 7. Kyoto

Zi liberă în Kyoto unde putem explora pe cont propriu orasul si împrejurimile. De la templele si grădinile înverzite pâna la a petrece câteva ore relaxante în cafenelele si ceainăriile tipic japoneze, suntem pe cont propriu. Optional se poate vizita Sancturarul Fushimi Inari si Centrul Handmade Yuzen.

Ziua 8. Kyoto – Nara – Osaka

Astăzi explorăm împreună orasul Nara, unde vizităm Todai-ji (Marele Templu Răsăritean)care adăposteste cea mai mare statuie a lui Buddha
Vairocana din lume, care cântăreste 400 de tone si are o înăltime de 15 m. Străbatem apoi Parcul din Nara, deschis în anul 1880 si remarcabil pentru populatia de peste 1200 de căprioare. Programul zilei mai include o vizită la Altarul Kasuga (faimos pentru felinarele sale din piatră si bronz), Kasuga
Taisha (ltarul tutelar al familiei Fujiwara, cel mai puternic clan al Japoniei din perioada Heian). La finalul vizitei suntem transferati către Osaka, unde
ne bucurăm de privelistea panoramică a întregului oras de pe o platformă suspendată la etajul 40 al clădirii Umeda Sky Building. Vizităm apoi cartierul Dotonbori, un must-see pentru cunoscătorii în materie de gastronomie.

Ziua 9. Plecare din Osaka

Transfer la aeroportul din Osaka pentru zborul spre Bucuresti.

Conditii

NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ

Bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi (se achită la faţa locului);
Excursiile opţionale pentru grup minim de  15 persoane;
Alte servicii decât cele menţionate în program;
Taxe foto + video locale (se achită opţional la faţa locului).

SUPLIMENTE
Supliment de single 675 €
Supliment demipensiune 270 € (se achită din ţară).

ACTE NECESARE PENTRU OBŢINEREA VIZEI:
Paşaportul în original, valabil cel puţin încă 6 luni de la data returului din excursie, care să conţină cel puţin 2 coli albe, nu se recomandă paşaport temporar, întrucât pentru acest tip de paşaport este necesară obţinerea vizei în prealabil de la Ambasada Japoniei.

NOTE:
Oferta este calculată pe baza parităţii EUR/USD de  1/1,2; în situaţia modificării cu mai mult de 5% a acestei parităţi, agenţia îşi rezervă dreptul de a ajusta tariful.
În cazul neobţinerii vizei se reţin penalizările aferente serviciilor comandate la momentul aplicării pentru viză.
Agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport şi a taxei de viză, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană, respectiv de Ambasada Japoniei; valoarea exactă a taxelor de aeroport va fi comunicată cu două săptămâni înaintea plecării, odată cu emiterea biletelor de avion.

Termen de inscriere: Minim 4 săptămăni înainte de data plecării.

BINE DE ŞTIUT
Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru tarile tranzitate.
Obiectivele men?ionate în tururile panoramice cu autocarul se vizitează doar pe exterior.
Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
Agenţia îşi rezervă dreptul de a schimba compania aeriană cu anunţarea prealabilă a turiştilor.
Preţurile sunt valabile pentru un număr limitat de locuri la zbor, după epuizarea cărora, turiştii vor putea să îşi dea acceptul pentru achitarea diferenţei de tarif faţă de preţul din ziua achitării pachetului turistic.
Aşezarea în autocarele / microbuzele folosite în program se face în ordinea înscrierii, începand cu bancheta a doua;
Se acceptă partaj în cameră dublă la înscriere, iar dacă nu se închide, se va plăti suplimentul de single.

Explicatii tarife

PELLERIN PLUS
1995 €+ 599 € (taxe de aeroport)
Avans 25% la înscriere;
Diferenţa de plată până la 35 de zile înainte de data plecării;
GRATUIT - asigurare medicală premium;
GRATUIT – transfer privat          dus – întors la Aeroportul Otopeni pentru turiştii cu domiciliul în Bucureşti sau GRATUIT transfer dus – întors, din oraşul tău către Aeroportul Otopeni
GRATUIT – înfoliere bagaj în Aeroportul Otopeni (1 piesă de persoană)
ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

BEST DEAL
Reducere 200 €
1795 € + 599 € (taxe de aeroport)
Avans 50% la înscriere;
Diferenţa de plată pâna la 60 de zile înainte de data plecării;
Nu se cumulează cu alte reduceri;
Oferta este valabilă până la 30.05.2018
Pentru plecarile incepand cu toamna 2019 oferta este valabila pana la 30.05.2019
ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!


PROMO
Reducere 150 €
1845 €+ 599 € (taxe de aeroport)
Avans 30% la înscriere;
Diferenţa de plată până la 60 de zile înainte de data plecării;
Nu se cumulează cu alte reduceri;
Oferta este valabilă până la 30.06.2018.
Pentru plecarile incepand cu toamna 2019 oferta este valabila pana la 30.06.2019
ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!


STANDARD +
Reducere 50 €
1945€+ 599 € (taxe de aeroport)
Avans 25% la înscriere;
Diferenţa de plată până la 35 de zile înainte de data plecării;
 Nu se cumulează cu alte reduceri;