Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Destinatie: Cuba

Durata: 10 nopti

Plecari: 6 noiembrie

În această călătorie avem ocazia să descoperim: Havana - Valea Vinales – Cienfuegos – Trinidad – Santa Clara – Cayo Santa Maria
Servicii incluse: Bilet de avion Bucuresti –Havana şi retur , zboruri cu escala (orarul de zbor se poate modifica); Taxele de aeroport; Transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispoziţie conform programului; 10 nopţi de cazare în hoteluri de 3-4*; 7 mic dejunuri + 4 prânzuri + 3 cine (fără băuturi), cu specific local + 3 zile All Inclusive; Transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program; Taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program; Asigurare medicală de călătorie şi storno; Ghizi locali; Conducător de grup român.

Destinatie: Cuba

Durata: 10 nopti

Plecari: 6 noiembrie

În această călătorie avem ocazia să descoperim: Havana - Valea Vinales – Cienfuegos – Trinidad – Santa Clara – Cayo Santa Maria
Servicii incluse: Bilet de avion Bucuresti –Havana şi retur , zboruri cu escala (orarul de zbor se poate modifica); Taxele de aeroport; Transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispoziţie conform programului; 10 nopţi de cazare în hoteluri de 3-4*; 7 mic dejunuri + 4 prânzuri + 3 cine (fără băuturi), cu specific local + 3 zile All Inclusive; Transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program; Taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program; Asigurare medicală de călătorie şi storno; Ghizi locali; Conducător de grup român.

Va rugam sa alegeti o data de plecare pentru a vedea preturile.

Itinerariu

Ziua 1. Bucuresti –Havana

Călătoria noastră începe din aeroportul Otopeni de unde ne îmbarcăm pentru zborul cu escala, spre Havana. 

Seara, sosire în Havana unde suntem întâmpinaţi de către reprezentantul local care ne va conduce la hotel. Cazare în Havana la hotel de 4*. Cină.

Ziua 2. Havana

Explorăm astăzi Havana de la bordul unei masini de epocă, cu care facem o plimbare de aproximativ o oră în zona modernă a orasului. Facem apoi un tur complet, în care vizităm fortăreata El Castillo del Morro, de unde se poate admira splendida panoramă asupra orasului si a golfului.

Plimbare, apoi, în zona istorică a orasului pe ruta: Plaza de Armas, Real Fuerza, Palacio de los Capitanes Generales, strada Obispo, hotelul Ambos Mundos, piata Catedralei, Bodeguita del Medio, El Capitolio, Muzeul Revolutiei, Muzeul de Artă, Central Park, Teatrul Mare. Străbatem si zona modernă a orasului, inclusiv Bulevardul Malecon.

Întoarcere la acelaşi hotel pentru cazare. Mese incluse: mic dejun, prânz.

Ziua 3. Havana – Valea Vinales – Havana

Mic dejun. Astăzi pornim spre Vinale, unde facem o incursiune în celebra Cueva del Indio (Pestera Indianului) unde ne plimbăm cu barca pe un râu subteran. Trecem si pe la o plantatie de tutun, vizităm o fabrică de trabucuri si aflăm amănunte despre fabricarea acestora.

Putem admira si Mural de la Prehistoria – pictura realizată pe o stâncă reprezentând evolutia oamenilor si animalelor din această zonă.  Fresca a fost realizată în anul 1961 de artistul Leovigildo Gonzalez, discipol al pictorului Diego Rivera.

Ne întoarcem apoi la hotel în Havana. Mese incluse: mic dejun, prânz.

Ziua 4. Havana

Mic dejun. Timp liber în Havana.
Vă propunem câteva dintre atractiile capitalei: Fortaleza San Carlos de la Cabana – fort situat în zona estică a Golfului Havana; El Capitolio Nacional - Clădirea Parlamentului; Castillo de los Tres Reyes Magos del Morro - datând din perioada pirateriei; Castillo San Salvador de la Punta – fortăreata din secolul al XVI-lea situată în zona vestică a portului; El Cristo de La Habana - Statuia lui Iisus sculptată în marmură, aflată pe o colină ce domină portul; Marele Teatru al Havanei; Bulevardul El Malecón Habanero, ce leagă Vechea Havana de centrul actual al orasului, Cartierul Vedado si Museo de la Revolución, aflat în Palatul Prezidential, unde se află expus si iahtul Granma.

Întoarcere la aceleaşi hotel pentru cazare. Mese incluse: mic dejun, prânz.

Ziua 5. Havana – Cienfuegos – Trinidad

Dimineaţă, după micul dejun plecăm spre Trinidad cu o scurtă cu oprire la Playa Larga, o frumoasă staţiune unde putem efectua o sesiune de snorkeling, explorând superba viată marină de suprafată.

Ulterior, trecem prin Cienfuegos, unde facem un tur de oras. Numit  şi "La Perla del Sur" (Perla Sudului), oraşul Cienfuegos îmbina relieful montan cu cel marin şi degajă un aer francez, păstrat de la vechii colonialisti. În centrul istoric vom vedea Parcul Jose Marti, Catedrala Purisima Concepcion, Teatrul Tomas Terry şi Promenada Prado.

Seara sosire în Trinidad. Cazare la hotel 3*. Mese incluse: mic dejun, prânz.

Ziua 6. Trinidad

Dimineaţă, după micul dejun începem vizita în Trinidad, al patrulea oraş fondat în Cuba de către Diego Velazquez în anul 1514 şi inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO.
În program: Palatul Cantero, în care sunt expuse colectii de artă decorativă si mobile de epocă, piatetele înconjurate de case coloniale care conservă stilul secolelor XVIII – XIX , atât în interior cât si în exterior si Muzeul Conchanchara. Vizităm o mică tavernă foarte populară printre turisti - La Canchánchara (numită după o bautură a regiunii, din suc de lămâie, miere si rom cubanez, care este servită în vase ceramice), gazduită într-un conac ce datează din 1723.

Seara, petrecem la Casa de la Musica, situată în centul orasului Trinidad, cu live band, rom si muzică salsa.

Cazare la acelaşi hotel. Mese incluse: mic dejun, prânz.

Ziua 7. Trinidad – Santa Clara – Cayo Santa Maria

După mic-dejun plecăm spre Cayo Santa Maria, destinaţia noastră finală de vacanţă. Pe traseu ne oprim în Santa Clara, orasul revolutiei cubaneze, pentru a admira Monumentul cunoscutului revolutionar Che Guevara.
Vom vedea Parcul Vidal, Plaza del Mercado şi Catedrala Santa Clara de Assisi. După -amiază ne continuăm drumul spre Cayo Santa Maria. 

Sosire şi cazare în Cayo Santa Maria la hotel 4*. Cină. Mese incluse: mic dejun, cină.

Ziua 8 -10. Cayo Santa Maria - plajă, soare

Petrecem câteva zile pe însoritele plaje din mica insulă Cayo Santa Maria, care face parte din Arhipelagul Jardines del Rey.

Program liber pentru plajă si relaxare. Regim de masa: all inclusive.

Ziua 11. Cayo Santa Maria – Havana

După micul dejun, avem transfer către aeroportul din Havana pentru zborul cu escala, spre Bucureşti.


Ziua 12. Bucureşti

Încărcaţi cu multe amintiri, aterizăm in Bucureşti pe aeroportul Otopeni dornici să le împărtăşim celor dragi din experienţele noastre trăite pe  frumoasele meleaguri ale Cubei!
Informatii generale

DATE DE PLECARE 2018: 13.11

DATE DE PLECARE 2019: 16.02; 22.04*; 06.11


PREŢUL INCLUDE:
Bilet de avion Bucuresti –Havana şi retur ,  zboruri  cu escala (orarul de zbor se poate modifica);
Taxele de aeroport;
Transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispoziţie conform programului;
10 nopţi de cazare în hoteluri de 3-4*;
7 mic dejunuri + 4 prânzuri  + 3 cine (fără băuturi), cu specific local + 3 zile All Inclusive;
Transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program;
Taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program;
Asigurare medicală de călătorie şi storno;
Ghizi locali;
Conducător de grup român.


Grup minim 20 pers.
Pentru grupuri mai mici de 20 de persoane (între 15 şi 19 persoane) se percepe un supliment de  150 €/ pers.


NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ
Taxa de viză + procesare                60 €/pers (poate suferi modificări până la depunerea actelor), se achită la înscriere;
Bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi,  aprox  50€ / pers. (se achită la faţa locului);
Excursiile opţionale pentru grup minim de  15 persoane;
Alte servicii decât cele menţionate în program;
Taxa de ieşire din  Cuba (se achită pe aeroportul din Havana);
Taxe foto + video locale (se achită opţional la faţa locului).


SUPLIMENTE
Supliment de single 795 €


ACTE NECESARE PENTRU OBŢINEREA VIZEI:
Paşaportul în original valabil cel puţin încă 6 luni de la data returului din excursie, care să conţină cel puţin 2 coli albe, nu se acceptă paşaport temporar.
Copie paşaport;
Copie asigurare medicală ;


NOTE:
Oferta este calculată pe baza parităţii EUR/USD de  1/1,2; în situaţia modificării cu mai mult de 5% a acestei parităţi, agenţia îşi rezervă dreptul de a ajusta tariful.
În cazul neobţinerii vizei se reţin penalizările aferente serviciilor comandate la momentul aplicării pentru viză.
Agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport şi a taxei de viză, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană, respectiv de Ambasada Cubei; valoarea exactă a taxelor de aeroport va fi comunicată cu două săptămâni înaintea plecării, odată cu emiterea biletelor de avion.


Termen de inscriere: Minim 4 săptămăni înainte de data plecării.


BINE DE ŞTIUT
Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru tarile tranzitate.
Obiectivele men?ionate în tururile panoramice cu autocarul se vizitează doar pe exterior.
Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
Agenţia îşi rezervă dreptul de a schimba compania aeriană cu anunţarea prealabilă a turiştilor.
Preţurile sunt valabile pentru un număr limitat de locuri la zbor, după epuizarea cărora, turiştii vor putea să îşi dea acceptul pentru achitarea diferenţei de tarif faţă de preţul din ziua achitării pachetului turistic.
Aşezarea în autocarele / microbuzele folosite în program se face în ordinea înscrierii, începand cu bancheta a doua ;
Se acceptă partaj în cameră dublă la înscriere, iar dacă nu se închide, se va plăti suplimentul de single.


SUPLIMENTE
Supliment de single 795 €
Supliment pentru plecarea 22.04* 30 €/pers.


PELLERIN PLUS

1881 € + 599 € (taxe de aeroport)
Avans 25% la înscriere;
Diferenţa de plată până la 35 de zile înainte de data plecării;
GRATUIT - asigurare medicală premium;
GRATUIT – transfer privat          dus – întors la Aeroportul Otopeni pentru turiştii cu domiciliul în Bucureşti sau GRATUIT transfer dus – întors, din oraşul tău către Aeroportul Otopeni;
GRATUIT – înfoliere bagaj în Aeroportul Otopeni (1 piesă de persoană)
ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!


BEST DEAL
Reducere 150 €
1681 € + 599 € (taxe de aeroport)
Avans 50% la înscriere;
Diferenţa de plată pâna la 60 de zile înainte de data plecării;
Nu se cumulează cu alte reduceri;
Oferta este valabilă până la 30.05.2018
Pentru plecarile incepand cu toamna 2019 oferta este valabila pana la 30.05.2019
ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!


PROMO
Reducere 100€
1731 €+ 599 € (taxe de aeroport)
Avans 30% la înscriere;
Diferenţa de plată până la 60 de zile înainte de data plecării;
Nu se cumulează cu alte reduceri;
Oferta este valabilă până la 30.06.2018.
Pentru plecarile incepand cu toamna 2019 oferta este valabila pana la 30.06.2019
ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!


STANDARD +

Reducere 50 €
1831€ + 599 € (taxe de aeroport)
Avans 25% la înscriere;
Diferenţa de plată până la 35 de zile înainte de data plecării;
Nu se cumulează cu alte reduceri;

Ziua 1. Bucuresti –Havana

Călătoria noastră începe din aeroportul Otopeni de unde ne îmbarcăm pentru zborul cu escala, spre Havana. 

Seara, sosire în Havana unde suntem întâmpinaţi de către reprezentantul local care ne va conduce la hotel. Cazare în Havana la hotel de 4*. Cină.

Ziua 2. Havana

Explorăm astăzi Havana de la bordul unei masini de epocă, cu care facem o plimbare de aproximativ o oră în zona modernă a orasului. Facem apoi un tur complet, în care vizităm fortăreata El Castillo del Morro, de unde se poate admira splendida panoramă asupra orasului si a golfului.

Plimbare, apoi, în zona istorică a orasului pe ruta: Plaza de Armas, Real Fuerza, Palacio de los Capitanes Generales, strada Obispo, hotelul Ambos Mundos, piata Catedralei, Bodeguita del Medio, El Capitolio, Muzeul Revolutiei, Muzeul de Artă, Central Park, Teatrul Mare. Străbatem si zona modernă a orasului, inclusiv Bulevardul Malecon.

Întoarcere la acelaşi hotel pentru cazare. Mese incluse: mic dejun, prânz.

Ziua 3. Havana – Valea Vinales – Havana

Mic dejun. Astăzi pornim spre Vinale, unde facem o incursiune în celebra Cueva del Indio (Pestera Indianului) unde ne plimbăm cu barca pe un râu subteran. Trecem si pe la o plantatie de tutun, vizităm o fabrică de trabucuri si aflăm amănunte despre fabricarea acestora.

Putem admira si Mural de la Prehistoria – pictura realizată pe o stâncă reprezentând evolutia oamenilor si animalelor din această zonă.  Fresca a fost realizată în anul 1961 de artistul Leovigildo Gonzalez, discipol al pictorului Diego Rivera.

Ne întoarcem apoi la hotel în Havana. Mese incluse: mic dejun, prânz.

Ziua 4. Havana

Mic dejun. Timp liber în Havana.
Vă propunem câteva dintre atractiile capitalei: Fortaleza San Carlos de la Cabana – fort situat în zona estică a Golfului Havana; El Capitolio Nacional - Clădirea Parlamentului; Castillo de los Tres Reyes Magos del Morro - datând din perioada pirateriei; Castillo San Salvador de la Punta – fortăreata din secolul al XVI-lea situată în zona vestică a portului; El Cristo de La Habana - Statuia lui Iisus sculptată în marmură, aflată pe o colină ce domină portul; Marele Teatru al Havanei; Bulevardul El Malecón Habanero, ce leagă Vechea Havana de centrul actual al orasului, Cartierul Vedado si Museo de la Revolución, aflat în Palatul Prezidential, unde se află expus si iahtul Granma.

Întoarcere la aceleaşi hotel pentru cazare. Mese incluse: mic dejun, prânz.

Ziua 5. Havana – Cienfuegos – Trinidad

Dimineaţă, după micul dejun plecăm spre Trinidad cu o scurtă cu oprire la Playa Larga, o frumoasă staţiune unde putem efectua o sesiune de snorkeling, explorând superba viată marină de suprafată.

Ulterior, trecem prin Cienfuegos, unde facem un tur de oras. Numit  şi "La Perla del Sur" (Perla Sudului), oraşul Cienfuegos îmbina relieful montan cu cel marin şi degajă un aer francez, păstrat de la vechii colonialisti. În centrul istoric vom vedea Parcul Jose Marti, Catedrala Purisima Concepcion, Teatrul Tomas Terry şi Promenada Prado.

Seara sosire în Trinidad. Cazare la hotel 3*. Mese incluse: mic dejun, prânz.

Ziua 6. Trinidad

Dimineaţă, după micul dejun începem vizita în Trinidad, al patrulea oraş fondat în Cuba de către Diego Velazquez în anul 1514 şi inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO.
În program: Palatul Cantero, în care sunt expuse colectii de artă decorativă si mobile de epocă, piatetele înconjurate de case coloniale care conservă stilul secolelor XVIII – XIX , atât în interior cât si în exterior si Muzeul Conchanchara. Vizităm o mică tavernă foarte populară printre turisti - La Canchánchara (numită după o bautură a regiunii, din suc de lămâie, miere si rom cubanez, care este servită în vase ceramice), gazduită într-un conac ce datează din 1723.

Seara, petrecem la Casa de la Musica, situată în centul orasului Trinidad, cu live band, rom si muzică salsa.

Cazare la acelaşi hotel. Mese incluse: mic dejun, prânz.

Ziua 7. Trinidad – Santa Clara – Cayo Santa Maria

După mic-dejun plecăm spre Cayo Santa Maria, destinaţia noastră finală de vacanţă. Pe traseu ne oprim în Santa Clara, orasul revolutiei cubaneze, pentru a admira Monumentul cunoscutului revolutionar Che Guevara.
Vom vedea Parcul Vidal, Plaza del Mercado şi Catedrala Santa Clara de Assisi. După -amiază ne continuăm drumul spre Cayo Santa Maria. 

Sosire şi cazare în Cayo Santa Maria la hotel 4*. Cină. Mese incluse: mic dejun, cină.

Ziua 8 -10. Cayo Santa Maria - plajă, soare

Petrecem câteva zile pe însoritele plaje din mica insulă Cayo Santa Maria, care face parte din Arhipelagul Jardines del Rey.

Program liber pentru plajă si relaxare. Regim de masa: all inclusive.

Ziua 11. Cayo Santa Maria – Havana

După micul dejun, avem transfer către aeroportul din Havana pentru zborul cu escala, spre Bucureşti.


Ziua 12. Bucureşti

Încărcaţi cu multe amintiri, aterizăm in Bucureşti pe aeroportul Otopeni dornici să le împărtăşim celor dragi din experienţele noastre trăite pe  frumoasele meleaguri ale Cubei!
Informatii generale

DATE DE PLECARE 2018: 13.11

DATE DE PLECARE 2019: 16.02; 22.04*; 06.11


PREŢUL INCLUDE:
Bilet de avion Bucuresti –Havana şi retur ,  zboruri  cu escala (orarul de zbor se poate modifica);
Taxele de aeroport;
Transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispoziţie conform programului;
10 nopţi de cazare în hoteluri de 3-4*;
7 mic dejunuri + 4 prânzuri  + 3 cine (fără băuturi), cu specific local + 3 zile All Inclusive;
Transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program;
Taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program;
Asigurare medicală de călătorie şi storno;
Ghizi locali;
Conducător de grup român.


Grup minim 20 pers.
Pentru grupuri mai mici de 20 de persoane (între 15 şi 19 persoane) se percepe un supliment de  150 €/ pers.


NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ
Taxa de viză + procesare                60 €/pers (poate suferi modificări până la depunerea actelor), se achită la înscriere;
Bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi,  aprox  50€ / pers. (se achită la faţa locului);
Excursiile opţionale pentru grup minim de  15 persoane;
Alte servicii decât cele menţionate în program;
Taxa de ieşire din  Cuba (se achită pe aeroportul din Havana);
Taxe foto + video locale (se achită opţional la faţa locului).


SUPLIMENTE
Supliment de single 795 €


ACTE NECESARE PENTRU OBŢINEREA VIZEI:
Paşaportul în original valabil cel puţin încă 6 luni de la data returului din excursie, care să conţină cel puţin 2 coli albe, nu se acceptă paşaport temporar.
Copie paşaport;
Copie asigurare medicală ;


NOTE:
Oferta este calculată pe baza parităţii EUR/USD de  1/1,2; în situaţia modificării cu mai mult de 5% a acestei parităţi, agenţia îşi rezervă dreptul de a ajusta tariful.
În cazul neobţinerii vizei se reţin penalizările aferente serviciilor comandate la momentul aplicării pentru viză.
Agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport şi a taxei de viză, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană, respectiv de Ambasada Cubei; valoarea exactă a taxelor de aeroport va fi comunicată cu două săptămâni înaintea plecării, odată cu emiterea biletelor de avion.


Termen de inscriere: Minim 4 săptămăni înainte de data plecării.


BINE DE ŞTIUT
Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru tarile tranzitate.
Obiectivele men?ionate în tururile panoramice cu autocarul se vizitează doar pe exterior.
Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
Agenţia îşi rezervă dreptul de a schimba compania aeriană cu anunţarea prealabilă a turiştilor.
Preţurile sunt valabile pentru un număr limitat de locuri la zbor, după epuizarea cărora, turiştii vor putea să îşi dea acceptul pentru achitarea diferenţei de tarif faţă de preţul din ziua achitării pachetului turistic.
Aşezarea în autocarele / microbuzele folosite în program se face în ordinea înscrierii, începand cu bancheta a doua ;
Se acceptă partaj în cameră dublă la înscriere, iar dacă nu se închide, se va plăti suplimentul de single.


SUPLIMENTE
Supliment de single 795 €
Supliment pentru plecarea 22.04* 30 €/pers.


PELLERIN PLUS

1881 € + 599 € (taxe de aeroport)
Avans 25% la înscriere;
Diferenţa de plată până la 35 de zile înainte de data plecării;
GRATUIT - asigurare medicală premium;
GRATUIT – transfer privat          dus – întors la Aeroportul Otopeni pentru turiştii cu domiciliul în Bucureşti sau GRATUIT transfer dus – întors, din oraşul tău către Aeroportul Otopeni;
GRATUIT – înfoliere bagaj în Aeroportul Otopeni (1 piesă de persoană)
ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!


BEST DEAL
Reducere 150 €
1681 € + 599 € (taxe de aeroport)
Avans 50% la înscriere;
Diferenţa de plată pâna la 60 de zile înainte de data plecării;
Nu se cumulează cu alte reduceri;
Oferta este valabilă până la 30.05.2018
Pentru plecarile incepand cu toamna 2019 oferta este valabila pana la 30.05.2019
ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!


PROMO
Reducere 100€
1731 €+ 599 € (taxe de aeroport)
Avans 30% la înscriere;
Diferenţa de plată până la 60 de zile înainte de data plecării;
Nu se cumulează cu alte reduceri;
Oferta este valabilă până la 30.06.2018.
Pentru plecarile incepand cu toamna 2019 oferta este valabila pana la 30.06.2019
ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!


STANDARD +

Reducere 50 €
1831€ + 599 € (taxe de aeroport)
Avans 25% la înscriere;
Diferenţa de plată până la 35 de zile înainte de data plecării;
Nu se cumulează cu alte reduceri;