Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Testimoniale

Am fost foarte multumiti de calitatea serviciilor. Am primit sfaturi, recomandari, impresii personale care ne-au fost utile in planificarea excursiei. M-a incantat ideea de oferta personalizata de calatorie, raportata la scopul excursiei, buget si preferintele noastre. Va multumim ca ne-ati fost alaturi, ca ne-ati indrumat si abia asteptam o viitoare colaborare.

Claudia S.

Constanta
Promptitudine, seriozitate si interes pentru binele turistilor. Multumesc pentru toate serviciile oferite

Mirela C.

Constanta
TOTUL LA SUPERLATIV ,Va multumesc eu si sotul meu pentru intelegere si rabdare

Despina Nicoleta V.

Constanta
Servicii de cea mai buna calitate .Recomand cu incredere.

Simona S.

Navodari
Vacanta la Prestige Aqua Park in Nisipurile de Aur, a fost Ok si vreau sa va multumesc frumos. Totul a fost in regula. Oamenii ne-au asteptat cum trebuie. Stiau ca nu putem veni si ne-au asteptat. Totul a fost foarte bine, nu am avut nici o problema. Speram sa colaboram la fel de bine si in continuare.Vacanta la bani a fost foarte bine. Toboganele la hotel erau atat pentru copii cat si pentru adulti. La final cand aterizai in piscina, aceasta avea o adancime de 1.45m. De aceea ei recomandau sa ai minim 1.45m inaltime. Dar daca te dadeai in brate cu copil mai mic, nu era nici o problema.

Victor D

Constanta
Servii de calitate, preturi accesibile, sprijin si indrumare la orice pas. Multumim Tomis Travel.

Nela. D

Constanta