google-site-verification=E5IWBtUC8FGzX1gTe3NVHRXdQtK511TakZY0HnVWjBE

REVELION MALTA 2025

Revelion Malta 2025 Sejur Revelion Malta

Plecare 29 Decembrie 5 nopti

De ce sa mergi de Revelion in Malta

Vacanta Revelion Malta 2025

  1. Atmosferă festivă: Malta este renumită pentru petrecerile sale de Revelion pline de viață și energie. Orașele și satele din Malta se umplu de o atmosferă festivă, cu evenimente speciale, concerte, spectacole de artificii și petreceri pe străzi. Puteți sărbători în stil maltez, alături de localnici și turiști, și să vă bucurați de o experiență autentică de Revelion.

  2. Vreme plăcută: Malta beneficiază de un climat mediteranean blând, chiar și în timpul iernii. Temperaturile sunt în general ridicate, iar zilele sunt însorite și plăcute. Aceasta vă oferă o oportunitate de a petrece Revelionul într-un mediu confortabil, în aer liber, fără frig și zăpadă.

  3. Obiective turistice fascinante: Malta este o destinație bogată în istorie și cultură, cu numeroase obiective turistice fascinante. Aveți posibilitatea de a explora orașele vechi, cetățile medievale, templele preistorice și siturile arheologice. De asemenea, puteți vizita celebrele catacombe, Grădinile Superioare Barrakka din Valletta sau Cartagina din Malta.

  4. Mâncare delicioasă: Malta are o bucătărie tradițională delicioasă, influențată de cultura mediteraneană. Puteți încerca specialități malteze precum pastizzi (plăcinte umplute), fenkata (tocăniță de iepure), ftira (pâine locală) și plăcinte cu brânză. De asemenea, există numeroase restaurante și taverne unde puteți savura preparate internaționale și mâncăruri din alte bucătării internaționale.

  5. Peisaje pitorești: Malta oferă peisaje pitorești și peisaje naturale spectaculoase. Aveți posibilitatea de a explora plajele cu nisip fin, golfurile ascunse și stâncile dramatice. De asemenea, puteți face plimbări în natură, vizitând peisaje rurale și sate tradiționale malteze.

 

Top 5 cele mai bune hoteluri de Revelion din Malta
  1. The Phoenicia Malta: Acest hotel de lux situat în capitala Valletta oferă camere elegante, facilități de spa și wellness, precum și restaurante fine. În timpul Revelionului, hotelul organizează petreceri speciale cu mâncare delicioasă, băuturi și divertisment.

  2. Hilton Malta: Situat în zona Portomaso din St. Julian's, Hilton Malta este un hotel de cinci stele care oferă camere luxoase, piscine, restaurante și facilități de spa. În noaptea de Revelion, hotelul organizează petreceri spectaculoase, cu muzică live, bufeturi festive și un spectacol de artificii impresionant.

  3. Corinthia Palace Hotel & Spa: Acest hotel boutique de lux se află în San Anton, într-o oază de verdeață și liniște. Hotelul oferă camere elegante, o piscină în aer liber, un spa relaxant și restaurante rafinate. În noaptea de Revelion, se organizează petreceri festive, cu mâncare delicioasă și muzică live.

  4. Westin Dragonara Resort: Situat în St. Julian's, acest resort de lux oferă camere și suite elegante, piscine, plaje private și facilități de spa. În noaptea de Revelion, hotelul organizează petreceri festive cu muzică live, bufeturi delicioase și un spectacol de artificii impresionant.

  5. InterContinental Malta: Amplasat în St. Julian's, acest hotel de lux oferă camere confortabile, piscine, plaje private și opțiuni gastronomice variate. În noaptea de Revelion, se organizează petreceri exclusive cu muzică live, spectacole de divertisment, mâncare delicioasă și o atmosferă festivă.