google-site-verification=E5IWBtUC8FGzX1gTe3NVHRXdQtK511TakZY0HnVWjBE
Oferte Vacanta si sejur in Seychelles Rezervă un sejur Seychelles
Ce primești rezervând o vacanță în Seychelles

Oferte de vacanță cu avionul zbor direct 2024

bilete de avion +taxe aeroport incluse

  bagaj de mănă 7kg, bagaj de cală 20kg

transfer aeroport hotel aeroport

cazare conform numărului de nopți

  masă conform hotelului ales

  asistență turistică în limba română

 

Hoteluri recomandate din Seychelles

Sejururi ieftine si bune în Seychelles

4 motive pentru un sejur în Seychelles

Plajele paradisiace

Plajele paradisiace

Seychelles este faimos pentru plajele sale spectaculoase cu nisip fin, ape cristaline și palmieri cocotieri. De la celebrele plaje Anse Source d'Argent și Anse Lazio, până la numeroasele plaje mai puțin cunoscute, veți găsi aici o varietate uimitoare de destinații de relaxare și îmbăiere.
Biodiversitatea marină

Biodiversitatea marină

Dacă sunteți un iubitor al vieții marine, Seychelles vă va încânta cu recifuri de corali vii și o diversitate uimitoare de specii marine. Puteți face snorkeling sau scufundări pentru a explora bogăția subacvatică și a admira pești colorați, broaște țestoase, rechini și multe alte creaturi fascinante.
Peisajele naturale spectaculoase

Peisajele naturale spectaculoase

Insulele Seychelles oferă peisaje naturale deosebite, de la păduri tropicale și cascade pitorești, până la rezervații naturale și grădini botanice. Puteți explora rezervații precum Vallée de Mai, care este și un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, și să admirați flora și fauna endemică unică.
Atmosfera romantică

Atmosfera romantică

Seychelles este considerată o destinație romantică de top, perfectă pentru cupluri și lunile de miere. Peisajele idilice, plajele izolate și atmosfera liniștită creează un cadru romantic perfect pentru a vă bucura de timpul petrecut împreună.

Întrebări frecvente pentru o vacanță reușită în Seychelles

Care este cel mai bun moment al anului pentru a vizita Seychelles?

Seychelles poate fi vizitată pe tot parcursul anului, deoarece are un climat tropical cald și umed. Cu toate acestea, sezonul uscat, între mai și octombrie, este considerat cel mai potrivit pentru a vizita insulele.

Ce activități de recreere sunt disponibile în Seychelles?

Seychelles oferă o varietate de activități recreative, cum ar fi scufundări, snorkeling, pescuit, navigație cu yachtul, plimbări cu hidrobicicleta, surfing, explorarea insulelor și multe altele. De asemenea, puteți vizita rezervațiile naturale, grădinile botanice și puteți participa la excursii de observare a faunei sălbatice.

Care sunt cele mai bune insule din Seychelles pentru o vacanță?

Seychelles este alcătuită din numeroase insule, dintre care cele mai populare pentru turism sunt Mahé, Praslin și La Digue.

Mahé este cea mai mare insulă și găzduiește capitala Victoria și cele mai multe facilități turistice.

Praslin este cunoscută pentru plaja Anse Lazio și rezervația Vallée de Mai, iar La Digue oferă o atmosferă relaxată și plaje pitorești.

Excursii opționale Seychelles

Croaziera în jurul Insulelor La Digue

Ia parte la o croazieră în jurul pitoreștilor Insule La Digue, descoperind plaje ascunse, cum ar fi Anse Source d'Argent, considerată una dintre cele mai frumoase plaje din lume.

Excursia la Insula Praslin

Explorează frumoasa insulă Praslin, cunoscută pentru plajele sale spectaculoase, cum ar fi Anse Lazio și Anse Georgette. Vizitează și rezervația naturală Vallée de Mai, unde poți vedea specii rare de plante și păsări.

Safari pe Insula Silhouette

Explorează insula Silhouette și participă la un safari de natură pentru a vedea flora și fauna diversă a insulei, inclusiv specii de păsări, broaște țestoase gigant și păduri tropicale.

Informații generale despre o vacanta in Seychelles

Seychelles-sejurul perfect pentru oameni dornici de relaxare

Seychelles este un arhipelag tropical situat în Oceanul Indian, la est de coasta Africii. Este cunoscut pentru plajele sale idilice cu nisip alb, apele turcoaz și peisajele tropicale luxuriante. Cu peste 115 insule, Seychelles oferă o varietate de atracții turistice, inclusiv rezervații marine, grădini botanice, rezervații naturale și plaje izolate. Activitățile populare includ scufundări, snorkeling, navigație cu yachtul, pescuit și plimbări pe insule. Seychelles este, de asemenea, cunoscută pentru fauna și flora sa diversă, inclusiv specii unice de păsări și broaște țestoase gigant.