google-site-verification=E5IWBtUC8FGzX1gTe3NVHRXdQtK511TakZY0HnVWjBE
Vacante de Revelion 2024
Cele mai bune oferte de vacanta de Revelion 2024
de la LEI405436LEI
Când încep vacanțele de Revelion

Unde poti merge in vacanta de Revelion ?

În mod tradițional, vacanțele de Revelion încep în jurul datei de 26-28 decembrie și se termină în jurul datei de 2-3 ianuarie, dar aceste date pot varia în funcție de țară și de specificul sărbătorilor.

 

Unde poți merge în vacanță de Revelion ?

Există multe destinații populare pentru o vacanță de Revelion, iar alegerea depinde de preferințele și bugetul dumneavoastră. Iată câteva sugestii:

  1. Orașele europene - mulți oameni preferă să petreacă Revelionul într-un oraș european, deoarece există o atmosferă festivă și multe activități de Anul Nou. Destinații populare includ Paris, Londra, Barcelona, ​​Viena, Praga și Amsterdam.

  2. Destinații de schi - dacă sunteți pasionat de sporturile de iarnă, puteți petrece Revelionul într-o stațiune de schi. Cele mai populare destinații de schi includ Alpii francezi, Alpii elvețieni, Alpii austrieci, Valea Whistler din Canada și Aspen din SUA.

  3. Destinații exotice - dacă doriți să petreceți Revelionul într-un loc exotice și cald, puteți alege destinații precum Thailanda, Bali, Insulele Canare sau Mexic.

  4. Croaziere - multe companii de croazieră oferă pachete speciale pentru Revelion, în care puteți explora mai multe destinații și sărbători Anul Nou pe mare.

  5. City break-uri - dacă doriți să petreceți Revelionul într-un mod mai liniștit, puteți alege un city break într-un oraș care nu este la mare distanță de casă.

Indiferent de destinație, este important să planificați cu atenție și să rezervați cu mult timp înainte pentru a obține cele mai bune oferte și a evita aglomerația de Revelion.