google-site-verification=E5IWBtUC8FGzX1gTe3NVHRXdQtK511TakZY0HnVWjBE
Vacante de Craciun 2024
Cele mai bune oferte de vacante de Craciun
de la LEI175063LEI
Când incep vacantele de Crăciun ?

Unde poti merge in vacanta de Crăciun ?

Când incep vacanțele de Crăciun ?

Data exactă de începere a vacanțelor de Crăciun încep în jurul datei de 22-23 decembrie și durează până în jurul datei de 27-28 decembrie. Vacanța de Crăciun pentru elevi începe undeva în jurul datei de 20- decembrie și durează până la începutul lunii ianuarie. 

Unde să mergi în vacanță de Crăciun ?

Există multe destinații în care puteți merge în vacanța de Crăciun, iar alegerea depinde de preferințele și bugetul dumneavoastră. Iată câteva sugestii:

1. Orașele europene - multe orașe europene devin magice în perioada Crăciunului, cu piețe de Crăciun, luminițe și atmosferă festivă. Destinații populare includ Praga, Viena, Amsterdam, Copenhaga, Berlin și Pais.

2. Destinații de schi - dacă sunteți pasionat de sporturile de iarnă, puteți petrece Crăciunul într-o stațiune de schi. Cele mai populare destinații de schi includ Alpii francezi, Alpii elvețieni, Alpii austrieci și Valea Whistler din Canada.

3. Destinații exotice - dacă doriți să petreceți Crăciunul într-un loc exotice și cald, puteți alege destinații precum Thailanda, Bali, Mexic sau Republica Dominicană.

4. Destinații de iarnă - dacă doriți să experimentați frumusețea iernii, puteți merge în destinații precum Islanda, Finlanda sau Norvegia, unde puteți vedea aurora boreală, să sanius sau să călăriți cu sania trasă de câini.

5. City break-uri - puteți alege să faceți un city break într-un oraș aproape de casă, unde puteți sărbători Crăciunul într-un mod diferit. Destinații populare includ Londra, Barcelona, ​​Bruxelles, Veneția și Roma.

Indiferent de destinație, este important să planificați cu atenție și să rezervați cu mult timp înainte pentru a obține cele mai bune oferte și a evita aglomerația de Crăciun.