Vacanțe în Corfu 2022, Grecia Rezervă un sejur cu avionul în Corfu
Ce primești rezervănd o vacanță în Corfu

Oferte de vacanță cu avionul Corfu zbor direct 2022

bilete de avion +taxe aeroport incluse

  bagaj de mănă 7kg, bagaj de cală 20kg

transfer aeroport hotel aeroport

cazare conform numărului de nopți

  masă conform hotelului ales

  asistență turistică în limba română

Hoteluri recomandate din Corfu

Ce spun turiștii despre noi

M-am îndrăgostit de Corfu, o insula pe care căt de curănd ne vom întoarce cu toata familia. În luna septembrie am fostr într-o vacanță scurta de căteva zile cu soția, dar aș vrea să vinăă toată lumea în insula asta verde. Rezervarea am făcut-o pe site, a fost ușor, iar cei din agenția de turism ne-au consiliat cum trebuie. Cănd totul merge perfect nu prea sunt multe de spus.

Sunt o doamna la 74 de ani, am fost cu autocarul in Corfu împreună cu 3 prietene. Am stat în 2 studiouri. Recomand pentru cine vrea plajă și o vacantă reușită să aleagă Corfu. Regret că soțul meu a dispărut, el adora călătoriile. Cei de la agentie sunt minunați. Niste oameni deosebiți. Nu știu dacă le-a plăcut cadoul oferit, dar eu l-am dat din inimă

Am fost în Corfu de 3 ori cu Agentia Tomis Travel. Mereu m-am cazat în alta parte. Am prins vreme bună și am putut să văd toate obiectivele turistice din zonă. Am făcut o excursie și în Albania. Am promis că voi schimba destinația, sunt curios ce îmi vor propune cei de la agentia de turism. Sunt profesioniști.

 

Vacanțe în Corfu pentru familii

4 motive să mergi în vacanță în Corfu

Plaje sălbatice

Corfu e destinația plajelor spectaculoase. Vei găsi plaje cu nisip fin, plaje cu pietriș, fiecare are însa ceva unic. Multe plaje au umbrele și șezlonguri

Vegetație

Totul e îmbrăcat în verde. Datorită pădurilor din insulă, căldura verii nu se simte atăt de puternic. Bogătia pădurilor crează impresia de munte.

Section title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Section title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Întrebări frecvente pentru o vacanță reușită în Corfu

Căt durează pănă în Corfu

Transportul cu autocarul pănă în Corfu cu plecare din București durează aproximativ 20-22 ore. Contează mult traficul de pe traseu. Plecarea din București este la ora 14.00 și se ajunge în Corfu la ora 10-11 dimineața. 

Căt este taxa de feribot ?

Pentru cei ce călătoresc cu autocar trebuie să se achite  taxa de feribot. Taxa este de aproximativ 10euro/sens(20 euro dus întors)/persoană. Această taxă se achită în principal la asistenta turistică din autocar, în drum spre destinație.

Pasaport- excursie în Albania.

Vrei să faci o excursie din Corfu în Albania ? Pentru această excursie opțională ai nevoie de pașaport. Se ajunge foarte ușor în Albania cu feribotul în maxim 1 ora

Excursii opționale în Corfu