Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Oferte Balneo

Oferte Balneo

Vacanta Balneo 2020Printre multe altele, Romania este cunoscuta pentru superbele statiuni Balneo. Se spune ca in Romania se afla aproape o treime dintre izvoarele termale din intrega Europa. Statiunile balneoclimaterice din tara sunt locatiile in care aleg sa-si petreaca vacanta si cei care isi doresc un tratament naturist sau o perioada de recuperare linistita in inima naturii. Alege sa iti petreci un sejur balneo in inima naturii pe...

Citeste mai mult

Oferte Balneo


Vacanta Balneo 2020

Printre multe altele, Romania este cunoscuta pentru superbele statiuni Balneo. Se spune ca in Romania se afla aproape o treime dintre izvoarele termale din intrega Europa.
Statiunile balneoclimaterice din tara sunt locatiile in care aleg sa-si petreaca vacanta si cei care isi doresc un tratament naturist sau o perioada de recuperare linistita in inima naturii.
Alege sa iti petreci un sejur balneo in inima naturii pe teritoriul Romaniei, in una din statiunile renumite: Baile Felix, Baile Govora, Baile Tusnad, Amara, Calimanesti - Caciulata, Buzias, Covasna, Geoagiu Bai, Ocna Sugatag, Ocna Sibiului, Olanesti, Slanic Moldova, Sovata, Vatra Dornei.