Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel The Ritz Carlton Abama


Descriere

Poveste Hotel The Ritz Carlton Abama, Tenerife

Localizare
Hotel The Ritz Carlton Abama
este situat intr-o zona linistita, in mijlocul unei vegetatii exuberante, in Guia de Isora, pe o suprafata de 160 ha, cu vederi spectaculare asupra oceanului si insulei vecine, La Gomera.

Facilitati camere
Fiecare cameră şi vilă din Hotel The Ritz Carlton Abama are un stil etnic, iar cele mai multe se bucură de vedere la grădină şi la Oceanul Atlantic. Toate unităţile de cazare au baie luxoasă de marmură şi televizoare interactive cu acces la internet.

Facilitati Hotel The Ritz Carlton Abama
Hotel The Ritz Carlton Abama are 7 piscine în aer liber, centru spa, teren de golf, terenuri de tenis şi o plajă. Complexul The Ritz-Carlton, Abama este compus din vile şi clădiri care găzduiesc camere, de inspiraţie maură. Complexul este situat în grădini tropicale luxuriante aflate pe o stâncă şi beneficiază de un funicular până la plaja exclusivistă.

Hotel The Ritz Carlton Abama pune la dispoziţie 10 restaurante. Restaurantul MB are 2 stele Michelin şi serveşte preparate create de bucătarul-şef Martín Berasategui. Restaurantul Kabuki are o stea Michelin şi oferă preparate inovatoare din bucătăria japoneză.

Va rugam sa alegeti Oras de plecare, Data de Plecare si Data de Intoarcere pentru a vedea preturile.

Locatie