Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Poveste Hotel Riva, Split

Localizare
Hotel Riva
4* este situat la promenada principala, in inima orasului medieval Hvar, de pe insula croata cu acelasi nume, la 10 m de mare si de terminalul pentru catamaran. Plaja se afla la o plimbare de 2 minute de hotel. Check-in: ora 15:00. Check-out: ora 12:00.

Facilitati camere
Toate camerele din Hotel Riva cu aer condiționat au teme individuale. Băile mari private au halate de pufos și atinge designer, în timp ce alte facilități includ un TV cu ecran plat și un mini bar.

Facilitati Hotel Riva
Hotel Riva ofera terasă, unde oaspeții se pot bucura de delicatese gastronomice la modă, combinate cu creații inovatoare de cocktailuri. Terasa oferă o gamă largă de experiențe autentice din lumea de renume din Hvar, care a dat recunoaștere insulei internaționale.

La Hotel Riva, oaspeții sunt tratați ca celebrități din momentul în care intră. Acest serviciu unic în stil BB® Hollywood include o reducere de 10% la toate serviciile Sensori Spa (cu excepția masajului thailandez) și reducere de 10% la toate cluburile din BB Club și Pasta House când vă folosiți carte de cameră. În plus, oaspeții primesc, la check-in, propriul card "Hollywood Style Service", cu următoarele servicii incluse: 1 sticlă de prosecco la sosire, sticlă de apă în cameră, mic dejun bufet somptuos cu colț organic și ouă proaspete pregătită în funcție de dorințele fiecărui oaspete, precum și de utilizarea gratuită a piscinei de pe acoperișul Hotelului Adriana din apropiere și a facilităților de spa.

Drinks & Food
"BB Club Restaurant" , "BB Club Terrase" situat la malul marii, considerat cel mai frumos si mai chic lounge bar, un lobby bar, un restaurant cu specific italienesc "Fresh Pasta House bat Riva terrace".

Sport si divertisment

Tenis, jet schi, scufundari, sky diving, paddle board, kayak, snorkeling, navigare, pescuit, inchirieri biciclete, barci cu motor, iahturi, etc.

Va rugam sa alegeti Oras de plecare, Data de Plecare si Data de Intoarcere pentru a vedea preturile.

Locatie