Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Poveste Hotel Bluesun Marina, Split

Localizare
Hotel Bluesun Marina
3* este situat pe plaja din Punta Rata, plaja care a primit prima distinctia "Blue Flag" in Croația, si chiar langa faimoasa Kamen Brela (Brela Rock), la 10 m de mare. Plaja Punta Rata a fost votata de revista Forbes drept una dintre cele mai frumoase 10 plaje din lume.

Facilitati camere
Hotel Bluesun Marina are 281 camere echipate cu aer conditionat, telefon, tv satelit, Wi-Fi, minibar, baie, uscator de par. Baby cot la cerere (gratuit in perioada 09.04-03.06 si 24.09-28.10 si contra cost 10 euro/zi 04.06-23.09).

Facilitati Hotel Bluesun Marina
Hotel Bluesun Marina asigura oaspetilor sai urmatoarele facilitati: un restaurant bufet cu o capacitate de 400 de persoane, un restaurant a la carte la promenada si la plaja Punta rata, un bar unde se servesc aperitive, fitness, darts, biliard, piscina exterioara la hotelul vecin aflat la 100 m (Bluesun Hotel Maestral 3*), mini-club, mini-disco in sezon, zona Internet, coafor, sauna, solarium, masaje, doctor etc.

Va rugam sa alegeti Oras de plecare, Data de Plecare si Data de Intoarcere pentru a vedea preturile.

Locatie