Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Au fost gasite 5 hoteluri

Riviera Holiday Club, Bulgaria
Riviera Holiday Club, Bulgaria

Localizare renovat intre anii 20032006 hotelul este situat langa plaja Riviera intro zona de parc in partea de sud a statiunii Nisipurile de Aur Facilitati hotel restaurant cafenea centru SPA coafor piscina interioara cu apa minerala fitness teren de . . .

Riviera Holiday Club, Bulgaria

Localizare renovat in anul 2005 situat langa hotel Imperial langa plaja Riviera in partea de sud a statiunii Nisipurile de Aur Facilitati hotel restaurant lobby bar barbeque piscina exterioara fitness 2 sali de conferinta Facilitati camere AC centra . . .

Riviera Holiday Club, Bulgaria

Cu o vechime de peste 30 de ani hotelul Imperial Riviera 5 a reusit sasi pastreze dea lungul timpului imaginea unui hotel de inalta categorie datorita serviciilor oferiteFacilitati camera Hotelul dispune de 72 camere luxoase standard suite apartame . . .

Riviera Holiday Club, Bulgaria

Foarte aproape de hotelul Imperial intrun peisaj de basm cu flori si vegetatie imbinanduse armonios cu valurile marii si padurea seculara Este perfect atat pentru un concediu cu familia cat si pentru turismul de afaceriFacilitati camera Hotelul a f . . .