Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta Mamaia Romania

Vacanta Mamaia Romania

Cazare Mamaia. Hotelurile din Mamaia ofera conditii excelente de cazare si masa. Distractia atmosfera, plaja ssi apa marii atrage nenumarati turisti romani. ...

Citeste mai mult

Vacanta Mamaia Romania


Cazare Mamaia. Hotelurile din Mamaia ofera conditii excelente de cazare si masa. Distractia atmosfera, plaja ssi apa marii atrage nenumarati turisti romani.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Au fost gasite 58 hoteluri

Mamaia, Romania

Poveste Hotel Tomis Mamaia LocalizareHotel Tomis centrul statiunii Mamaia este pozitionat la 100 de metri de plajaFacilitati camereHotel Tomis dispunde de- 173 camere duble cu vedere la marelac 14mp 157 camere dotate cu pat matrimonial si 16 camere . . .

Mamaia, Romania

Poveste Hotel Ambasador MamaiaLocalizareHotel Ambasador Mamaia Nord este amplasat ntr-o zon linitit din nordul staiunii Mamaia la 50 metri deprtare de una dintre cele mai largi plji din lume aprox 130 m lime dar i la mai puin de 5 minute de mers pe j . . .

Mamaia, Romania

Poveste Studios Blue Azure MamaiaLocalizareStudios Blue Azure este situat la etajul  3 al unui imobil rezidential nou construit in 2016 si care dispune de paza si acces restrictionat Proprietatea este lipita de celebrul club Loft Mamaia Studioul  BLU . . .

Mamaia, Romania

Poveste Hotel Phoenicia Royal Mamaia LocalizareHotel Phoenicia Royal face parte din Complexul Phoenicia alaturi de Phoenicia Holiday Resort si Phoenicia Luxury Inaugurat in anul 2017 Phoenicia Royal este ultimul si cel mai luxos hotel din cadrul com . . .

Mamaia, Romania

Poveste Hotel Lotus MamaiaLocalizareHotel Lotus este situat In partea de sud a statiunii In apropierea Satului de Vacanta la 50 m de plaja larga si fina Pozitia hotelului reprezinta un atuu pentru turistii acesta aflandu-se In apropierea unor punct d . . .

Mamaia, Romania

Poveste Hotel Hefaistos MamaiaLocalizareHotel Hefaistos este pozitionat în centrul statiunii - lângã Cazino Melody Bar Grãdina de Varã la 30 m de plajã Renovãrile au cuprins fatada si grupurile sanitare Un nou tronson urmeazã a fi finalizat în perioa . . .

Mamaia, Romania

Poveste Hotel Ambasador MamaiaLocalizareHotel Ambasador Mamaia Nord este amplasat ntr-o zon linitit din nordul staiunii Mamaia la 50 metri deprtare de una dintre cele mai largi plji din lume aprox 130 m lime dar i la mai puin de 5 minute de mers pe j . . .

Mamaia, Romania

Poveste Hotel Flora MamaiaLocalizareHotel Flora este situat in centru statiunii la 20 m de plaja Hotel Flora din Mamaia reclasificat la 3 in vara anului 2011 urmare renovarii si modernizarii complete efectuate in anii 20102011 ofera tuturor turistil . . .

Mamaia, Romania

Poveste Hotel Parc MamaiaLocalizareAmplasat la intrare in Mamaia Hotel Parc chiar pe marginea plajei aproape de Aqua magic telegondola si Pavilionul Expozitional cu vedere frontala spre Marea Neagra Hotel Parc Mamaia ofera numeroase posibilitati de d . . .

Mamaia, Romania

Poveste Hotel Select MamaiaLocalizareHotel Select este amplasat in partea sudica a statiunii pe faleza Hotel Select a fost renovat complet in 2013 atunci cand a fost reclasificat la 3 stele In prezent Hotel Select pune la dispozitie 204 camere duble . . .

Mamaia, Romania

Poveste Hotel Comandor - vedere lac MamaiaLocalizareHotel Comandor este situat la 20 m de plaja in zona de nord a statiunii Mamaia Hotel Comandor are o pozitionare privilegiata pe plaja are parcare privata si face parte dintr-un lant hotelier romanes . . .

Mamaia, Romania

Poveste Hotel Comandor - vedere mare MamaiaLocalizareHotel Comandor este situat la 20 m de plaja in zona de nord a statiunii Mamaia Hotel Comandor are o pozitionare privilegiata pe plaja are parcare privata si face parte dintr-un lant hotelier romane . . .

Mamaia, Romania

Poveste Hotel Malibu Mamaia MamaiaLocalizareHotel Malibu Mamaia este amplasat la intrarea sudica in statiunea Mamaia fiind marginit de plaja cu nisip fin si de apele lacului Tabacarie Dotarita pozitionarii privilegiate oaspetii hotelului au sansa uni . . .

Mamaia, Romania

Poveste Hotel Dacia Sud Mamaia LocalizareHotel Dacia Sud este situat in partea de sud a statiunii la 20 metri de plaja si la doar 200 de metri de satul de vacanta Renovat complet hotelul reprezinta un amestec echilibrat intre frumusetea clasica si a . . .

Mamaia, Romania

Poveste Hotel Sulina MamaiaLocalizareHotel Sulina Internationalclasificat de anul acesta la 4 stele este amplasat in zona de sud a statiunii Mamaia la 50 de metri de plaja Hotel Sulina se bucura de vecinatatea celor mai importante atractii turistice . . .

Mamaia, Romania

Poveste Hotel Regal MamaiaLocalizareHotel Regal este situat în centrul staţiunii pe malul lacului Siutghiol la aproximativ 10 minute de mers cu maşina de centrul oraşului Constanţa şi la 50 de metri de plajã Prin aşezarea sa într-o zonã liniştitã ofe . . .

Mamaia, Romania

Poveste Hotel Arcadia MamaiaLocalizareHotel Arcadia se afla in afara statiunii Mamaia in drum spre Navodari Hotel Arcadia reprezinta un concept unic de boutique hotel si impresioneaza prin luxosul design interior Hotel Arcadia va pune la dispozitie c . . .

Mamaia, Romania

Poveste Hotel Vega MamaiaLocalizareHotel Vega este localizat in nordul statiunii Mamaia chiar pe plaja Hotel Vega este deschis 365 de zile pe an este un spatiu ideal de cazare in Constanta atat pentru calatoriile de afaceri cat si pentru un sejur in . . .

Mamaia, Romania

Poveste Hotel Phoenicia Holiday MamaiaLocalizareHotel Phoenicia Holiday este situat in Mamaia Nord la 150 m de plaja complexul este cea mai spectaculoasa investitie din ultimii ani acoperind o suprafata totala de 100000 de mp din care peste 60000 de . . .

Mamaia, Romania

Poveste Hotel Oxford Mamaia LocalizareHotel Oxford este situat chiar la intrarea in statiunea Mamaia langa Satul de Vacanta aflandu-se la mai putin de 5 minute de plaja Complexul dispune de sali de conferinta un restaurant de top class cu bucatarie . . .