Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Poveste Hotel Iberostar Playa de Palma, Mallorca

Localizare
Hotel Iberostar Playa de Palma se află la malul mării, aproape de viața de noapte și la doar 5 minute de mers cu mașina de Aeroportul Palma. Hotel Iberostar Playa de Palma se află la 15 minute de mers cu mașina de centrul orașului Palma.

Facilitati camere
Hotel Iberostar Playa de Palma are camere dotate complet. Fiecare cameră oferă TV cu canale prin satelit, minibar și balcon privat.

Facilitati Hotel Iberostar Playa de Palma
Hotel Iberostar Playa de Palma ofera acces gratuit la internet WiFi premium de mare viteză. Hotel Iberostar Playa de Palma a fost renovat în 2016 și are piscină și șezlonguri, unde puteți să vă relaxați. Copiii pot opta pentru activități organizate în timpul zilei. Hotel Iberostar Playa de Palma pune la dispoziție 2 restaurante, unul tip bufet și unul à la carte. Proprietatea oferă bar, Bar Mar Blau, precum și bar lângă piscină. Oaspeții pot să se relaxeze la Sensations Spa. Există și zonă de fitness și 8 terenuri de golf în apropierea proprietății.

Va rugam sa alegeti Oras de plecare, Data de Plecare si Data de Intoarcere pentru a vedea preturile.

Locatie