Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta Kavarna Bulgaria

Cazare Kavarna. Vacanta in Kavarna, Bulgaria. Oferte ieftine de vacanta in Kavarna . Litoral Bulgaria Kavarna 2018. Oferte de vara Kavarna 2018.
Cea mai buna perioada de vacanta in Kavarna este mai- septembrie. Hotelurile sunt deschise in aceasta perioada, majoritatea dintre ele fiind amplasate pe plaja sau aproape de plaja. O vacanta de cateva zile poate fi luata prin diferite oferte : oferte first minute, oferte last minute, oferte early booking, oferte speciale Kavarna....

Citeste mai mult

Vacanta Kavarna Bulgaria

Cea mai buna perioada de vacanta in Kavarna este mai- septembrie. Hotelurile sunt deschise in aceasta perioada, majoritatea dintre ele fiind amplasate pe plaja sau aproape de plaja.

O vacanta de cateva zile poate fi luata prin diferite oferte : oferte first minute, oferte last minute, oferte early booking, oferte speciale Kavarna.

In Kavarna gasim hoteluri pentru toate buzunarele si de diferite categorii: hoteluri ieftine cu mic dejun sau demipensiune si hoteluri tip resort cu masa all inclusive sau ultra all inclusive


Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Categorii


Au fost gasite 12 hoteluri

Kavarna, Bulgaria
Bulgaria Litoral 2018

Poveste Hotel Topola Skies Golf Spa Resort Kavarna BulgariaInformatii generale Hotel Topola Skies Golf Spa Resort Hotel Topola Skies Golf Spa Resort a fost construit in anul 2009 si renovat in anul 2017 Localizare Hotel Topola Skies Golf Spa Reso . . .

Kavarna, Bulgaria

Poveste Resort Lighthouse Golf and Spa Kavarna LocalizareResort Lighthouse Golf and Spa este un complex nou construit in 2011 fiind situat foarte aproape de Capul Kaliakra la 7 km de Balchik Resortul de 5 este pozitionat pe un platou inalt si ofera . . .

Kavarna, Bulgaria
Bulgaria Litoral 2018

Poveste Hotel White Lagoon Kavarna BulgariaInformatii generale Hotel White Lagoon Cladirea din apropierea marii complex cu studiouri si apartamente a fost construita in anul 2014 Cladirea din zona parcului 2 cladiri cu camere duble a fost construita . . .

Kavarna, Bulgaria
Bulgaria Litoral 2018

Poveste Hotel Thracian Cliffs Golf Beach Resort Kavarna BulgariaInformatii generale Hotel Thracian Cliffs Golf Beach ResortHotel Hotel Thracian Cliffs Golf Beach Resort a fost construit in anul 2011 si renovat in anul 2015 Localizare Hotel Thracia . . .

Kavarna, Bulgaria
Bulgaria Litoral 2018

Poveste Hotel Lighthouse Golf and Spa Apartments and Villas Kavarna BulgariaInformatii generale Hotel Lighthouse Golf and Spa Apartments and VillasLocalizare Hotel Lighthouse Golf and Spa Apartments and Villas - la 60 de km de Varna intre orasele Kav . . .

Kavarna, Bulgaria
Bulgaria Litoral 2018

Poveste Aparthotel Kaliakria Resort Kavarna BulgariaInformatii generale Aparthotel Kaliakria Resort Aparthotel Kaliakria Resort a fost renovat in anul 2009Localizare Aparthotel Kaliakria Resort  la 200 de metri de plaja la aproximativ 60 de km la nor . . .

Kavarna, Bulgaria
Bulgaria Litoral 2018

Poveste Hotel Royal Grand Spa Kavarna BulgariaInformatii generale Hotel Royal Grand SpaHotel Royal Grand Spa a fost construit in anul 2018Localizare Hotel Royal Grand Spa pe plaja la 2 km de centrul statiunii Facilitati Hotel Royal Grand Spa res . . .

Kavarna

Acest complex isi doreste prin facilitatile sale sa satifaca toate cerintele turistilor sai fiind alcatuit exclusiv din apartamente de lux Constructia acestuia este o combinatie intre elemente din lemn garduri din fier forjat teracota vopsita alei di . . .

Kavarna

Descrierea hotelului a fost actualizata pentru vara 2018LOCALIZARE la 5 km de plaja si la 10 minute cu masina de centrul orasului Balcic CAPACITATE 12 vile Bell Tower 2 dormitoare si 12 bai vedere la golf sau la mare 5 vile Bell Tower Premium 3 dor . . .

Kavarna, Bulgaria

Descrierea hotelului a fost actualizata pentru vara 2017LOCALIZARE la 70 de metri de plaja la 3 km de centrul orasului INFORMATII GENERALE Hotelul a fost construit in anul 2007 CAPACITATE  o cladire cu 6 etaje 3 lifturi 32 apartamente cu un dormito . . .

Kavarna

Descrierea hotelului a fost actualizata pentru vara 2017LOCALIZARE in apropierea a 3 plaje la 50100150 de metri de plaje si la 3 km de centrul orasului Kavarna INFORMATIE GENERALA Hotelul a fost construit in anul 2009 CAPACITATE cladire cu 4 etaje . . .