Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Holiday Inn Downtown


Descriere

Poveste Hotel Holiday Inn Downtown, Dubai

Localizare
Hotel Holiday Inn Downtown
este localizat in orasul vibrant Dubai in centru zonei Diera Hotelul beneficiaza de o pozitie buna aflandu-se la o distande doar 500 m de statia de metrou (Rigga Metro), la 1 km de Golful Dubai, 2 km de bazar (Gold Souk), 3 km de mall si de Muzeul Dubai, 4 km de plaja Jumerah, 5 km de aeroport (Dubai International Airport), 12 km de Zoo Dubai si la 45 km de desert (Safari).

Facilitati camere
Fiecare camera din Hotel Holiday Inn Downtown are TV cu ecran plat, baie, aer conditionat si seif, uscator de par, Internet Wi Fi, minibar, cosmetic, halat si papuci, fierbator.

Facilitati Hotel Holiday Inn Downtown
Hotel Holiday Inn Downtown are restaurant, bar, coffee shop, centru fitness, spa, piscina pe acoperis, sauna si baie turceasca.

Drinks & Food

Serviciile de alimentatie sunt asigurate in cadrul unui restaurant si al unui bistro unde turistii pot experimenta gusturi inedite cu specific oriental dar si international. Hotelul mai are amenajat o cafenea si un bar unde turistii se pot bucura savurand o cafea orientala sau un cocktail racoritor.

Sport & Divertisment
Pentru relaxarea si destinderea turistilor hotelul are amenajat un club de noapte unde clientii se pot distra pe o muzica buna, piscina, sauna, servicii masaj si un club fitness unde clientii pot beneficia la cerere de un trainer personal.

Va rugam sa alegeti Oras de plecare, Data de Plecare si Data de Intoarcere pentru a vedea preturile.

Locatie