Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Poveste Hotel Top Royal Star, Costa Brava

Localizare
Hotel Top Royal Star este situat în apropiere de centrul orașului Lloret de Mar și se află în imediata apropiere a Gran Hotel Royal Casino. Există o stație de autobuz la doar câțiva metri distanță, iar oaspeții pot accesa cu ușurință parcul acvatic World Water by autobuz local. Lloret de Mar este la aproximativ 31 km de Aeroportul Girona și la aproximativ 92 km de Aeroportul din Barcelona.

Facilitati camere
Toate cele 397 de camere din Hotel Top Royal Star au baie completă, telefon, TV prin satelit, muzică, încălzire și balcon. Acestea sunt echipate cu sistem de încălzire controlat individual și aer condiționat și seifuri sunt disponibile la cerere (taxa locală).

Facilitati Hotel Top Royal Star
Hotel Top Royal Star beneficiază de 2 piscine și un solariu cu terasă cu serviciu de chelner. Piscina interioară este deschisă tot timpul anului indiferent de vreme. Hotel Top Royal Star oferă un program variat de divertisment și activități. Dimineața, oaspeții își pot începe ziua într-un mod sănătos, cu cursuri de aerobic și gimnastică. Există un mini club pentru copii să se bucure. Un număr limitat de biciclete sunt disponibile pentru oaspeți. Oaspeții pot folosi de asemenea mașinile de spălat. Hotel Top Royal Star beneficiază de asemenea de o sală de televiziune, o zonă de jocuri de agrement, servicii de pepinieră și multe altele.

Hotel Top Royal Star oferă două spectacole pentru oaspeții săi. Primul este spectacolul Internațional cu dansuri spaniole în care va fi prezentat faimosul flamenco. Al doilea este Comte De Valltordera Castelul Medieval unde oaspeții se întorc în timp. Oaspeții se pot bucura de un banchet medieval în timp ce urmăresc un turneu interesant, unde cavalerii medievali se luptă pentru onoarea lor. Ambele emisiuni sunt plătibile la nivel local, iar autobuzul nu este inclus, dar este disponibil pentru o mică taxă locală. Ambele spectacole necesită rezervare cu 24 de ore în avans.

Va rugam sa alegeti Oras de plecare, Data de Plecare si Data de Intoarcere pentru a vedea preturile.

Locatie