Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Poveste Hotel Monteplaya, Costa Brava

Localizare
Hotel Monteplaya este situat la 50 m de plaja si aprox. 800 m de centrul statiunii.

Facilitati camere
Hotel Monteplaya dispune de 183 camere dotate cu: telefon direct, TV satelit, uscator de par, aer conditionat, balcon mobilat.

Facilitati Hotel Monteplaya
Hotel Monteplaya este un impresionant hotel de vacanţă care are o piscină unicat pe 2 niveluri. Este un loc excelent pentru a vă bucura de o vacanţă însorită în Malgrat, pe Costa Maresme. În întreaga proprietate este disponibil acces gratuit la internet WiFi. Hotel Monteplaya este construit în jurul unei grădini plăcute şi a unei piscine în aer liber.

Cele 2 niveluri ale piscinei sunt conectate la o cascadă, oferind astfel un loc unic pentru a vă bucura de razele calde ale soarelui catalan. La 50 de metri se află plaja cu nisip Malgrat, unde puteţi face o baie în apele limpezi ale Mării Mediterane. De asemenea, vă puteţi antrena în centrul sportiv din apropiere sau puteţi face o excursie culturală de o zi în Barcelona, oraş aflat la 1 oră de mers cu trenul.

Va rugam sa alegeti Oras de plecare, Data de Plecare si Data de Intoarcere pentru a vedea preturile.

Locatie

TripAdvisor Traveler Rating