Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Belvedere

   Cluj Napoca


Descriere

Hotelul dispune de 290 de locuri distribuite in 22 camere single, 128 camere duble, 6 apartamente, dotate cu baie, telefon international, TV color, cablu.

Facilitati: 3 saloane restaurant (376 locuri), terasa acoperita (110 locuri), terasa neacoperita (44 locuri), sali conferinta (2 sali a 40 locuri, 1 sala a 100 locuri, 1 sala a 250 locuri, dotate cu retroproiector, videoproiector, flip-chart, sonorizare, TV, video), piscina acoperita, sala fitness, salon masaj, sauna, bar de zi si de noapte, cofetarie, saloane de cosmetica, coafura si frizerie, sala de gimnastica si masaj, birou de informatii, casa de schimb valutar, garaj si parcare.

Va rugam sa alegeti Oras de plecare, Data de Plecare si Data de Intoarcere pentru a vedea preturile.

TripAdvisor Traveler Rating

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.